Mr Burberry Eau De Toilette Mr Burberry Eau De Toilette

Mr. Burberry er en frisk og sensuel duft, der henter inspiration fra den ikoniske sorte trench coat ... Læs mere
4.8 20 Meddelelse
Mr Burberry - Eau De Toilette
 • 50 ml
  336.00 KR
  672,00 KR / 100ml
336,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

351032
 • tab description Beskrivelse

  Mr. Burberry er en frisk og sensuel duft, der henter inspiration fra den ikoniske sorte trench coat og britisk skrædderkunst. Den er indbegrebet af en cool, britisk gentleman, dog med en rebelsk attitude.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA ISOMETHYL IONONE, BHT, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, EUGENOL, CINNAMAL, DISODIUM EDTA, EXT. VIOLET 2 (CI 60730), RED 4 (CI 14700), BLUE 1 (CI 4 2090), YELLOW 5 (CI 19140).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  En frisk og sensuel aromatisk træagtig duft med en let grapefrugtbase og en vinter- og tynd træbase.
 • Bedømmelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Burberry er et modeikon, som er kendt over hele kloden for sine ikoniske tern og trench coats, sit tidsløse design og eminente kvalitet, som har præget modeindustrien og catwalk'en i årevis. Sortimentet spænder bredt; fra tøj, tasker og tørkklæde, til sko, make-up og alverdens dufte. Alt sammen i den samme upåklagelige kvalitet.