Uomo Coral Fantasy Born in Roma Eau de Toilette Uomo Coral Fantasy Born in Roma Eau de Toilette

BORN IN ROMA CORAL FANTASY EN OVERDÅDIG SOLNEDGANG Med BORN IN ROMA CORAL FANTASY inviterer ... Læs mere
0 Meddelelse
Uomo Coral Fantasy Born in Roma - Eau de Toilette

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

779,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

582722
 • tab description Beskrivelse

  BORN IN ROMA CORAL FANTASY EN OVERDÅDIG SOLNEDGANG Med BORN IN ROMA CORAL FANTASY inviterer Valentino dig til at nyde Rom i solnedgangens smukke skær. Byen bades i solnedgangens koralrøde lys og inspirerer dig til at udleve dine drømme.
  En hyldest til den storslåede hovedstad Rom, der altid fortryller og fascinerer. EN FRUGTIG RAVDUFT MED EN FRISK ÆBLENOTE BORN IN ROMA CORAL FANTASY er en frugtig ravduft, der bygger på noter af røde æbler kombineret med noter af tobak og patchouli. Den dristige hjertenote smelter sammen med noter af salvie og geranium og skaber en frisk og kraftfuld duft.

 • tab tips Anvendelse
  Påføres på pulspunkterne – håndled, albuer og hals – fra kort afstand.
 • tab ingredients Ingredienser
  947954 05 - INGREDIENTS: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, GERANIOL, CITRAL, CINNAMAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, METHYL ANTHRANILATE, METHYL 2-OCTYNOATE, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, CI 14700 / RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. N289818/1).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnote : Rødt æble
  Bundnote : Tobaksakkord
  Hjerte note : Salvie og Geranium
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 159ms
  • reviews, product

Under ledelse af Creativ Direktør Pierpaolo Piccioli, flytter Maison Valentino sin rige arv videre i en moderne og elegant retning, delikat næret af kontraster og arkitektoniske referencer. De nye #BornInRoma til ham og til hende er en ny fortolkning af det klassiske. Duftene repræsenterer en ny generation af åbenhed og diversitet, som vist i #BornInRoma filmen.