Phantom Eau de Toilette PACO RABANNE

Phantom, den nye duft til mænd fra Paco Rabanne. En ny generations aromatiske spor, født fra det ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
545,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

558886
GOOD FOR
 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  Phantom, den nye duft til mænd fra Paco Rabanne.
  En ny generations aromatiske spor, født fra det eksplosive møde mellem højteknologisk og parfume fremstillet i Frankrig. Skub innovation og kreativitet til det maksimale for at vælge ingredienser, der stimulerer selvtillid, forførelseskraft og energi. En vovet duft. Citrons forfriskende energi smelter sammen med afhængigheden af ​​ultra-cremet lavendel og sensualiteten af ​​træagtig vanilje. Absolut feel-good.
  Phantom er en ansvarlig duft sammensat af bæredygtige ingredienser. Radikalt anderledes, totalt revolutionerende: opdag vores allerførste digitale duft. Tag din smartphone tæt på flasken, og opdag Phantoms verden.

  PARFUME
  Et vanedannende spor: den lodrette friskhed af citron og vetiver møder som et skud energi sensualiteten ved ultra-cremet lavendel og træagtig vanilje. Phantom er en ansvarlig duft fremstillet i Frankrig, fremstillet af bæredygtigt hentede ingredienser, såsom organisk lavendel, haitisk vetiver eller italiensk citron.

  FLASKEN
  Phantom. Forkromet metal og intens sort, et samlerobjekt med et avantgarde-design. Enestående. Radikalt anderledes: det er vores allerførste digitale duft. Bring din smartphone tæt på hovedet på flasken, opdag Phantom -universet og lad dig guide!
  150 ml eau de toilette er genopfyldelig.
  100 ml og 150 ml eau de toilette er digitale.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Paco Rabanne er opstået i 60'erne som en fri og visionær skaber af fashionable signaturdufte. Arkitektur, dristighed, sanselighed og innovation udtrykker indbegrebet af Paco Rabanne´s stil - en ikonisk stil, i dag mere end nogensinde er den indbegrebet af en unik signatur.