PRIVATLIVS- OG COOKIESPOLITIK

Sephora respekterer og anerkender dine bekymringer vedrørende beskyttelse af privatlivets fred og af personlige oplysninger.

Dette charter beskriver, hvordan Sephora bruger de oplysninger om dig, som indhentes, når du anvender en af Sephoras onlinebutikker (en liste over disse findes her ), herefter tilsammen benævnt "Websted", samt når du handler i vores butikker eller interagerer med os (jf. vores "Servicer”). Du har således mulighed for at kende oprindelsen og anvendelsen af browsing-oplysninger, der indhentes af cookies, med henblik på at udøve dine rettigheder og valgmuligheder i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Dette charter gælder for alle websteder, applikationer og tjenesteydelser, der tilbydes af Sephora and Sephora-gruppens enheder særskilt og samlet benævnt som « Sephora» « Vi», « Vores», som henviser til dette charter og supplerer webstedets "Generelle vilkår og betingelser for brug" og de "Generelle vilkår og betingelser for salg" (og ethvert andet dokument eller informationsmæssig note, der henviser til denne charter). For at se listen over enheder, der er berørt af denne politik, klik her.

Derfor er denne politik vigtig for dig, som gerne vil have en positiv oplevelse i fuld tillid til vores tjenesteydelser, og for os, som gerne vil besvare dine spørgsmål præcist og fyldestgørende og tage højde for dine ønsker.

Nedenstående politik gælder ikke for websteder og tjenester, der har særskilte chartre eller politikker, som ikke omfattes i eller henviser til nærværende charter (navnlig http://www.wearesephora.dk/, hvis politik på området for beskyttelse af personoplysninger er tilgængelige på følgende adresse: http://www.wearesephora.dk/privacypolicy, eller i forbindelse med behandlingen af oplysninger, der indsamles, når du oplyser om bivirkninger i forbindelse med brugen af et produkt, der forhandles af Sephora SAS, hvis politik om personoplysningsbeskyttelse kan findes her.

Ændringer af chartret

Vi kan lejlighedsvis beslutte at ændre foreliggende charter. I så fald vil vi informere dig ved at ændre datoen, der er angivet øverst på foreliggende charter og, i visse tilfælde, udstede supplerende meddelelser (for eksempel ved at tilføje en erklæring på vores Websted eller ved at sende dig en e-mail). Vi opfordrer dig til at læse chartret om personoplysninger og cookies, når du interagerer med os, for at holde dig orienteret om vores praksisser vedrørende beskyttelse af personoplysninger og om de metoder, du selv kan anvende, for at kontrollere anvendelsen af dine personoplysninger og beskytte dit privatliv.

Hovedpunkterne i Sephoras charterom personoplysninger og cookies Sephora

Indsamlede oplysninger

Indsamlede oplysninger Vi indsamler oplysninger om dig, når du besøger Webstedet, interagerer med os eller fortager et køb.

Udover de oplysninger, du selv afgiver (f.eks. ved oprettelse af en konto eller af tilmelding til kundeklubben), bliver oplysninger automatisk indsamlet, genereret og udledt af vores systemer (f.eks. ved match eller fusion af data for at skabe en marketingprofil for dig).

Formål

Disse oplysninger gør det muligt for os at lære dig bedre at kende og betyder, at vi kan bruge dine valg til at give dig individualiserede tilbud på vores egne og vores partneres produkter.

Takket være brugen af cookies kan vi forbedre specifikationerne for Webstedet og fremvise reklamer på Webstedet og andre websteder.

Der bliver også foretaget kontroller for at garantere sikkerheden på Webstedet og ved transaktioner.

Modtagere

Oplysningerne videregives til vores datterselskaber (Sephora butikker) som en del af forvaltningen af vores kundeklub-program, samt til vores tjenesteydere, hvis det er nødvendigt for at kunne udføre den service, som du anmoder om.

Visse oplysninger (herunder købshistorik og profil) kan, afhængigt af dine delingsparametre, blive videregivet til vores forretningspartnere, så de kan sende dig individualiserede tilbud.

Overførsler

Dataoverførsler udenfor Den Europæiske Union kan forekomme på grund af organisatoriske omstændigheder eller nogle af vores leverandørers lokalitet (kurerselskaber, værtsvirksomheder, betalings- eller sikkerhedstjenesteudbydere).

For yderligere oplysninger, klik venligst her.

Dinevalgmuligheder ogrettigheder

For at få mere at vide om formålet med cookies og om, hvordan man deaktiverer brugen af dem, klik her.

For at udøve din ret til indsigt og berigtigelse, og for at lære om og udøve andre rettigheder, du har i henhold til lovgivningen om databeskyttelse, klik her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til, eller klager over, dette charter, er du velkommen til at kontakte os :
Pr. telefonisk fra mandag til fredag kl. 10-16 på tlf.nr. 89 87 23 40 (gratis service og opkald)
Pr. e-mail : privacy@sephora.dk

 

Hele Sephoras chartereom personoplysninger og cookies

Hvilke roller og ansvar har Sephora-gruppens enheder med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger ?

Bor du i Danmark er den ansvarlige virksomhed, SEPHORA DANMARK ApS, CVR-registreret på 33863225 med kontor på Kongens Nytorv 26. 4, 1050 København K, Denmark (i det følgende benævnt "Sephora Danmark").

I andre lande, medmindre andet er anført, har den Sephora-enhed, som du er i kontakt med (i forbindelse med et butikskøb eller online) eller som er angivet i webstedets juridiske meddelelse, generelle vilkår og betingelser for brug eller salg, det være sig i dit bopælsland eller i udlandet, sammen med Sephora Danmark rollen som fælles registeransvarlig, undtagen hvad angår Sephoras kundeklub-program, hvor den Sephora-enhed, der udstedte dit medlemskort, har enekompetence. For at se listen over samtlige enheder i Sephora-gruppen, klik her.

Endvidere fastsætter Sephora Danmark de strategiske retningslinjer for profilering og direkte markedsføring for hele Sephora-gruppen. Derfor er Sephora Danmark modtageren af oplysninger om andre gruppeenheders kunder og potentielle kunder såvel som Webstedets brugeres browsing-oplysninger og foretager, i kraft af sin rolle som registeransvarlig, markedsundersøgelser og statistikker, der sendes til andre af gruppens enheder og anvendes til at fastsætte Sephoras målrettede aktioner inden for marketing og reklame.

Hvilke oplysninger indsamler vi ?

Sephora indsamler forskellige typer af personoplysninger :

Oplysninger, du selv giver direkte.

Vi indsamler oplysninger, som du giver direkte, når du anvender vores Websted og Servicer.

    Dette er tilfældet, når du :
  • Opretter en onlinekonto,
  • Tilmelder dig vores kundeklub-program,
  • Foretager køb eller bestiller Servicer i en af vores butikker,
  • Ringer til os,
  • Tilmelder dig at modtage e-mails fra os,
  • Anmoder om et katalog,
  • Deltager i en lodtrækning, en konkurrence, et reklamefremstød eller en undersøgelse,
  • Kommunikerer med os via et tredjeparts socialt netværk,
  • Anmoder om kundeservice.
  • Kommunikerer med os på enhver anden måde.

Det er frivilligt at dele dine personlige oplysninger. Men hvis du ikke giver os alle eller visse af de efterspurgte oplysninger, kan vi muligvis ikke forsyne dig med visse produkter, servicer eller informationer.

Kategorierne af oplysninger, vi indsamler, omfatter :

  • Identifikations- og kontaktinformation (såsom for- og efternavn, fødselsdato, postadresse, kontaktformer), som er nødvendig for at du bruger en af vores servicer (f.eks. oprettelse af en onlinekonto),
  • Transaktionsmæssig information til behandling af din bestilling (valgte varer, leverings- og faktureringsadresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse, betalingsmetode, herunder dit betalingskort og dettes udløbsdato, såvel som betalingskortets kontohaver, når du foretager et onlinekøb),
  • Information om dine præferencer (såsom dine præferencer i produkter og servicer du har knyttet til Sephora-kortet),
  • Sociodemografisk information (såsom din alder, dit erhverv, dit køn osv. som nævnes, når du poster en anmeldelse),
  • Information om dine fysiske kendetegn (såsom din øjenfarve eller hårtype, som du vælger at dele med os ved hjælp af Beauty Board),
  • Historiske data om dine onlinebestillinger og om dine anvendelser af medlemskortet i vores butikker (vi gemmer en historik over dine transaktioner og købssteder; på samme vis indsamler vi information om transaktionen, når du køber eller returnerer et produkt, såsom produktinformation samt købs- eller returdato og -sted),
  • Historiske data om din kontakt med os. (Vi gemmer også historikken over vores kontakt, når du henvender sig til kundeservice eller fremsætter klager),
  • Anmeldelser, du skriver om produkter, og fotos, du poster på Beauty Board.

De data, vi udbeder os, og som er nødvendige for at besvare dine anmodninger, er angivet med en stjerne eller lignende på dataindsamlingsskemaerne eller mundtligt specificeret som nødvendige på indsamlingstidspunktet. Hvis du ikke udfylder de pågældende felter eller giver de oplysninger, der er angivet som nødvendige, vil vi ikke være i stand til at besvare dine anmodninger.

I vores butikker eller til de events, vi organiserer (for eksempel makeup-events, produktlanceringer eller andre butik-events), vil vi eventuelt indsamle supplerende personoplysninger på vilkår og til anvendelser, der specifikt vil blive oplyst til lejligheden.

Oplysninger, vi indsamler automatisk.

Vi indsamler automatisk visse oplysninger om dig, når du besøger Webstedet eller foretager en salgstransaktion, navnlig :

  • Forbindelsesdata :

Vi indsamler oplysninger om den enhed, du bruger til at browse og til at anvende Webstedet med (såsom operativsystemet, browsertypen, hvorvidt du benytter en proxyserver eller ej, den udledte placering af din IP-adresse til identificering af din computer, varigheden af dit besøg, besøgte sider, og det link, der førte dig til vores websted).

  • Information om din browse-aktivitet (hvorvidt du er logget på eller ej) :

Vi kan bruge cookies eller anden sporingsteknologi til at indsamle oplysninger om dig, når du interagerer med Webstedet eller de e-mails, vi sender dig. Disse oplysninger giver os mulighed for at udlede dine præferencer, din tiltrækning af visse mærker eller produkter, og at analysere den måde, du reagerer på i forhold til bestemte former for indhold. Oplysninger indsamles både, når du er logget på, og når du ikke er det, og kan blive sammenstillet uanset hvilken enhed, du benytter dig af. Vil du vide mere om cookies, og hvordan man sletter dem, så se venligst. Meddelelse om Sephoras cookies.

  • Lokaliseringsdata :

Når du er logget på mobilapplikationen og har aktiveret lokaliseringsfunktionen, indsamler vi information om, hvor du befinder dig.

  • Optagelse af telefonopkald til vores kundeservice :

    Hvis du kontakter en af vores konsulenter, kan telefonsamtalen blive optaget med henblik på at forbedre kvaliteten af vores service. Du bliver underrettet om dette ved en meddelelse, før du bliver omstillet. Det vil altid være muligt for dig at kontakte os på andre måder, hvis du ikke ønsker at få samtalen optaget.

    Information om tredjeparter

    I visse tilfælde kan vi indsamle oplysninger om andre personer, som du giver ved f.eks. at købe et gavekort til nogen og bede om, at de modtager det elektronisk, ved at købe og sende produkter til en anden person, eller ved at deltage i en konkurrence på Webstedet og invitere dine venner til også at deltage. Vi anvender udelukkende sådanne oplysninger til at yde den service, du har anmodet om, og sender intet markedsføringsmateriale til dine kontakter, medmindre de selv vælger at modtage kommunikation fra os.

    Hvad er retsgrundlaget for, og vores anvendelse af, de indsamlede oplysninger ?

    Vi indsamler kun personoplysninger, når vi har et retsgrundlag for at gøre det.

    De nedenfor beskrevne indsamlinger af personoplysninger foretages kun, hvis de er :

    1) Nødvendige for at levere de servicer, du har anmodet om, og udføre de bestillinger, du har afgivet.

    Vi bruger dine personoplysninger til at forvalte indgåede kontrakter og tilmeldte servicer og til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser, navnlig til at :

    • Levere de produkter og servicer, du har bestilt online eller i en Sephora-butik, behandle transaktioner og fakturering, sikre levering, herunder forvaltning af internetbedrageri, betalingssvig og betalingsforstyrrelser,
    • Forvalte din onlinekonto og kundeklub-programmet,
    • Give dig mulighed for at drage fordel af det kundeklub-program, du har tilmeldt dig,
    • Forvalte dine reservationer af servicer tilbudt af vores butikker (makeup, plukning af øjenbrynene og osv.),
    • Forvalte dine bidrag til Beauty Board, det fælles forum til deling af makeup- og hårlooks.
    • Forvalte dine produktanmeldelser.
    • Enhver anden eksisterende eller kommende service i forbindelse med servicerne og anført i de forskellige vilkår og betingelser for brug.

    Og/eller

    2) Nødvendige i vores legitime interesser

    I så tilfælde tager vi højde for enhver potentiel virkning af en sådan indsamling for dig og mere generelt for Webstedets brugere.

    Hvis vi vurderer, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihed overstiger vores legitime interesser, så anvender vi ikke dine personoplysninger på dette grundlag uden dit specifikke samtykke.

    • Forvaltning af vores kunderelationer :

    Vi forvalter vores relationer til dig ved at opdatere en database, som omfatter eksisterende og potentielle kunder og som tillader os at forvalte vores kundeklub-program proaktivt.

    • Sikring af, at du kan browse Webstedet og forbedre din brugeroplevelse.

    Generelt set kan du browse vores Websted uden at dele data, der kan anvendes til at identificere dig. Dine browsing-oplysninger bliver imidlertid automatisk indsamlet (se under Oplysninger, vi indsamler automatisk), for at garantere sikkerheden på Webstedet og ved Servicer og tilpasse online-brugeroplevelsen.

    • Personalisering af marketing og reklame kommunikation ifølge dine præferencer:

    Hvis du er medlem af vores loyalitetsprogram, modtager du personaliseret markedsføringskommunikation via post eller mail. Ønsker du ikke dette, kan du til enhver tid fjerne "målrettet markedføring" som er tilgængelig fra linket i al vores markedsføringskommunikation.

    Desuden, uanset om du er medlem af vores loyalitetsprogram eller ikke, deler vi nogle af dine informationer relateret til online og in-store aktiviteter med vores annonceringspartnere for at gøre indholdet mere relevant for dig.

    Hvis du ikke ønsker dette, kan du til enhver tid fjerne "målrettet markedføring" som er tilgængelig fra linket i al vores markedsføringskommunikation. Ved at fjerne denne indstilling, vil du fortsat blive eksponeret for vores markedsføring, men den vil ikke være personaliseret.

    • Kombination af data :

    Vi forbinder og kombinerer oplysninger om dig, der er blevet indsamlet on- eller offline med dine kontooplysninger, hvis du har en konto, er tilmeldt kundeklub-programmet eller anvender en af vores servicer.

    For eksempel, Vi forbinder information fra dine bidrag til Beauty Board, navnlig din øje- og hårfarve, samt information fra dine produktanmeldelser med dine kunde- og/eller kundeklub-kontooplysninger. Vi bruger denne information til at foreslå passende produkter og tilbud, som er knyttet til dit medlemskort.

    Når du er logget på din konto og kontakter vores kundeservice via Webstedets kontaktformular forbinder vi dine kunde- og/eller kundeklub-kontooplysninger med data, der angår dine kontaktanmodninger, med henblik på at levere en effektiv kundeservice og tilfredsstillende svar på dine anmodninger.

    Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger bliver kombineret, skal du logge af, før du bruger disse redskaber.

    • Undersøgelser og statistikker :

    Vi bruger også indsamlede oplysninger til undersøgelser og statistikker efter at have gjort dem anonyme eller, som minimum, at have behandlet dem, så de ikke kan ledes tilbage til identificerede personer.

    Og/eller

    Ud over disse tilfælde bliver oplysninger også indsamlet på grundlag af dit samtykke, for eks. når du udfylder en kontaktformular, sender os en klage, tilmelder dig et nyhedsbrev eller poster en kommentar, eller når brugerens samtykke kræves i henhold til lovgivningen (for eks. for at kunne sende dig tilbud fra vores partnere pr. e-mail eller sms eller anvende cookies til målrettet reklame), hvilket tillader os at :

    • Gøre vores kundeservice mere effektiv :

    Vi bruger dine oplysninger til at kommunikere med dig, forvalte dine tilmeldinger til vores nyhedsbreve, besvare dine spørgsmål og forvalte dine klager (kundeservice).

    • Kommunikere med dig om produkter, servicer, tilbud, reklamekampagner, fordele og events, samt dele informationer, der kunne interessere dig :

    Vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at forfølge vores legitime interesser i at forvalte vores salgsrelation på dynamisk vis, præsentere vores virksomhedsimage og fremme salget af vores produkter og servicer, bl.a. ved at fremhæve servicer, der er hensigtsmæssige i forhold til din geografiske placering, forbrugeradfærds- og markedsundersøgelser.

    Tilbud kan også vedrøre produkter og servicer tredjeparter. På samme måde kan vi dele visse oplysninger med vores forretningspartnere med henblik på direkte markedsføring. Hvis du generelt set ikke ønsker, at dine oplysninger bliver anvendt på denne måde, kan du kontakte os som beskrevet under Hvilke valgmuligheder har du i forbindelse med markedsføringsmateriale ?

    • Vigtig information om tiltag, der forhindrer eller forvalter betalingsforstyrrelser :

    Som en del af vores kamp mod internetbedrageri, indsamles oplysninger automatisk og med dit samtykke om din bestilling og om den enhed, du har brugt til at foretage den med (navnlig hvad angår det anvendte operativsystem, enhedens geografiske placering, hvorvidt en proxyserver blev benyttet eller ej osv.) og bruges til at analysere dine transaktioner med henblik på at afsløre svig og undgå misligholdte indbetalinger.

    De kan blive tilsendt samtlige tredjeparter, som er tilladt i følge lovgivningen eller udpeget af SEPHORA, udelukkende for at bestemme køberens identitet, bestillingens eller betalingsmetodens gyldighed og den planlagte levering. Du kan til enhver tid afslå eller tilbagekalde dit samtykke ved at følge anvisningerne i meddelelsen Cookies Notice i dette kapitel. Hvis du imidlertid nægter anvendelsen af vores cookies til at sikre transaktionerne, kan dine bestillinger ikke blive godkendt automatisk og vil blive underlagt manuel inspektion. Du kan blive afkrævet identitetsbevis for at bekræfte din bestilling.

    Har du spørgsmål vedrørende denne kontrol eller skulle din konto blive spærret, så kontakt venligst kundeservicen (se Hvordan kontakter du os?).

    Vi kan ikke anvende personoplysninger til andre formål end dem, de blev indsamlet for, medmindre du efterfølgende godkender en sådan anvendelse.

    Og/eller

    3) Nødvendige for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser.

    Visse oplysninger kan også blive gemt for at sikre os muligheden for at overholde vores retlige forpligtelser og forsvare vores interesser i tilfælde af tvist eller retsforfølgning.

    Hvor længe bliver dine oplysninger gemt ?

    Dine oplysninger gemmes i den tid, vores relation varer. Generelt bliver dine personoplysninger gemt under vores indbyrdes relation plus tre år efter relationens ophør, hvorefter de bliver arkiveret i henhold til vores juridiske forpligtelser som bevis, og bliver siden gjort anonyme og anvendt til undersøgelser og statistikker.

    Vi gemmer imidlertid visse data, efter sletning af din konto, såfremt lovgivningen tillader det og om nødvendigt for at håndtere tvister og klager.


    I nogle tilfælde kan der være lovkrav, at vi gemmer visse af dine personoplysninger, selvom du sletter din konto, for eks. hvis et problem med kontoen vedvarer såsom en negativ saldo eller en uløst klage eller tvist. I så tilfælde gemmes de data, som er nødvendige for at løse problemet eller tvisten, under hele tvistens varighed inden for de grænser, der er fastsat i reglerne for forældelsesfristen. Andre data kan gemmes til undersøgelser eller statistikker efter at være blevet behandlet således, at de ikke kan ledes tilbage til identificerede personer.

    Oversigt over specifikke opbevaringsperioder

    Behandlingsprocesser Berørte datakategorier Opbevaringsperiode (medmindre loven fastsætter en længere opbevaringsperiode)
    Tilmelding til et nyhedsbrev Information om din e-mailadresse og dine valgmuligheder med hensyn til at modtage reklamer elektronisk Indtil du afmelder dig. Enten via din konto eller ved hjælp af de afmeldingslinks, der findes i nyhedsbrevene.
    Din transaktionshistorik Liste over bestillinger foretaget online og i butik (ved brug af dit medlemskort) Så længe din konto er aktiv plus tre år.
    Geolokalisering Lokalisering i realtid, hvis du har aktiveret denne service, som tilbyder dig produkter og servicer afhængigt af din placering. Data lagres ikke.
    Indhold oprettet på vores delte rum Beauty Board Pseudonym, foto, øjen- og hårfarve. Indtil du sletter denne information.
    Indhold oprettet på vores delte rum Beauty Board Pseudonym, foto, øjen- og hårfarve. Indtil du sletter denne information.
    Sikkerhed for Websted og Servicer Identifikationsinformation, forbindelsesdata, herunder IP-adresse. 6 måneder.

    Hvor længe beholder Sephora din personlig data
    • Juridiske rådgivere og inkassotjenester

    Dine kontaktoplysninger, interessecentre, alder og socioprofessionelle gruppe deles afhængigt af dine valg med vores forretningspartnere, som eventuelt sender dig information om deres produkter og servicer. Denne information kan for eksempel bestå af tilbud om makeup, en behandlingsprøve eller andre produkter, der sælges af vores partnere. For eksempel kan vi oplyse visse elementer af dine oplysninger til kosmetikmærker, hvis du har udtrykt et ønske om at deltage i en konkurrence eller en salgsfremmende event for lanceringen af et nyt produkt.

    Eksempler: Dine data deles med vores inkassobureau, vores virksomheder eller lovligt bemyndigede tredjeparter, der hjælper os med at inddrive gæld, håndtere tvister og undgå misligholdte indbetalinger og klager.

    Hvem deler vi data med ?

    Vi deler dine oplysninger, når det er nødvendigt for forvaltningen af vores Websted og Servicer.

    Som en del af brugen af Servicer bliver visse oplysninger om dig videresendt til vores partnere, og registerførere.

    De forvalter Webstedet og leverer relaterede tjenesteydelser, har brug for at udføre deres opgaver, således bliver dine betalingsdata sendt til vores betalingstjenesteudbydere og bank institutioner, så de kan udføre transaktioner, der er knyttet til dine tilmeldinger og forvaltning af medlemskort og markedsføringstiltag. Nogle af disse servicer kan også blive udført af andre enheder af LVMH-gruppen. Med dit samtykke deles visse data (kontaktoplysninger, profil) med partnere, så de kan sende dig individualiserede tilbud.

    • Juridiske rådgivere og inkassotjenester

    Dine kontaktoplysninger, interessecentre, alder og socioprofessionelle gruppe deles afhængigt af dine valg med vores forretningspartnere, som eventuelt sender dig information om deres produkter og servicer. Denne information kan for eksempel bestå af tilbud om makeup, en behandlingsprøve eller andre produkter, der sælges af vores partnere. For eksempel kan vi oplyse visse elementer af dine oplysninger til kosmetikmærker, hvis du har udtrykt et ønske om at deltage i en konkurrence eller en salgsfremmende event for lanceringen af et nyt produkt.

    Eksempler: Dine data deles med vores inkassobureau, vores virksomheder eller lovligt bemyndigede tredjeparter, der hjælper os med at inddrive gæld, håndtere tvister og undgå misligholdte indbetalinger og klager.

    Beauty Board og produktanmeldelser

    Oplysninger postet på Beauty Board og de produktanmeldelser, du bidrager med, er offentligt tilgængelige. De fotos og oplysninger, du vælger at poste på vores Beauty Board, såvel som produktanmeldelser, er offentligt tilgængelige.

    Data deles også med tredjeparter, når du anvender delingsknapper med links til sociale netværk.

    Sociale netværks delingsknapper

    Når du anvender sociale netværks delingsknapper, bliver data om din identifikation automatisk videregivet til disse netværk. Du kan også dele visse oplysninger eller indhold (produktdatablade, dine poster på Beauty Board osv.) fra sephora.dk på sociale netværk.

    Brugen er underlagt de generelle vilkår og betingelser for brug for det pågældende sociale netværk. Vi råder dig til at læse dem.

    Dine oplysninger kan også blive delt i tilfælde, som ikke er nævnt ovenfor, med dit samtykke eller i henhold til anvisningerne eller når det kræves i henhold til lovgivningen. Såfremt hele eller dele af Sephoras forretningsgruppe sælges, vil dine personoplysninger blive delt med køberen for at sikre kontinuiteten i Servicerne og/eller med henblik på direkte markedsføring, medmindre du har valgt anderledes.

    Hvordan garanteres beskyttelsen af dine personoplysninger ?

    Dine personoplysninger beskyttes ved brug af tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som er i overensstemmelse med danske og europæiske retlige og lovgivningsmæssige krav, der garanterer oplysningernes sikkerhed og fortrolighed.

    Sephora benytter sig især af beskyttelsesteknologier såsom kryptering, autorisering og systemer til afsløring af svig for at beskytte din onlinekonto og betalingstransaktioner.

    Sephora opnår skriftlige tilsagn fra sine tjenesteydere og underleverandører om at garantere og iværksætte tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger til at sikre beskyttelsen af de personoplysninger, de er blevet betroet, under databehandling i overensstemmelse med lovkravene om databeskyttelse.

    Kan personoplysninger blive sendt uden for EU? Hvilke garantier findes ?

    Vi beholder dine data inden for Den Europæiske Union. Der er imidlertid muligt, at de oplysninger vi indsamler, når du bruger vores Websted eller Servicer, overføres til lande uden for Den Europæiske Union, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger afviger fra den, der gælder indenfor EU eller i dit bopælsland.

    Dette er især tilfældet med data, der deles med de af vores tjenesteydere og underleverandører, der er etableret uden for EU (navnlig virksomheden BazaarVoice i Canada, hvis lovgivning er blevet anerkendt af Kommissionen som sikrende et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau). Vi bruger deres servicer til at forvalte og offentliggøre jeres meninger om de produkter, vi markedsfører på Webstedet. Hvis en modtager er etableret i et land, hvis lovgivning ikke har været genstand for en afgørelse fra Kommissionen om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet, sørger vi for, at overførslen er underlagt Kommissionens standardkontraktklausuler, som sikrer et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse af privatlivets fred og af de berørte personers grundlæggende rettigheder, eller tilsvarende garantier, eller, hvad USA angår, at modtageren tilslutter sig Privacy Shield-principperne.

    Sephora-butikker har adgang til oplysninger om dig, der har med Sephoras kundeklub-program at gøre, da en sådan adgang er nødvendig for, at du nyder godt af programmets fordele.

    Vi kan på anmodning forsyne dig med en liste over lande, hvor vi gemmer og behandler dine data og lande, som dataene lejlighedsvis bliver ført igennem.

    Hvordan afmeldes nyhedsbreve og forvaltes valgmulighederne mht. salgsfremmende kommunikation og målrettet markedsføring ?

    Du kan frivilligt vælge, om du vil være på vores mailingliste og modtage markedsføringsinformation fra os. Du kan til enhver tid revidere dine valg med hensyn til salgsfremmende kommunikation ved hjælp af følgende trin :

    • Hvis du har en konto: Log på din onlinekonto og foretag de ønskede ændringer af dine indstillinger på siden "Mine personlige oplysninger”.
    • Kontakt vores kundeservice :

    pr. telefon mandag til fredag fra kl. 10-16 på tlf: 89 87 23 40

    pr. e-mail kundeservice@sephora.dk <

    a. Nyhedsbreve :

    Hvis du har en konto på Webstedet, kan du til enhver tid ændre din tilmelding til vores nyhedsbreve og afmelde dig ved at afkrydse den pågældende rubrik.

    b. Elektronisk kommunikation :

    Du kan også til enhver tid benytte dig af afmeldingslinkene i vores salgsfremmende e-mails, eller ved at besvare de smser, du modtager, med ”STOP”.

    c. Postkorrespondance :

    Du kan til enhver tid blive fravælge salgsfremmende kommunikation ved at kontakte os som beskrevet under Kontakt os.

    d. Telefonopkald

    Du kan til enhver tid blive fravælge salgsfremmende kommunikation ved at kontakte os som beskrevet under Kontakt os.

    Bemærk venligst: at selvom du afmelder salgsfremmende kommunikation, kan vi fortsætte med at sende dig ikke-salgsfremmende breve, e-mails og/eller opkald, vedrørende f.eks. din konto eller igangværende transaktioner.



    Tilbageholdelsesperiode

    Oplysninger relateret til kundeklub medlemmer opbevares af Sephora ikke længere end nødvendigt til de formål, hvortil de blev indsamlet, hvilket er længden af din tilmelding til Sephoras kundeklub, udvidet med den gældende forældelsesfrist for at give Sephora mulighed for at beholde bevis for transaktioner og for at overholde dets juridiske forpligtelser. Dine personlige data, der behandles med henblik på kundeklubben og din Sephora-konto (hvis du har en), slettes, hvis :

    Du beslutter at forlade kundeklubben: For at gøre dette skal du anmode om det ved at kontakte os pr. post på kundeservice@sephora.dk eller 89 87 23 40. I dette tilfælde slettes din Sephora-konto (hvis du har en) også.
    Du bruger ikke længere kundeklubben: Vi mener, at du ikke længere bruger kundeklubben, hvis du opfylder de to følgende kumulative kriterier: - Du har ikke foretaget noget køb hos Sephora ved hjælp af dit medlemskort i løbet af de sidste 5 år ;
    OG
    Du stoppede med at interagere med Sephora i løbet af dette 5. og sidste år: især åbnede du ikke nogen af de e-mails, som Sephora sendte dig, loggede ikke ind på din kundekonto på sephora.dk på Sephora mobilapplikationen ...

    Hvad kan du gøre, hvis du ikke ønsker målrettet reklame ?

    Vi kan også ved hjælp af cookies associere dine personoplysninger med dine browsing-oplysninger med henblik på målrettet reklame (f.eks. for at vise reklamer på tredjepartswebsteder, der er tilpasset din profil, eller reklamer, som kunne interessere dig, eller prisreduktioner, hvis du læser en e-mail med et særligt tilbud). Denne type målrettet markedsføring er muliggjort af vores reklamepartneres teknologier, som tillader at forbinde den samme brugers browsing-oplysninger på vores Websteder, sociale netværksplatforme og tredjepartswebsteder, uanset hvilket enhed, brugeren anvender.

    • På sociale netværksplatforme (såsom Facebook eller Instagram): Du kan til enhver tid blive fravælge målrettet reklame ved at konfigurere reklameindstillingerne for din konto.
    • På tredjepartswebsteder: Du henvises til vores Cookies notice for at lære, hvordan man trækker sit samtykke tilbage.
    • Du kan til enhver tid fjerne "målrettet markedføring" som er tilgængelig fra linket i al vores markedsføringskommunikation.

    Obs: at afslå målrettet reklame betyder kun, at du ikke længere vil modtage reklame, der ikke er specifikt rettet mod dig. Dette valg vil ikke påvirke eller forhindre visning eller modtagelse af anden, ikke-målrettet reklame.

    Hvordan får du adgang til dine personoplysninger ? Hvordan kan du rette eller slette eller udøve dine andre rettigheder ?

    a. Adgang og kopiering

    Du har ret til adgang til, og deling af, dine personoplysninger. Før vi kan besvare din anmodning, er det lovpligtigt at kontrollere din identitet. Det vil muligvis være nødvendigt at bede dig om yderligere oplysninger for at kunne besvare din anmodning. Vi forpligter os til at besvare din anmodning så hurtigt som muligt.

    Hvis du har en Sephora-konto, har du direkte adgang til de oplysninger, din onlinekonto indeholder, til din transaktionshistorik og dine valg med hensyn til direkte markedsføring.

    Denne adgang giver dig også mulighed for at rette, ændre eller slette din identifikationsinformation og dine kontaktoplysninger. Hvis du sletter dine data, vil du ikke længere have gavn af de servicer, der er tilknyttet din onlinekonto eller kundeklub-programmet. Du kan, inden for rammerne af den gældende lovgivning, udøve din ret til dataportabilitet, dvs. retten til at generhverve egne personoplysninger i et interoperabelt format, som du kommunikerede til os automatisk ved oprettelsen af din konto og/eller ved tilmeldingen til vores kundeklub-program, såvel som dine udvalg (yndlingsprodukter osv.)

    Hvis du ikke kan få adgang til din konto eller til andre data, så henvend dig til os som beskrevet under Kontakt os.

    b. Rettelser af fejl i personoplysninger

    Du kan også anmode om at rette egne personoplysninger, hvis disse er unøjagtige, og indskrænke databehandlingen af dem under udførelsen af ændringerne. Afhængigt af typen af databehandling kan du anmode om, at dine personoplysninger i vores besiddelse kan blive kompletteret. I så tilfælde vil vi sandsynligvis udbede os supplerende dokumentation.

    Hvis du ikke kan få adgang til din konto eller hvis de data, du ønsker at rette, ikke kan blive rettet via din konto, så henvend dig venligst til os som anvist nedenfor under Hvordan kontakter du os.

    c. Tilbagetrækning af dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger

    Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke (for eks. ved tilmelding til nyhedsbreve, andre elektroniske salgsfremmende kommunikationer end dem, du allerede er tilmeldt, anvendelse af cookies og lignende teknologier på dette websted), har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

    Du kan gøre brug af denne ret ved at ændre dine indstillinger vedrørende direkte markedsføring og tilmelding til nyhedsbreve samt ved at trække dit samtykke til brug af cookies tilbage, som anvist i vores Meddelelse om Sephoras cookies.

    d. Sletning af dine personoplysninger

    Du kan anmode om sletningen af dine personoplysninger i følgende tilfælde :

    • I lyset af din anvendelse af Webstedet og Servicerne vurderer du, at behandlingen af dine data ikke længere er nødvendig eller at de formål, der er nævnt i denne politik, eller selve politikkens bevarelse, er ulovlige.
    • Du har tilbagetrukket din tilladelse til behandling af dine data (se ovenfor).
    • Du modsætter sig behandlingen af dine personoplysninger af årsager, der vedrører din personlige situation.
    • Du modsætter dig behandlingen af dine data til direkte markedsføringsformål.
    • Dine data blev indsamlet online, da du var mindreårig.

    Alternativt kan du, inden for rammerne af den gældende lovgivning, anmode om en begrænset databehandling af dine personoplysninger.

    Bemærk venligst at vi, uafhængigt af din ret til sletning eller begrænsning, kan opbevare visse af dine personoplysninger, hvis dette er lovpligtigt eller hvis vi har en legitim grund til at gøre dette (som for eks. at påvise udførelsen af en kontrakt), med henblik på udøvelse eller forsvar af rettigheder i retten eller hvis udøvelsen af denne ret indskrænker ytrings- og informationsfriheden. Dette er for eksempel tilfældet, hvis du har overtrådt vores generelle vilkår og betingelser for brug eller salg.

    Hvordan kontakter du os ?

    Har du spørgsmål vedrørende denne databeskyttelsespolitik eller om dine personoplysninger, så kontakt venligst:

    Klager: Hvis du mener, at dine rettigheder ikke bliver overholdt eller at dine data ikke bliver beskyttet, har du ret til at indgive en klage over behandlingen af dine oplysninger til databeskyttelsesmyndigheden i den Sephora-enhed, klagen drejer sig om, eller, hvis du er bosat i Den Europæiske Union, til hjemstedets databeskyttelsesmyndighed.

    Hvordan bliver du informeret om ændringer af denne politik ?

    Vigtigt: Foreliggende politik kan godt fra tid til anden undergå forandringer, det være sig for at afspejle ændringer i vores praksis, redegøre mere detaljeret for denne eller med henblik på at respektere de gældende forordninger. Du vil i så tilfælde blive underrettet ved en meddelelse på Webstedet, hvor du opfordres til at læse den opdaterede politik, såvel som på anden vis. Har du en konto, vil du også blive underrettet pr. e-mail eller ved en meddelelse via din konto.

    Senest ajourført den: 07/06/2018

    Grunden til den seneste opdatering: en komplet omskrivning af chartret i sin helhed med henblik på at opfylde kravene til gennemsigtighed som fastsat af fællesskabsretten om beskyttelse af personoplysninger (EU-forordning 2016/679).

    Meddelelse om Sephoras cookies

    Når du besøger vores Websted kan vi (eller vores partnere), under forudsætning af din accept, installere cookies på din enhed for at genkende dennes browser så længe som den pågældende cookie (din ”Enhed”) er gyldig.

    Denne side hjælper dig med at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, og hvordan du kan træffe valg med hensyn til dem.

    Vil du gå direkte til siden om, hvordan man forvalter Webstedets cookies, så klik her Dine valg vedr. cookies.

     
    a. Hvad er en ”cookie” ?

    En ”cookie” er den generelle term for en tekstfil, der gemmes et særligt sted på harddisken i din enhed (computer, tablet, smartphone osv.) fra en mediebruger (internet, applikationer osv.) når du ser indhold eller onlinereklamer. Cookie-tekstfilen giver udstederen mulighed for at identificere den enhed, der ”huser” cookien, med henblik på at spore mediebrugerens aktivitet og tilbagekalde information (som brugerpræferencer eller oplysninger indtastet af brugeren i skemaer) på mediet lige så længe cookien er gyldig eller gemt. Visse cookies er nødvendige for overhovedet at bruge mediet, andre optimerer og tilpasser det viste indhold, mens andre igen viser reklamer.

    Cookies identificerer ikke brugeren men derimod vedkommendes anvendte browser eller enhed. Information om det indhold, der bliver set på et medie er direkte forbundet med en identifikator i cookien. Når en bruger browser på et medie, forbindes denne identifikator til sidevisningerne og, mere generelt, til navigationen og interaktionerne på mediet (antallet af klik, for eks.) Derfor er det muligt at opspore al den browsing, brugeren har foretaget på mediet.

    Brugen af cookies gør det muligt at forbinde browsing-oplysninger med brugerens profil uanset, hvilken enhed han eller hun bruger, takket være den såkaldte cookie exchange-teknologi. Denne iværksættes af de partnere, som offentliggør disse cookies og som typisk er kommunikationsagenturer eller digitale reklamebureauer. Således kan en brugers navigation blive opsporet, uagtet hvilket udstyr eller medie han benytter sig af.

     

    bb) Hvad bruges cookies til på webstedet www.sephora.dk ?

    Når du besøger Webstedet, kan vi installere fire typer cookies på din enhed :

    Tekniske cookies, der gør det muligt for dig at browse webstedet, garantere dets sikkerhed og give dig adgang til dets forskellige produkter og servicer.
    Betalingssikkerheds-cookies, der forhindrer betalingssvig.
    Publikumsmålings-cookies, der giver os besøgsstatistikker, sammenligner dem med andre websteder og træffer beslutninger om handlinger (såsom at sende dig en e-mail).
    Reklame-cookies, tillader os og tredjeparter at vise reklamer på dette websted og andre, der er tilpasset din profil, ved at kombinere data fra jeres browsing-vaner med data fra Sephora og tredjeparts-kundebaser.
    Delings-cookies, giver dig mulighed for at dele Webstedets indhold med andre brugere eller at dele dine visninger eller meninger om webstedet indhold med andre.

     

    cc) Hvordan bliver du informeret ?

    Hvis du besøger vores Websted for første gang og Sephora agter at installere andre cookies end de tekniske, oplyser vi dig om vores brug af cookies på en informationsbanner øverst på siden.

    Ved at fortsætte med at browse Webstedet, når denne banner vises, indvilger du i vores anvendelse af cookies. Dog kan du til enhver tid ændre indstillingerne for disse cookies. "Dine valg vedr. cookies").

    Nedenfor finder du yderligere oplysninger om cookies og om, hvordan du kan forvalte de relevante indstillinger.

     

    dd) Varighed af bevaring og konsekvenser af at deaktivere cookies

    Type cookies Opbevaringsperiode Konsekvenser af deaktivering
    Personaliserings-cookies Deres levetid er kort, med en varighed, der sjældent overstiger sessionens varighed på typisk et par timer, og allerhøjst et år. Webstedets præsentation tilpasses ikke din enheds visningspræferencer, og din adgangskode såvel som information fra skemaer udfyldt på webstedet gemmes ikke.
    Analyse-, præstations- og publikumsmålings-cookies Levetiden for publikumsmålings-cookies overstiger ikke 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet.
    Reklame-cookies Levetiden for reklame-cookies overstiger sjældent 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet. Sletning af cookies forhindrer dog ikke onlinereklamer. Det vil kun forhindre visning af reklame, der tager højde for dine interessecentre.
    Delings-cookies Levetiden for delings-cookies fastsættes individuelt af hvert sociale netværk, men må ikke overstige 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet. Deaktivering af denne type cookies vil imidlertid forhindre al interaktion med pågældende sociale netværk.

    Nødvendige cookies, Deres levetid er kort, og varer som regel ikke længere end sessionen. Du risikerer at miste adgang til webstedet og de tilbudte servicer.

     
    b) Dine valg vedr. cookies

    Ved at anvende vores websted, indvilger du i den brug af cookies, der er angivet ovenfor. Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies.

     

    bb) Youronlinechoices

    Mht. reklame-cookies kan du også henvende dig til webstedet Youronlinechoices, der tilbydes af professionelle inden for digital reklame fra forbundet EDAA (European Digital Advertising Alliance) og administreret i Frankrig af Interactive Advertising Bureau France.

     

    cc) Afvisning af reklame-cookies

    Afvisning af reklame-cookies har ingen indflydelse på din brug af vores websted. Afvisningen vil dog ikke forhindre reklame på vores websted eller online. Det vil kun forhindre visning af reklame, der tager højde for dine interessecentre.

    Visse cookies kan ikke forvaltes med dette redskab. Hvordan man kan deaktivere dem, beskrives nedenfor :

    Formål Tool Deaktiveringslink
    Publikumsmålings-cookie Google Analytics https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en
    Publikumsmålings-cookies A/B Tasty https://www.abtasty.com/#abtastyoptout=1
    Publikumsmålings-cookies Target2sell https://cop.evidon.com/companies/target-2-sell
    Publikumsmålings-cookies Adobe https://www.adobe.com/mena_en/privacy/opt-out.html/
    Marketing-Cookie Google Ads https://adssettings.google.com/authenticated

     

    dd) Afslag på betalingscookie 

    Formål Afsender Deaktiveringslink
    Afslag på betalingscookie Cybersource Du kan bekræfte dit valg, ved at klikke på knappen nedenfor
    Ja/Nej

    ee) Valg i din browser

    Din browser tilbyder dig muligvis at vælge at deaktivere alle eller visse cookies, enten systematisk eller i overensstemmelse med udgiveren. Du kan også konfigurere din browsersoftware til at acceptere eller afvise cookies (i hvert enkelt tilfælde eller en gang for alle).

    Bemærk dog, at deaktivering af alle cookies vil forhindre dig i at anvende vores websted normalt, med undtagelse af de grundlæggende funktioner.

    Internet Explorer:
    Klik på Værktøjerog dernæst på Internetmuligheder. På fanebladet Generelt, Historik, klikkes på Indstillinger. Klik dernæst på Se filer og vælg deneller de cookies, du ønsker at deaktivere. Luk så vinduet med listen af cookies, og dobbeltklik på OK, for at vende tilbage til internettet.

    Firefox:
    Klik på Firefox menu-ikonet, og dernæst på Værktøjer, Klik dernæst på Valgmuligheder; i det vindue, der åbnes, vælges Privatlivog der klikkes på Fjerne individuelle cookies. Vælg de cookies, du ønsker at deaktivere, og fjern dem.

    Safari:
    Klik på Indstillingerog dernæst på Præferencer. I det vindue, der åbner, vælges Privatliv/Sikkerhedog derefter klikkes på Vis cookies. Vælg de cookies, du ønsker at deaktivere, og klik så på Sleteller Slet alle.

    Chrome:
    Klik på Google Chrome menu-ikonet, og dernæst på Indstillinger.Nederst på siden klikkes på Avanceret. Under Sikkerhedog privatlivklikkes på cookiesog websitedata,og hold så musen hen over navnet på det websted, der skabte cookien, og klik på Xi højre hjørne, eller klik på Slet alle.

    VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER TIL LANDE UDEN FOR EU

    Bemærk venligst, at eftersom nogle af vores digital reklamepartnere er etableret uden for Den Europæiske Union, kan data indsamlet ved hjælp af cookies blive overført til ikke-EU-medlemsstater, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger afviger fra den, der gælder i Frankrig. Det er et strengt krav fra vores side til vores partnere, at de udelukkende bruger information indsamlet via cookies på Webstedet til at administrere eller yde de efterspurgte servicer. Ydermere kræver vi, at de altid handler i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og er særligt opmærksomme på at beskytte fortroligheden af den overførte information. For yderligere oplysninger henvises der til deres databeskyttelsespolitik.

     
    d. Hvis du vil gå videre: forstå i detaljer, hvordan cookies bruges

    aa) "Tekniske" cookies

    Tekniske cookies omfatter cookies, der er nødvendige for at kunne browse Webstedet (såsom session-ID), og cookies, der giver dig adgang til særlige funktioner, såsom at blive genkendt på webstedet, at signalere dit besøg til en side eller at forbedre din browsing-oplevelse, blandt andet ved at:

    • Gemme information fra et skema, du har udfyldt på Webstedet (ved registrering af, eller adgang til, konto) eller om produkter, servicer eller information, som du har valgt på Webstedet (tilmeldt service, indholdet af en indkøbskurv osv.)
    • Give dig adgang til reserverede eller personlige områder på vores Websted, såsom din konto, ved brug af ID og en dato, som du kan have angivet tidligere.
    • Tilpasse webstedets udseende til din enheds visningspræferencer (for eks. hvad angår sprog eller skærmopløsning).

    Du kan afvise brugen af denne type af cookies ved at slette den i dine browser-indstillinger (se under Valg i din browser). Du risikerer dog derved at miste adgang til Webstedet og dets servicer.

     

    bb) Betalingssikkerheds-cookies

    Cookies kan bidrage til at bekæmpe internetbedrageri (betalingssvig, identitetstyveri osv.) I overensstemmelse med dine rettigheder kan Sephora, eller en tjenesteyder, som handler på vores vegne, derfor lagre sporingsenheder med henblik på at indsamle information om den enhed, der foretog bestillingen (herunder det anvendte operativsystem, enhedens geografiske placering, hvorvidt en proxyserver blev benyttet eller ej osv.)

    Disse ”fingeraftryks”-sporingsenheder forbindes med dine bestillingsdata for at bekræfte bestillingen, den anvendte betalingsmetode og leveringsmetoden. Disse oplysninger kan blive tilsendt samtlige lovligt tilladte tredjeparter eller tjenester for afsløring og bekæmpelse af svig udpeget af SEPHORA udelukkende for at bestemme køberens identitet, bestillingens eller betalingsmetodens gyldighed og den planlagte levering.

    Hvis du imidlertid nægter anvendelsen af vores cookies til at sikre transaktionerne, kan dine bestillinger ikke blive godkendt automatisk og vil blive underlagt manuel inspektion. Du kan blive afkrævet identitetsbevis for at bekræfte din bestilling. Har du spørgsmål vedrørende denne kontrol eller skulle din konto blive spærret, så kontakt venligst kundeservicen.>

     

    cc) Publikumsmålings-cookies

    Publikumsmålings-cookies måler publikummet for forskellige indhold og dele af vores websted med henblik på at evaluere og organisere dem, og navnlig for at:

    • Opnå besøgsstatistikker om volumen og brug af de forskellige elementer, som udgør vores Websted (viste dele og indhold, navigation) for at hjælpe os til at øge interessen for vores servicer og deres brugervenlighed.
    • Tilpasse Webstedet fremtoning eller reklameområder til din enheds visningspræferencer (anvendt sprog, skærmopløsning, operativsystem osv.), når du besøger Webstedet, afhængigt af hvilke funktioner og hvilken læse- og visningssoftware, din enhed er udstyret med.

    Publikumsmålings-cookies udgives af vores tjenesteydere eller af os selv. Udover at levere besøgsanalyser kan de afdække browsing-problemer og derved hjælpe os til at øge brugervenligheden af vores servicer.

    De anvendte besøgsanalyseservicer producerer og sender kun aggregerede statistikker og besøgsvolumener til vores tekniske kontrahenter og udelukker enhver individuel information. Statistikkerne krydses med besøgsstatistikker fra andre websteder samt med dine kundeoplysninger.

    På samme måde benytter vi også måleredskaber til at måle effektiviteten af vores e-mailkampagner og derefter planlægge relevante salgsaktiviteter på baggrund af den indsamlede information (som for eks. at sende en ny meddelelse eller et individualiseret tilbud).

    Du kan vælge at deaktivere brugen af cookies, som udfører en statistisk analyse af dine browsing-oplysninger. Se, hvordan du gør det, under "Dine valg vedr. cookies"..

     

    dd) Reklame-cookies

    Reklame-cookies bruges til at bestemme indhold, der udelukkende reklamerer for produkter og/eller servicer tilbudt på webstedet www.sephora.dk og som, på baggrund af den pågældende enheds tidligere browsing, sandsynligvis kunne matche dine interessecentre. Dette gøres navnlig ved at:

    • Tælle det samlede antal reklamer, som vi har vist på vores reklameplads, identificere disse reklamer, deres respektive antal visninger, antallet af brugere, som har klikket på hver reklame og, hvis det er relevant, brugernes efterfølgende aktiviteter på de sider, som reklamerne ledte hen til.
    • Tilpasse reklameindholdet på Webstedet, såvel reklamepladsen som vores egne tilbud, til den enhed, du browser med, på baggrund af enhedens browsing på Webstedet eller på tredjepartswebsteder, de køb, du foretager og/eller de lokaliseringsdata (længde- og breddegrad), din enhed afsender (med dit forudgående samtykke).

    For så vidt du har forsynet os med dine personoplysninger, herunder dine elektroniske kontaktoplysninger, i forbindelse med din registrering, din bestilling af, eller adgang til, en af vores servicer, og ved at associere denne data med browsing-oplysninger med henblik på for eks. at sende dig elektroniske reklamehenvendelser eller for, i rammerne af vores reklameplads på Webstedet, at vise dig individualiserede reklamer, der sandsynligvis kunne interessere dig. Eller for at sende dig elektroniske reklamehenvendelser, der passer til din brugerprofil.

    Hvordan indsamles informationen af reklame-cookies ?

    Reklame-cookies lagres på brugerens enhed ved hjælp af sporingsteknologier iværksat af vores partnere. En såkaldt sporingsenhed indsættes på de besøgte sider eller direkte i de reklamer, der vises på Webstedet.

    Hvordan krydses informationen ?

    Hvis du har en onlinekonto, et kundeklub-kort, eller når du foretager en bestilling, bliver de oplysninger, der indsamles via reklame-cookies på Webstedet eller på tredjepartswebsteder, krydset og kombineret med information om brugen af din konto eller af vores produkter og servicer med henblik på at oprette en brugerprofil for målrettet reklame og direkte markedsføring. Din profil bliver desuden beriget med information fra dine interaktioner med vores partnere eller andre udgivere, som er kunder af disse partnere. Forbindelser foretages også med data, som er indsamlet offline og lagret i vore kundestyringsredskab eller i systemer forvaltet af vores forretningspartnere (såsom kommunikationsagenturer, publikumsmålingsinstitutioner eller reklamebureauer specialiseret I målrettet reklame).

    Hvad er fordelen ved at blive vist reklamer, der er afstemt efter din browsing ?

    Vi efterstræber at vise dig den mest relevante reklame overhovedet. Til det formål tillader brugen af cookies os i realtid at identificere hvilken reklame, vi bør vise på en given enhed, på baggrund af dens seneste navigation på et eller flere websteder eller applikationer. Din interesse for det reklameindhold, der vises på din enhed, når du besøger et websted, er ofte afgørende for, hvor mange reklameressourcer, der bliver tildelt et websted, hvortil adgangen tit er gratis for brugerne. Dette tillader os, såvel son tredjeparter, at vise reklamer, som matcher dine interesser, i stedet for reklamer, der ikke nødvendigvis appellerer til dig.

    ee) Delings-cookies

    Vores websted indeholder cookies fra delingsknapper med links til Facebook, YouTube, Instagram og andre lignende sociale netværk, der gør det muligt for dig at dele Webstedets indhold med andre personer eller dele dine visninger eller meninger om Webstedets indhold med andre. Denne slags cookies gemmes direkte af de pågældende sociale netværk, hvilket navnlig er tilfældet med knapperne ”Synes godt om” og ”Del” på de sociale netværk Facebook og Instagram. Det sociale netværk, som tilbyder en sådan knap, er muligvis i stand til at identificere dig, selvom du ikke brugte den under dit besøg på Webstedet.

    Denne type applikationsknapper kan gøre det muligt for det sociale netværk at spore din browsing på Webstedet, alene fordi du var logget på det sociale netværk (åben session), mens du browsede Webstedet. Vi har ingen kontrol over de processer, sociale netværk anvender for at indsamle oplysninger om dine besøg af Webstedet og hvordan denne information kombineres med de personoplysninger, de sociale netværk selv besidder. Hvis du er logget på et socialt netværk, samtidig med at du browser vores websted, giver delingsknapperne dig mulighed for at forbinde det indhold, du ser, med din brugerkonto. Vi opfordrer dig til at læse pågældende sociale netværks´ politikker for databeskyttelse for at vide, hvordan de bruger de browser-oplysninger, de opnår via delingsknapperne, særligt hvad angår reklame.

     

    Liste over enheder, websteder og vejledninger i, hvordan man kan udøve sine rettigheder

    Frankrig:

    • Sephora SAS, ”société par actions simplifiée” (forenklet aktieselskab) med en kapital på 78.256.500 euro, registreret i handels- og selskabsregistret i Nanterre under nummeret B 393 712 286, og hvis hovedkvarter befinder sig på følgende adresse: 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrig.
    • phttp://www.sephora.fr Mobilt websted: m.sephora.fr
      Pr. post til følgende adresse: Sephora Customer Service, 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-Sur-Seine, Frankrig eller pr. telefon fra kl. 9 til 20 fra mandag til lørdag på tlf.nr. +33(0)8.09.40.40.45 (gratis service + pris på opkaldet) Pr. e-mail ved at skrive til: serviceclients@sephora.fr.
    Danmark:

    • SEPHORA DANMARK ApS, CVR-registreret på 33863225 med kontor på Kongens Nytorv 26. 4, 1050 København K.
    • www.sephora.dk
      Pr. telefon fra kl. 10 til 16 fra mandag til fredag på tlf.nr. +45 89 87 23 40 Pr. e-mail ved at skrive til: kundeservice@sephora.dk

    FORTROLIGHEDSPOLITIK Kosmetik- og ernæringsovervågning

    I denne politik beskrives den brug, som Sephora SAS (« Distributøren ») og (« Sephora-mærket ») gør af dine personoplysninger, der indsamles specifikt i anledning af en anmeldelse om uønskede sanitære bivirkninger, som du eller en af dine nærmeste skulle have oplevet efter brugen af et produkt, der forhandles af Sephora SAS. Distributøren af Mærket Sephora vil således, takket været din bistand, kunne sikre en opfølgning af uønskede sundhedsrelaterede begivenheder, der eventuelt anmeldes eller indberettes i henhold til gældende lovgivning (herefter "Den uønskede bivirkning".).

    Distributøren og Sephora-mærket er ansvarlige for den særskilte behandling af de personlige oplysninger (”oplysningerne”), der indsamles i medfør af ovennævnte sundhedsmæssige agtpågivenhed i forbindelse med ”Cosmétovigilance” og i givet fald ”Nutrivigilance” (kosmetik- og ernæringsovervågningsprogrammerne). Begge har adresse på 41, rue Ybry, Neuilly-sur-Seine, Frankrig (herefter"Sephora" eller "Vi" ).

    Beskyttelsen af og sikkerheden omkring vores kunders og produktbrugeres oplysninger er en topprioritet for Sephora.

    Du opfordres således til grundigt at læse vores Fortrolighedspolitik , der beskriver behandlingsproceduren for de oplysninger, som du giver, hver gang du gør opmærksom på en uønsket bivirkning og navnlig:

    Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

    Til hvilke formål?

    Hvordan er betingelserne for udlevering og overførsel af oplysningerne?

    Hvordan sikres de udleverede oplysningers opbevaring og sikkerhed?

    Hvilke er dine rettigheder?

    Hvordan kan vi kontaktes?

    Bemærk venligst, at Fortrolighedspolitikken kan opdateres når som helst af Sephora. Datoen for den seneste opdatering fremgår i slutningen af nærværende Fortrolighedspolitik. Du opfordres derfor til at konsultere den jævnligt.

    Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

    Vi indsamler oplysninger om dig på følgende vis:

    • På direkte forespørgsel, når du kontakter Distributøren gennem:
      • vores kundeservice, pr. telefon, e-mail, i forbindelse med en ordre i vores webbutik eller kommentarer på vores websteder og sociale netværk;
      • vores salgsassistenter i butikkerne; eller
    • via tredjepersoner, når vi får indbragt sager af mærkerne eller sundhedspersonale.

    Sephora indsamler følgende oplysninger med det formål at opfylde vores opgave om sundhedsovervågning af markedet:

    • Personoplysninger der er nødvendige for vurderingen af en uønsket bivirkning, navnlig:
      • civilstands-, identitets-, identifikations- og kontaktoplysninger: for- og efternavn, fødselsdato, kundekortnummer og postadresse, e-mailadresse samt telefonnummer, så du kan kontaktes, såfremt du ønsker en opfølgning af din indberetning. Når brugeren af et produkt er mindreårig, beder vi desuden om at få oplyst for- og efternavnet på vedkommendes retlige repræsentant.
      • Oplysninger af personlig og/eller arbejdsmæssig art: data vedrørende brugen af det pågældende produkt, der er af afgørende nødvendighed for vurderingen af en uønsket bivirkning,
      • sundhedsmæssige oplysninger: beskrivelse af uønskede bivirkninger (reaktionstype), angivelse af om du er blevet sygemeldt og for hvilken periode, om du er blevet indlagt på hospitalet osv.
    • Oplysninger om en person, der har anmeldt en uønsket bivirkning (herunder eventuelle præcisioner fra fagfolk i sundhedssektoren).

    Personen informeres om, at vedkommendes identitet herefter gøres tilgængelig. Personen skal således være påpasselig med kun at angive de oplysninger, som Sephora beder om for at opfylde sine forpligtelser på området for kosmetik- og ernæringsovervågning.

    Hvad bruges de til?

    Nedenfor angives formålene med vores afdelingers behandling af dine oplysninger og årsagerne til, at behandlingen er nødvendig for os.

    Behandlingsformål Årsager til at det er nødvendigt at få behandlet dine personoplysninger i vores afdelinger.
    • Forebyggelse, overvågning, evaluering og forvaltning af uønskede bivirkninger.

    De relevante behandlingstrin er:
    (i) indsamling, registrering, analyse, opfølgning, dokumentering, overførsel og opbevaring af oplysninger vedrørende alle uønskede bivirkninger fra produkter fra Sephora-mærket som producent, eller som sælges af Sephora som Distributør; og
    (ii) forvaltning af kontakten med personer, der har anmeldt en uønsket bivirkning.

    Lovmæssig forpligtelse: behandling af informationer forbundet med kosmetik- og ernæringsovervågning af produkter, der forhandles af Sephora i overensstemmelse med forordning (EF) 1223/2009 og Sundhedsloven i Frankrig.

    Denne behandling er ligeledes nødvendig i almenhedens interesse og med henblik på opfyldelse af de strenge kvalitets- og sikkerhedsnormer for kosmetiske produkter og ernæringstilskud.

    • Udarbejdelse af statistikker over hyppigheden af tilfælde (ikke-nominative oplysninger).
    Retlig forpligtelse for Sephora og almen interesse vedrørende overvågning af markedet og identificering af risikoprodukter.
    • Opfølgning af konsekvenserne efter en anmeldelse af en uønsket bivirkning.
    Retlig forpligtelse til at forestå en evaluering af uønskede bivirkninger.

    De oplysninger, der er nødvendige til ovenstående formål, er angivet med en stjerne på kundeklageformularen, som du eventuelt vil skulle udfylde i vores forretninger, eller som du vil få præciseret mundtligt, hvis du kontakter vores kundeservice. Hvis du vælger ikke at udfylde de obligatoriske felter, vil vi ikke være i stand til at behandle din anmodning og/eller kontakte dig igen, når du udtrykkeligt har bedt herom.

    De andre oplysninger (uden stjerne) er frivillige og giver os mulighed for at kende dig bedre og forbedre vores kommunikation med dig og vores afdelinger.

    Hvordan er betingelserne for udlevering og overførsel af oplysningerne?

    Det hænder, at vi må videregive dine oplysninger til følgende parter i forbindelse med ovenstående formål:

    • Sephoras afdeling for lovregler og kvalitet;
    • Sephoras afdeling for klagebehandling (f.eks. den juridiske afdeling og/eller kundeafdelingen, der er i direkte kontakt med dig;
    • Sephoras afdeling for intern revision med henblik på overholdelsen af lovmæssige forpligtelser;
    • Vores leder af kommentarerne på Sephoras websted;
    • Tjenesteydere med ansvar for undersøgelsen af uønskede bivirkninger; Sidstnævnte vil efter dit tilsagn kunne kontakte dig for at undersøge de uønskede bivirkninger, der anmeldes;
    • Tredjeparters varemærker, der anfægtes i forbindelse med anmeldelsen;
    • Relevante ansatte i forsikringsselskaberne;
    • Offentlige statsorganer der er kompetente i tilfælde af anmeldelse af alvorlige sundhedsmæssige bivirkninger (f.eks. ANSM i Frankrig, Statsagenturet for lægemidler og sundhedsprodukter);
    • Tjenesteydere der deltager i behandlingen: it-tjenesteydere der styrer behandlingen, eksterne konsulenter og toksikologilaboratorier.

    Såfremt din anmeldelse vedrører brugen af et produkt af et Mærke, der ikke er etableret i EØS, overfører vi informationerne til Mærket, så det kan opfylde de lovmæssige forpligtelser i forbindelse med sikkerhedstiltagene. Denne overførsel sker med dit tilsagn, og Sephora har indført standardkontraktbestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen, og som sikrer beskyttelsen af dine oplysninger, når de overføres til Mærker uden for EØS. Du har ret til at opnå informationer om den overførselsmekanisme, via hvilken dine oplysninger overføres uden for EØS, samt om destinationslandet. For at få udleveret disse informationer, bedes du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der fremgår af ”Kontakt os”-rubrikken nedenfor.

    Vi besvarer ligeledes henvendelser om oplysninger, hvis det er lovpligtigt, eller hvis en sådan videregivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder og/eller bringe os i overensstemmelse med en retslig procedure, en reguleringsmyndighed, en retsafgørelse, en anmodning fra en reguleringsmyndighed eller enhver anden retssag mod os.

    Hvis du anmelder en uønsket bivirkning for en tredjepart, bedes du venligst videregive denne notits til pågældende (elektronisk eller i papirudgave).

    Hvordan sikres opbevaringen og sikkerheden af de udvekslede oplysninger?

    Vi opbevarer dine oplysninger i en periode på 10 år regnet fra den dato, hvorpå du anmelder en uønsket bivirkning, med henblik på at overholde de retslige forpligtelser, der gælder inden for den gældende forældelsesfrist på området for kosmetik- og ernæringsovervågning.

    Når dine oplysninger ikke længere er nødvendige i medfør af ovenstående formål eller i lovpligtige arkiveringsøjemed, sørger vi for, at de slettes eller gøres anonyme.

    Sephora gennemfører alle de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der med rimelighed kan kræves for at sikre sikkerheden og fortroligheden af de persondata, vi behandler.

    Hvilke er dine rettigheder?

    I henhold til gældende lovgivning råder du over følgende rettigheder, hvad angår dine oplysninger:

    • • Retten til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger og alle andre informationer om den måde, de behandles på;
    • • Retten til rettelse af fejlagtige oplysninger (herunder retten til at supplere ufuldstændige oplysninger) i forbindelse med den gængse opfølgning;
    • • Retten til begrænsning af behandlingen af dine oplysninger, dvs. en frysning af disse oplysninger i følgende tilfælde:
      • • Når rigtigheden af dine oplysninger anfægtes;
      • • Når vi ikke længere har brug for dine oplysninger, men de stadig er nødvendige i forbindelse med udøvelsen eller forsvaret af et retskrav;
    • • Retten til at give generelle eller specifikke anvisninger om den måde, hvorpå vi behandler og bruger dine oplysninger efter din død.

    Når behandlingen er baseret på overholdelsen af et lovfæstet krav, har du hverken indsigelses-, datasletnings- eller dataportabilitetsret.

    Du har ligeledes ret til at indgive en klage ved din lokale kontrolmyndighed med ansvar for beskyttelse af personoplysninger: I Frankrig: CNIL, 3 Place de Fontenoy, 75007 Paris.

    For at udøve disse rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der fremgår af
    " Kontakt os"-rubrikken nedenfor. Bemærk venligst, at vi vil kunne bede dig om et ID-bevis, og at vi forbeholder os retten til at opkræve gebyr inden for lovens rammer, f.eks. hvis din anmodning er åbenbart grundløs eller urimelig. Vi gør vores bedste for at besvare din anmodning inden for den gældende frist.

    Hvordan kan vi kontaktes?

    Hvis du har spørgsmål om nærværende Fortrolighedspolitik på området for kosmetik- og ernæringsovervågning, eller hvis du ønsker at udøve en af dine rettigheder, kan vi kontaktes på følgende adresse:

    • pr. brevpost på følgende adresse: Service Réglementaire Sephora, 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-Sur-Seine, Frankrig; eller
    • pr. e-mail til: cosmetovigilance@sephora.fr

    Vi råder over en databeskyttelsesansvarlig, der kan kontaktes på følgende mailadresse: privacy@sephora.fr.

    Vi vil til enhver tid kunne foretage ændringer i nærværende Fortrolighedspolitik på området for kosmetik- og ernæringsovervågning med henblik på at tage højde for lovændringer og/eller ændringer af vores praksisser for beskyttelse af personoplysninger. Derfor opfordres du til jævnlig at konsultere den.

    Den sidste opdateringsdato er den 16 Nov 2021.