PRIVATLIVS- OG COOKIESPOLITIK

Sephora respekterer og anerkender dine bekymringer vedr√łrende beskyttelse af privatlivets fred og af personlige oplysninger.

Dette charter beskriver, hvordan Sephora bruger de oplysninger om dig, som indhentes, n√•r du anvender en af Sephoras onlinebutikker (en liste over disse findes her ), herefter tilsammen ben√¶vnt "Websted", samt n√•r du handler i vores butikker eller interagerer med os (jf. vores "Servicer‚ÄĚ). Du har s√•ledes mulighed for at kende oprindelsen og anvendelsen af browsing-oplysninger, der indhentes af cookies, med henblik p√• at ud√łve dine rettigheder og valgmuligheder i henhold til den g√¶ldende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Dette charter g√¶lder for alle websteder, applikationer og tjenesteydelser, der tilbydes af Sephora and Sephora-gruppens enheder s√¶rskilt og samlet ben√¶vnt som ¬ę Sephora¬Ľ ¬ę Vi¬Ľ, ¬ę Vores¬Ľ, som henviser til dette charter og supplerer webstedets "Generelle vilk√•r og betingelser for brug" og de "Generelle vilk√•r og betingelser for salg" (og ethvert andet dokument eller informationsm√¶ssig note, der henviser til denne charter). For at se listen over enheder, der er ber√łrt af denne politik, klik her.

Derfor er denne politik vigtig for dig, som gerne vil have en positiv oplevelse i fuld tillid til vores tjenesteydelser, og for os, som gerne vil besvare dine sp√łrgsm√•l pr√¶cist og fyldestg√łrende og tage h√łjde for dine √łnsker.

Nedenst√•ende politik g√¶lder ikke for websteder og tjenester, der har s√¶rskilte chartre eller politikker, som ikke omfattes i eller henviser til n√¶rv√¶rende charter (navnlig http://www.wearesephora.dk/, hvis politik p√• omr√•det for beskyttelse af personoplysninger er tilg√¶ngelige p√• f√łlgende adresse: http://www.wearesephora.dk/privacypolicy, eller i forbindelse med behandlingen af oplysninger, der indsamles, n√•r du oplyser om bivirkninger i forbindelse med brugen af et produkt, der forhandles af Sephora SAS, hvis politik om personoplysningsbeskyttelse kan findes her.

Ændringer af chartret

Vi kan lejlighedsvis beslutte at √¶ndre foreliggende charter. I s√• fald vil vi informere dig ved at √¶ndre datoen, der er angivet √łverst p√• foreliggende charter og, i visse tilf√¶lde, udstede supplerende meddelelser (for eksempel ved at tilf√łje en erkl√¶ring p√• vores Websted eller ved at sende dig en e-mail). Vi opfordrer dig til at l√¶se chartret om personoplysninger og cookies, n√•r du interagerer med os, for at holde dig orienteret om vores praksisser vedr√łrende beskyttelse af personoplysninger og om de metoder, du selv kan anvende, for at kontrollere anvendelsen af dine personoplysninger og beskytte dit privatliv.

Hovedpunkterne i Sephoras charterom personoplysninger og cookies Sephora

Indsamlede oplysninger

Indsamlede oplysninger Vi indsamler oplysninger om dig, n√•r du bes√łger Webstedet, interagerer med os eller fortager et k√łb.

Udover de oplysninger, du selv afgiver (f.eks. ved oprettelse af en konto eller af tilmelding til kundeklubben), bliver oplysninger automatisk indsamlet, genereret og udledt af vores systemer (f.eks. ved match eller fusion af data for at skabe en marketingprofil for dig).

Formål

Disse oplysninger g√łr det muligt for os at l√¶re dig bedre at kende og betyder, at vi kan bruge dine valg til at give dig individualiserede tilbud p√• vores egne og vores partneres produkter.

Takket være brugen af cookies kan vi forbedre specifikationerne for Webstedet og fremvise reklamer på Webstedet og andre websteder.

Der bliver også foretaget kontroller for at garantere sikkerheden på Webstedet og ved transaktioner.

Modtagere

Oplysningerne videregives til vores datterselskaber (Sephora butikker) som en del af forvaltningen af vores kundeklub-program, samt til vores tjenesteydere, hvis det er n√łdvendigt for at kunne udf√łre den service, som du anmoder om.

Visse oplysninger (herunder k√łbshistorik og profil) kan, afh√¶ngigt af dine delingsparametre, blive videregivet til vores forretningspartnere, s√• de kan sende dig individualiserede tilbud.

Overf√łrsler

Dataoverf√łrsler udenfor Den Europ√¶iske Union kan forekomme p√• grund af organisatoriske omst√¶ndigheder eller nogle af vores leverand√łrers lokalitet (kurerselskaber, v√¶rtsvirksomheder, betalings- eller sikkerhedstjenesteudbydere).

For yderligere oplysninger, klik venligst her.

Dine valgmuligheder og rettigheder

For at få mere at vide om formålet med cookies og om, hvordan man deaktiverer brugen af dem, klik her.

For at ud√łve din ret til indsigt og berigtigelse, og for at l√¶re om og ud√łve andre rettigheder, du har i henhold til lovgivningen om databeskyttelse, klik her.

Kontakt os

Hvis du har sp√łrgsm√•l til, eller klager over, dette charter, er du velkommen til at kontakte os :
Pr. telefonisk fra mandag til torsdag kl. 9-17 og fredag 9-16 på tlf.nr. 89 87 23 40
Pr. e-mail : privacy@sephora.dk

 

Hele Sephoras chartereom personoplysninger og cookies

Hvilke roller og ansvar har Sephora-gruppens enheder med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger ?

Bor du i Danmark er den ansvarlige virksomhed, SEPHORA DANMARK ApS, CVR-registreret p√• 33863225 med kontor p√• Kongens Nytorv 26. 4, 1050 K√łbenhavn K, Denmark (i det f√łlgende ben√¶vnt "Sephora Danmark").

I andre lande, medmindre andet er anf√łrt, har den Sephora-enhed, som du er i kontakt med (i forbindelse med et butiksk√łb eller online) eller som er angivet i webstedets juridiske meddelelse, generelle vilk√•r og betingelser for brug eller salg, det v√¶re sig i dit bop√¶lsland eller i udlandet, sammen med Sephora Danmark rollen som f√¶lles registeransvarlig, undtagen hvad ang√•r Sephoras kundeklub-program, hvor den Sephora-enhed, der udstedte dit medlemskort, har enekompetence. For at se listen over samtlige enheder i Sephora-gruppen, klik her.

Endvidere fasts√¶tter Sephora Danmark de strategiske retningslinjer for profilering og direkte markedsf√łring for hele Sephora-gruppen. Derfor er Sephora Danmark modtageren af oplysninger om andre gruppeenheders kunder og potentielle kunder s√•vel som Webstedets brugeres browsing-oplysninger og foretager, i kraft af sin rolle som registeransvarlig, markedsunders√łgelser og statistikker, der sendes til andre af gruppens enheder og anvendes til at fasts√¶tte Sephoras m√•lrettede aktioner inden for marketing og reklame.

Hvilke oplysninger indsamler vi ?

Sephora indsamler forskellige typer af personoplysninger :

Oplysninger, du selv giver direkte.

Vi indsamler oplysninger, som du giver direkte, når du anvender vores Websted og Servicer.

    Dette er tilfældet, når du :
  • Opretter en onlinekonto,
  • Tilmelder dig vores kundeklub-program,
  • Foretager k√łb eller bestiller Servicer i en af vores butikker,
  • Ringer til os,
  • Tilmelder dig at modtage e-mails fra os,
  • Anmoder om et katalog,
  • Deltager i en lodtr√¶kning, en konkurrence, et reklamefremst√łd eller en unders√łgelse,
  • Kommunikerer med os via et tredjeparts socialt netv√¶rk,
  • Anmoder om kundeservice.
  • Kommunikerer med os p√• enhver anden m√•de.

Det er frivilligt at dele dine personlige oplysninger. Men hvis du ikke giver os alle eller visse af de efterspurgte oplysninger, kan vi muligvis ikke forsyne dig med visse produkter, servicer eller informationer.

Kategorierne af oplysninger, vi indsamler, omfatter :

  • Identifikations- og kontaktinformation (s√•som for- og efternavn, f√łdselsdato, postadresse, kontaktformer), som er n√łdvendig for at du bruger en af vores servicer (f.eks. oprettelse af en onlinekonto),
  • Transaktionsm√¶ssig information til behandling af din bestilling (valgte varer, leverings- og faktureringsadresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse, betalingsmetode, herunder dit betalingskort og dettes udl√łbsdato, s√•vel som betalingskortets kontohaver, n√•r du foretager et onlinek√łb),
  • Information om dine pr√¶ferencer (s√•som dine pr√¶ferencer i produkter og servicer du har knyttet til Sephora-kortet),
  • Sociodemografisk information (s√•som din alder, dit erhverv, dit k√łn osv. som n√¶vnes, n√•r du poster en anmeldelse),
  • Information om dine fysiske kendetegn (s√•som din √łjenfarve eller h√•rtype, som du v√¶lger at dele med os ved hj√¶lp af Beauty Board),
  • Historiske data om dine onlinebestillinger og om dine anvendelser af medlemskortet i vores butikker (vi gemmer en historik over dine transaktioner og k√łbssteder; p√• samme vis indsamler vi information om transaktionen, n√•r du k√łber eller returnerer et produkt, s√•som produktinformation samt k√łbs- eller returdato og -sted),
  • Historiske data om din kontakt med os. (Vi gemmer ogs√• historikken over vores kontakt, n√•r du henvender sig til kundeservice eller frems√¶tter klager),
  • Anmeldelser, du skriver om produkter, og fotos, du poster p√• Beauty Board.

De data, vi udbeder os, og som er n√łdvendige for at besvare dine anmodninger, er angivet med en stjerne eller lignende p√• dataindsamlingsskemaerne eller mundtligt specificeret som n√łdvendige p√• indsamlingstidspunktet. Hvis du ikke udfylder de p√•g√¶ldende felter eller giver de oplysninger, der er angivet som n√łdvendige, vil vi ikke v√¶re i stand til at besvare dine anmodninger.

I vores butikker eller til de events, vi organiserer (for eksempel makeup-events, produktlanceringer eller andre butik-events), vil vi eventuelt indsamle supplerende personoplysninger på vilkår og til anvendelser, der specifikt vil blive oplyst til lejligheden.

Oplysninger, vi indsamler automatisk.

Vi indsamler automatisk visse oplysninger om dig, n√•r du bes√łger Webstedet eller foretager en salgstransaktion, navnlig :

  • Forbindelsesdata :

Vi indsamler oplysninger om den enhed, du bruger til at browse og til at anvende Webstedet med (s√•som operativsystemet, browsertypen, hvorvidt du benytter en proxyserver eller ej, den udledte placering af din IP-adresse til identificering af din computer, varigheden af dit bes√łg, bes√łgte sider, og det link, der f√łrte dig til vores websted).

  • Information om din browse-aktivitet (hvorvidt du er logget p√• eller ej) :

Vi kan bruge cookies eller anden sporingsteknologi til at indsamle oplysninger om dig, når du interagerer med Webstedet eller de e-mails, vi sender dig. Disse oplysninger giver os mulighed for at udlede dine præferencer, din tiltrækning af visse mærker eller produkter, og at analysere den måde, du reagerer på i forhold til bestemte former for indhold. Oplysninger indsamles både, når du er logget på, og når du ikke er det, og kan blive sammenstillet uanset hvilken enhed, du benytter dig af. Vil du vide mere om cookies, og hvordan man sletter dem, så se venligst. Meddelelse om Sephoras cookies.

  • Lokaliseringsdata :

Når du er logget på mobilapplikationen og har aktiveret lokaliseringsfunktionen, indsamler vi information om, hvor du befinder dig.

  • Optagelse af telefonopkald til vores kundeservice :

    Hvis du kontakter en af vores konsulenter, kan telefonsamtalen blive optaget med henblik p√• at forbedre kvaliteten af vores service. Du bliver underrettet om dette ved en meddelelse, f√łr du bliver omstillet. Det vil altid v√¶re muligt for dig at kontakte os p√• andre m√•der, hvis du ikke √łnsker at f√• samtalen optaget.

    Information om tredjeparter

    I visse tilf√¶lde kan vi indsamle oplysninger om andre personer, som du giver ved f.eks. at k√łbe et gavekort til nogen og bede om, at de modtager det elektronisk, ved at k√łbe og sende produkter til en anden person, eller ved at deltage i en konkurrence p√• Webstedet og invitere dine venner til ogs√• at deltage. Vi anvender udelukkende s√•danne oplysninger til at yde den service, du har anmodet om, og sender intet markedsf√łringsmateriale til dine kontakter, medmindre de selv v√¶lger at modtage kommunikation fra os.

    Hvad er retsgrundlaget for, og vores anvendelse af, de indsamlede oplysninger ?

    Vi indsamler kun personoplysninger, n√•r vi har et retsgrundlag for at g√łre det.

    De nedenfor beskrevne indsamlinger af personoplysninger foretages kun, hvis de er :

    1) N√łdvendige for at levere de servicer, du har anmodet om, og udf√łre de bestillinger, du har afgivet.

    Vi bruger dine personoplysninger til at forvalte indgåede kontrakter og tilmeldte servicer og til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser, navnlig til at :

    • Levere de produkter og servicer, du har bestilt online eller i en Sephora-butik, behandle transaktioner og fakturering, sikre levering, herunder forvaltning af internetbedrageri, betalingssvig og betalingsforstyrrelser,
    • Forvalte din onlinekonto og kundeklub-programmet,
    • Give dig mulighed for at drage fordel af det kundeklub-program, du har tilmeldt dig,
    • Forvalte dine reservationer af servicer tilbudt af vores butikker (makeup, plukning af √łjenbrynene og osv.),
    • Forvalte dine bidrag til Beauty Board, det f√¶lles forum til deling af makeup- og h√•rlooks.
    • Forvalte dine produktanmeldelser.
    • Enhver anden eksisterende eller kommende service i forbindelse med servicerne og anf√łrt i de forskellige vilk√•r og betingelser for brug.

    Og/eller

    2) N√łdvendige i vores legitime interesser

    I s√• tilf√¶lde tager vi h√łjde for enhver potentiel virkning af en s√•dan indsamling for dig og mere generelt for Webstedets brugere.

    Hvis vi vurderer, at dine interesser eller grundlæggende rettigheder og frihed overstiger vores legitime interesser, så anvender vi ikke dine personoplysninger på dette grundlag uden dit specifikke samtykke.

    • Forvaltning af vores kunderelationer :

    Vi forvalter vores relationer til dig ved at opdatere en database, som omfatter eksisterende og potentielle kunder og som tillader os at forvalte vores kundeklub-program proaktivt.

    • Sikring af, at du kan browse Webstedet og forbedre din brugeroplevelse.

    Generelt set kan du browse vores Websted uden at dele data, der kan anvendes til at identificere dig. Dine browsing-oplysninger bliver imidlertid automatisk indsamlet (se under Oplysninger, vi indsamler automatisk), for at garantere sikkerheden på Webstedet og ved Servicer og tilpasse online-brugeroplevelsen.

    • Personalisering af marketing og reklame kommunikation if√łlge dine pr√¶ferencer:

    Hvis du er medlem af vores loyalitetsprogram, modtager du personaliseret markedsf√łringskommunikation via post eller mail. √ėnsker du ikke dette, kan du til enhver tid fjerne "m√•lrettet markedf√łring" som er tilg√¶ngelig fra linket i al vores markedsf√łringskommunikation.

    Desuden, uanset om du er medlem af vores loyalitetsprogram eller ikke, deler vi nogle af dine informationer relateret til online og in-store aktiviteter med vores annonceringspartnere for at g√łre indholdet mere relevant for dig.

    Hvis du ikke √łnsker dette, kan du til enhver tid fjerne "m√•lrettet markedf√łring" som er tilg√¶ngelig fra linket i al vores markedsf√łringskommunikation. Ved at fjerne denne indstilling, vil du fortsat blive eksponeret for vores markedsf√łring, men den vil ikke v√¶re personaliseret.

    • Kombination af data :

    Vi forbinder og kombinerer oplysninger om dig, der er blevet indsamlet on- eller offline med dine kontooplysninger, hvis du har en konto, er tilmeldt kundeklub-programmet eller anvender en af vores servicer.

    For eksempel, Vi forbinder information fra dine bidrag til Beauty Board, navnlig din √łje- og h√•rfarve, samt information fra dine produktanmeldelser med dine kunde- og/eller kundeklub-kontooplysninger. Vi bruger denne information til at foresl√• passende produkter og tilbud, som er knyttet til dit medlemskort.

    Når du er logget på din konto og kontakter vores kundeservice via Webstedets kontaktformular forbinder vi dine kunde- og/eller kundeklub-kontooplysninger med data, der angår dine kontaktanmodninger, med henblik på at levere en effektiv kundeservice og tilfredsstillende svar på dine anmodninger.

    Hvis du ikke √łnsker, at disse oplysninger bliver kombineret, skal du logge af, f√łr du bruger disse redskaber.

    • Unders√łgelser og statistikker :

    Vi bruger ogs√• indsamlede oplysninger til unders√łgelser og statistikker efter at have gjort dem anonyme eller, som minimum, at have behandlet dem, s√• de ikke kan ledes tilbage til identificerede personer.

    Og/eller

    Ud over disse tilfælde bliver oplysninger også indsamlet på grundlag af dit samtykke, for eks. når du udfylder en kontaktformular, sender os en klage, tilmelder dig et nyhedsbrev eller poster en kommentar, eller når brugerens samtykke kræves i henhold til lovgivningen (for eks. for at kunne sende dig tilbud fra vores partnere pr. e-mail eller sms eller anvende cookies til målrettet reklame), hvilket tillader os at :

    • G√łre vores kundeservice mere effektiv :

    Vi bruger dine oplysninger til at kommunikere med dig, forvalte dine tilmeldinger til vores nyhedsbreve, besvare dine sp√łrgsm√•l og forvalte dine klager (kundeservice).

    • Kommunikere med dig om produkter, servicer, tilbud, reklamekampagner, fordele og events, samt dele informationer, der kunne interessere dig :

    Vi indsamler og behandler dine personoplysninger for at forf√łlge vores legitime interesser i at forvalte vores salgsrelation p√• dynamisk vis, pr√¶sentere vores virksomhedsimage og fremme salget af vores produkter og servicer, bl.a. ved at fremh√¶ve servicer, der er hensigtsm√¶ssige i forhold til din geografiske placering, forbrugeradf√¶rds- og markedsunders√łgelser.

    Tilbud kan ogs√• vedr√łre produkter og servicer tredjeparter. P√• samme m√•de kan vi dele visse oplysninger med vores forretningspartnere med henblik p√• direkte markedsf√łring. Hvis du generelt set ikke √łnsker, at dine oplysninger bliver anvendt p√• denne m√•de, kan du kontakte os som beskrevet under Hvilke valgmuligheder har du i forbindelse med markedsf√łringsmateriale ?

    • Vigtig information om tiltag, der forhindrer eller forvalter betalingsforstyrrelser :

    Som en del af vores kamp mod internetbedrageri, indsamles oplysninger automatisk og med dit samtykke om din bestilling og om den enhed, du har brugt til at foretage den med (navnlig hvad ang√•r det anvendte operativsystem, enhedens geografiske placering, hvorvidt en proxyserver blev benyttet eller ej osv.) og bruges til at analysere dine transaktioner med henblik p√• at afsl√łre svig og undg√• misligholdte indbetalinger.

    De kan blive tilsendt samtlige tredjeparter, som er tilladt i f√łlge lovgivningen eller udpeget af SEPHORA, udelukkende for at bestemme k√łberens identitet, bestillingens eller betalingsmetodens gyldighed og den planlagte levering. Du kan til enhver tid afsl√• eller tilbagekalde dit samtykke ved at f√łlge anvisningerne i meddelelsen Cookies Notice i dette kapitel. Hvis du imidlertid n√¶gter anvendelsen af vores cookies til at sikre transaktionerne, kan dine bestillinger ikke blive godkendt automatisk og vil blive underlagt manuel inspektion. Du kan blive afkr√¶vet identitetsbevis for at bekr√¶fte din bestilling.

    Har du sp√łrgsm√•l vedr√łrende denne kontrol eller skulle din konto blive sp√¶rret, s√• kontakt venligst kundeservicen (se Hvordan kontakter du os?).

    Vi kan ikke anvende personoplysninger til andre form√•l end dem, de blev indsamlet for, medmindre du efterf√łlgende godkender en s√•dan anvendelse.

    Og/eller

    3) N√łdvendige for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser.

    Visse oplysninger kan ogs√• blive gemt for at sikre os muligheden for at overholde vores retlige forpligtelser og forsvare vores interesser i tilf√¶lde af tvist eller retsforf√łlgning.

    Hvor længe beholder vi din personlig data?

    Som hovedregel opbevares din personlig data i en periode, der ikke l√¶ngere er n√łdvendig for de form√•l, til hvilke de blev indsamlet.

    Især når du opretter en online konto, gemmes din personlig data, så længe du bruger eller bestiller produkter eller tjenester leveret af Sephora via din online konto.

    Dine personlige data og din Sephora-konto slettes, hvis:

    • Du beslutter at slette din online konto.

    For at g√łre dette skal du eksplicit anmode om det ved, at kontakte os pr. post til: Makes You Local, Livj√¶gergade 17BDK, 2100 K√łbenhavn √ė, telefonisk p√• 89 87 23 40 eller ved at sende en e-mail til: privacy@sephora.dk.

    • Du bruger ikke l√¶ngere din online konto.

    Vi mener, at du ikke l√¶ngere bruger din online konto, hvis du opfylder de to f√łlgende kumulative kriterier:

    • Du har ikke foretaget noget k√łb hos Sephora ved hj√¶lp af dit medlemskort i 5 f√łlgende √•r;

    OG

    • Du stoppede med at interagere med Sephora i l√łbet af dette 5. og sidste √•r; Du √•bnede ingen af de e-mails, som Sephora sendte dig, loggede ikke p√• din online konto p√• sephora.dk eller p√• Sephora mobilapplikationen.

    I nogle tilf√¶lde opbevarer vi muligvis nogle af dine personlige data, selvom du sletter din konto, ved juridisk forpligtelse, eller hvis der stadig er et problem med din konto, s√•som en negativ saldo eller tilstedev√¶relsen af et uopklaret krav. I s√•danne tilf√¶lde opbevares de personoplysninger, der kr√¶ves for at l√łse problemet, s√• l√¶nge det varer inden for den g√¶ldende lovbestemte for√¶ldelsesperiode.

    Specielle sagerr

    Situation Kategori af persondata Lagringsperiode f√łr sletning
    Tilmelding til et nyhedsbrev Information om din e-mailadresse og dine valgmuligheder med hensyn til at modtage reklamer elektronisk indtil du afmelder dig. Indtil du afmelder nyhedsbrevet gennem dine kontoindstillinger. Eller ved at benytte et afmeldingslink fra et nyhedsbrev. Eller hvis ingen konto er linket til din email 3 år efter din sidste interaktion (fx. åbning) med en e-mail vi har sendt.
    Bestillingshistorik Liste over bestillinger foretaget online og i butik (ved brug af dit medlemskort) Så længe du er indskrevet I loyalitetsprogrammet.[For mere information, se vilkår for Loyalitetsprogrammets betingelser og vilkår.]
    Geolokalisering Lokalisering i realtid, hvis du har aktiveret denne service, som tilbyder dig produkter og servicer afhængigt af din placering. Data lagres ikke.
    Online betaling N√•r du aktiverer at gemme dine betalingsinformationer til dit n√¶ste k√łb I dine kontoindstillinger. Indtil du sletter information I din kontoindstillinger eller indtil dit kreditkort udl√łber.
    Indhold oprettet p√• vores delte rum Beauty Board Pseudonym, foto, √łjen- og h√•rfarve. Indtil du sletter denne information.
    Sikkerhed for Websted og Servicer Identifikationsinformation, forbindelsesdata, herunder IP-adresse. 6 måneder.

    Hvor længe beholder Sephora din personlig data
    • Juridiske r√•dgivere og inkassotjenester

    Dine kontaktoplysninger, interessecentre, alder og socioprofessionelle gruppe deles afh√¶ngigt af dine valg med vores forretningspartnere, som eventuelt sender dig information om deres produkter og servicer. Denne information kan for eksempel best√• af tilbud om makeup, en behandlingspr√łve eller andre produkter, der s√¶lges af vores partnere. For eksempel kan vi oplyse visse elementer af dine oplysninger til kosmetikm√¶rker, hvis du har udtrykt et √łnske om at deltage i en konkurrence eller en salgsfremmende event for lanceringen af et nyt produkt.

    Eksempler: Dine data deles med vores inkassobureau, vores virksomheder eller lovligt bemyndigede tredjeparter, der hjælper os med at inddrive gæld, håndtere tvister og undgå misligholdte indbetalinger og klager.

    Hvem deler vi data med ?

    Vi deler dine oplysninger, n√•r det er n√łdvendigt for forvaltningen af vores Websted og Servicer.

    Som en del af brugen af Servicer bliver visse oplysninger om dig videresendt til vores partnere, og registerf√łrere.

    De forvalter Webstedet og leverer relaterede tjenesteydelser, har brug for at udf√łre deres opgaver, s√•ledes bliver dine betalingsdata sendt til vores betalingstjenesteudbydere og bank institutioner, s√• de kan udf√łre transaktioner, der er knyttet til dine tilmeldinger og forvaltning af medlemskort og markedsf√łringstiltag. Nogle af disse servicer kan ogs√• blive udf√łrt af andre enheder af LVMH-gruppen. Med dit samtykke deles visse data (kontaktoplysninger, profil) med partnere, s√• de kan sende dig individualiserede tilbud.

    • Juridiske r√•dgivere og inkassotjenester

    Dine kontaktoplysninger, interessecentre, alder og socioprofessionelle gruppe deles afh√¶ngigt af dine valg med vores forretningspartnere, som eventuelt sender dig information om deres produkter og servicer. Denne information kan for eksempel best√• af tilbud om makeup, en behandlingspr√łve eller andre produkter, der s√¶lges af vores partnere. For eksempel kan vi oplyse visse elementer af dine oplysninger til kosmetikm√¶rker, hvis du har udtrykt et √łnske om at deltage i en konkurrence eller en salgsfremmende event for lanceringen af et nyt produkt.

    Eksempler: Dine data deles med vores inkassobureau, vores virksomheder eller lovligt bemyndigede tredjeparter, der hjælper os med at inddrive gæld, håndtere tvister og undgå misligholdte indbetalinger og klager.

    Beauty Board og produktanmeldelser

    Oplysninger postet på Beauty Board og de produktanmeldelser, du bidrager med, er offentligt tilgængelige. De fotos og oplysninger, du vælger at poste på vores Beauty Board, såvel som produktanmeldelser, er offentligt tilgængelige.

    Data deles også med tredjeparter, når du anvender delingsknapper med links til sociale netværk.

    Sociale netværks delingsknapper

    Når du anvender sociale netværks delingsknapper, bliver data om din identifikation automatisk videregivet til disse netværk. Du kan også dele visse oplysninger eller indhold (produktdatablade, dine poster på Beauty Board osv.) fra sephora.dk på sociale netværk.

    Brugen er underlagt de generelle vilkår og betingelser for brug for det pågældende sociale netværk. Vi råder dig til at læse dem.

    Dine oplysninger kan ogs√• blive delt i tilf√¶lde, som ikke er n√¶vnt ovenfor, med dit samtykke eller i henhold til anvisningerne eller n√•r det kr√¶ves i henhold til lovgivningen. S√•fremt hele eller dele af Sephoras forretningsgruppe s√¶lges, vil dine personoplysninger blive delt med k√łberen for at sikre kontinuiteten i Servicerne og/eller med henblik p√• direkte markedsf√łring, medmindre du har valgt anderledes.

    Hvordan garanteres beskyttelsen af dine personoplysninger ?

    Dine personoplysninger beskyttes ved brug af tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som er i overensstemmelse med danske og europæiske retlige og lovgivningsmæssige krav, der garanterer oplysningernes sikkerhed og fortrolighed.

    Sephora benytter sig is√¶r af beskyttelsesteknologier s√•som kryptering, autorisering og systemer til afsl√łring af svig for at beskytte din onlinekonto og betalingstransaktioner.

    Sephora opn√•r skriftlige tilsagn fra sine tjenesteydere og underleverand√łrer om at garantere og iv√¶rks√¶tte tilstr√¶kkelige sikkerhedsforanstaltninger til at sikre beskyttelsen af de personoplysninger, de er blevet betroet, under databehandling i overensstemmelse med lovkravene om databeskyttelse.

    Kan personoplysninger blive sendt uden for EU? Hvilke garantier findes ?

    Vi beholder dine data inden for Den Europ√¶iske Union. Der er imidlertid muligt, at de oplysninger vi indsamler, n√•r du bruger vores Websted eller Servicer, overf√łres til lande uden for Den Europ√¶iske Union, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger afviger fra den, der g√¶lder indenfor EU eller i dit bop√¶lsland.

    Dette er is√¶r tilf√¶ldet med data, der deles med de af vores tjenesteydere og underleverand√łrer, der er etableret uden for EU (navnlig virksomheden BazaarVoice i Canada, hvis lovgivning er blevet anerkendt af Kommissionen som sikrende et tilstr√¶kkeligt beskyttelsesniveau). Vi bruger deres servicer til at forvalte og offentligg√łre jeres meninger om de produkter, vi markedsf√łrer p√• Webstedet. Hvis en modtager er etableret i et land, hvis lovgivning ikke har v√¶ret genstand for en afg√łrelse fra Kommissionen om tilstr√¶kkeligheden af beskyttelsesniveauet, s√łrger vi for, at overf√łrslen er underlagt Kommissionens standardkontraktklausuler, som sikrer et tilstr√¶kkeligt niveau af beskyttelse af privatlivets fred og af de ber√łrte personers grundl√¶ggende rettigheder, eller tilsvarende garantier, eller, hvad USA ang√•r, at modtageren tilslutter sig Privacy Shield-principperne.

    Sephora-butikker har adgang til oplysninger om dig, der har med Sephoras kundeklub-program at g√łre, da en s√•dan adgang er n√łdvendig for, at du nyder godt af programmets fordele.

    Vi kan p√• anmodning forsyne dig med en liste over lande, hvor vi gemmer og behandler dine data og lande, som dataene lejlighedsvis bliver f√łrt igennem.

    Hvordan afmeldes nyhedsbreve og forvaltes valgmulighederne mht. salgsfremmende kommunikation og m√•lrettet markedsf√łring ?

    Du kan frivilligt v√¶lge, om du vil v√¶re p√• vores mailingliste og modtage markedsf√łringsinformation fra os. Du kan til enhver tid revidere dine valg med hensyn til salgsfremmende kommunikation ved hj√¶lp af f√łlgende trin :

    • Hvis du har en konto: Log p√• din onlinekonto og foretag de √łnskede √¶ndringer af dine indstillinger p√• siden "Mine personlige oplysninger‚ÄĚ.
    • Kontakt vores kundeservice :

    pr. telefon mandag til fredag fra kl. 10-16 på tlf: 89 87 23 40

    pr. e-mail kundeservice@sephora.dk <

    a. Nyhedsbreve :

    Hvis du har en konto på Webstedet, kan du til enhver tid ændre din tilmelding til vores nyhedsbreve og afmelde dig ved at afkrydse den pågældende rubrik.

    b. Elektronisk kommunikation :

    Du kan ogs√• til enhver tid benytte dig af afmeldingslinkene i vores salgsfremmende e-mails, eller ved at besvare de smser, du modtager, med ‚ÄĚSTOP‚ÄĚ.

    c. Postkorrespondance :

    Du kan til enhver tid blive fravælge salgsfremmende kommunikation ved at kontakte os som beskrevet under Kontakt os.

    d. Telefonopkald

    Du kan til enhver tid blive fravælge salgsfremmende kommunikation ved at kontakte os som beskrevet under Kontakt os.

    Bem√¶rk venligst: at selvom du afmelder salgsfremmende kommunikation, kan vi forts√¶tte med at sende dig ikke-salgsfremmende breve, e-mails og/eller opkald, vedr√łrende f.eks. din konto eller igangv√¶rende transaktioner.



    Tilbageholdelsesperiode

    Oplysninger relateret til kundeklub medlemmer opbevares af Sephora ikke l√¶ngere end n√łdvendigt til de form√•l, hvortil de blev indsamlet, hvilket er l√¶ngden af din tilmelding til Sephoras kundeklub, udvidet med den g√¶ldende for√¶ldelsesfrist for at give Sephora mulighed for at beholde bevis for transaktioner og for at overholde dets juridiske forpligtelser. Dine personlige data, der behandles med henblik p√• kundeklubben og din Sephora-konto (hvis du har en), slettes, hvis :

    Du beslutter at forlade kundeklubben: For at g√łre dette skal du anmode om det ved at kontakte os pr. post p√• kundeservice@sephora.dk eller 89 87 23 40. I dette tilf√¶lde slettes din Sephora-konto (hvis du har en) ogs√•.
    Du bruger ikke l√¶ngere kundeklubben: Vi mener, at du ikke l√¶ngere bruger kundeklubben, hvis du opfylder de to f√łlgende kumulative kriterier: - Du har ikke foretaget noget k√łb hos Sephora ved hj√¶lp af dit medlemskort i l√łbet af de sidste 5 √•r ;
    OG
    Du stoppede med at interagere med Sephora i l√łbet af dette 5. og sidste √•r: is√¶r √•bnede du ikke nogen af de e-mails, som Sephora sendte dig, loggede ikke ind p√• din kundekonto p√• sephora.dk p√• Sephora mobilapplikationen ...

    Hvad kan du g√łre, hvis du ikke √łnsker m√•lrettet reklame ?

    Vi kan ogs√• ved hj√¶lp af cookies associere dine personoplysninger med dine browsing-oplysninger med henblik p√• m√•lrettet reklame (f.eks. for at vise reklamer p√• tredjepartswebsteder, der er tilpasset din profil, eller reklamer, som kunne interessere dig, eller prisreduktioner, hvis du l√¶ser en e-mail med et s√¶rligt tilbud). Denne type m√•lrettet markedsf√łring er muliggjort af vores reklamepartneres teknologier, som tillader at forbinde den samme brugers browsing-oplysninger p√• vores Websteder, sociale netv√¶rksplatforme og tredjepartswebsteder, uanset hvilket enhed, brugeren anvender.

    • P√• sociale netv√¶rksplatforme (s√•som Facebook eller Instagram): Du kan til enhver tid blive frav√¶lge m√•lrettet reklame ved at konfigurere reklameindstillingerne for din konto.
    • P√• tredjepartswebsteder: Du henvises til vores Cookies notice for at l√¶re, hvordan man tr√¶kker sit samtykke tilbage.
    • Du kan til enhver tid fjerne "m√•lrettet markedf√łring" som er tilg√¶ngelig fra linket i al vores markedsf√łringskommunikation.

    Obs: at afslå målrettet reklame betyder kun, at du ikke længere vil modtage reklame, der ikke er specifikt rettet mod dig. Dette valg vil ikke påvirke eller forhindre visning eller modtagelse af anden, ikke-målrettet reklame.

    Hvordan f√•r du adgang til dine personoplysninger ? Hvordan kan du rette eller slette eller ud√łve dine andre rettigheder ?

    a. Adgang og kopiering

    Du har ret til adgang til, og deling af, dine personoplysninger. F√łr vi kan besvare din anmodning, er det lovpligtigt at kontrollere din identitet. Det vil muligvis v√¶re n√łdvendigt at bede dig om yderligere oplysninger for at kunne besvare din anmodning. Vi forpligter os til at besvare din anmodning s√• hurtigt som muligt.

    Hvis du har en Sephora-konto, har du direkte adgang til de oplysninger, din onlinekonto indeholder, til din transaktionshistorik og dine valg med hensyn til direkte markedsf√łring.

    Denne adgang giver dig ogs√• mulighed for at rette, √¶ndre eller slette din identifikationsinformation og dine kontaktoplysninger. Hvis du sletter dine data, vil du ikke l√¶ngere have gavn af de servicer, der er tilknyttet din onlinekonto eller kundeklub-programmet. Du kan, inden for rammerne af den g√¶ldende lovgivning, ud√łve din ret til dataportabilitet, dvs. retten til at generhverve egne personoplysninger i et interoperabelt format, som du kommunikerede til os automatisk ved oprettelsen af din konto og/eller ved tilmeldingen til vores kundeklub-program, s√•vel som dine udvalg (yndlingsprodukter osv.)

    Hvis du ikke kan få adgang til din konto eller til andre data, så henvend dig til os som beskrevet under Kontakt os.

    b. Rettelser af fejl i personoplysninger

    Du kan ogs√• anmode om at rette egne personoplysninger, hvis disse er un√łjagtige, og indskr√¶nke databehandlingen af dem under udf√łrelsen af √¶ndringerne. Afh√¶ngigt af typen af databehandling kan du anmode om, at dine personoplysninger i vores besiddelse kan blive kompletteret. I s√• tilf√¶lde vil vi sandsynligvis udbede os supplerende dokumentation.

    Hvis du ikke kan f√• adgang til din konto eller hvis de data, du √łnsker at rette, ikke kan blive rettet via din konto, s√• henvend dig venligst til os som anvist nedenfor under Hvordan kontakter du os.

    c. Tilbagetrækning af dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger

    Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke (for eks. ved tilmelding til nyhedsbreve, andre elektroniske salgsfremmende kommunikationer end dem, du allerede er tilmeldt, anvendelse af cookies og lignende teknologier på dette websted), har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

    Du kan g√łre brug af denne ret ved at √¶ndre dine indstillinger vedr√łrende direkte markedsf√łring og tilmelding til nyhedsbreve samt ved at tr√¶kke dit samtykke til brug af cookies tilbage, som anvist i vores Meddelelse om Sephoras cookies.

    d. Sletning af dine personoplysninger

    Du kan anmode om sletningen af dine personoplysninger i f√łlgende tilf√¶lde :

    • I lyset af din anvendelse af Webstedet og Servicerne vurderer du, at behandlingen af dine data ikke l√¶ngere er n√łdvendig eller at de form√•l, der er n√¶vnt i denne politik, eller selve politikkens bevarelse, er ulovlige.
    • Du har tilbagetrukket din tilladelse til behandling af dine data (se ovenfor).
    • Du mods√¶tter sig behandlingen af dine personoplysninger af √•rsager, der vedr√łrer din personlige situation.
    • Du mods√¶tter dig behandlingen af dine data til direkte markedsf√łringsform√•l.
    • Dine data blev indsamlet online, da du var mindre√•rig.

    Alternativt kan du, inden for rammerne af den gældende lovgivning, anmode om en begrænset databehandling af dine personoplysninger.

    Bem√¶rk venligst at vi, uafh√¶ngigt af din ret til sletning eller begr√¶nsning, kan opbevare visse af dine personoplysninger, hvis dette er lovpligtigt eller hvis vi har en legitim grund til at g√łre dette (som for eks. at p√•vise udf√łrelsen af en kontrakt), med henblik p√• ud√łvelse eller forsvar af rettigheder i retten eller hvis ud√łvelsen af denne ret indskr√¶nker ytrings- og informationsfriheden. Dette er for eksempel tilf√¶ldet, hvis du har overtr√•dt vores generelle vilk√•r og betingelser for brug eller salg.

    Hvordan kontakter du os ?

    Har du sp√łrgsm√•l vedr√łrende denne databeskyttelsespolitik eller om dine personoplysninger, s√• kontakt venligst:

    Klager: Hvis du mener, at dine rettigheder ikke bliver overholdt eller at dine data ikke bliver beskyttet, har du ret til at indgive en klage over behandlingen af dine oplysninger til databeskyttelsesmyndigheden i den Sephora-enhed, klagen drejer sig om, eller, hvis du er bosat i Den Europæiske Union, til hjemstedets databeskyttelsesmyndighed.

    Hvordan bliver du informeret om ændringer af denne politik ?

    Vigtigt: Foreliggende politik kan godt fra tid til anden underg√• forandringer, det v√¶re sig for at afspejle √¶ndringer i vores praksis, redeg√łre mere detaljeret for denne eller med henblik p√• at respektere de g√¶ldende forordninger. Du vil i s√• tilf√¶lde blive underrettet ved en meddelelse p√• Webstedet, hvor du opfordres til at l√¶se den opdaterede politik, s√•vel som p√• anden vis. Har du en konto, vil du ogs√• blive underrettet pr. e-mail eller ved en meddelelse via din konto.

    Senest ajourf√łrt den: 07/06/2018

    Grunden til den seneste opdatering: en komplet omskrivning af chartret i sin helhed med henblik på at opfylde kravene til gennemsigtighed som fastsat af fællesskabsretten om beskyttelse af personoplysninger (EU-forordning 2016/679).

    Meddelelse om Sephoras cookies

    N√•r du bes√łger vores Websted kan vi (eller vores partnere), under foruds√¶tning af din accept, installere cookies p√• din enhed for at genkende dennes browser s√• l√¶nge som den p√•g√¶ldende cookie (din ‚ÄĚEnhed‚ÄĚ) er gyldig.

    Denne side hjælper dig med at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, og hvordan du kan træffe valg med hensyn til dem.

    Vil du gå direkte til siden om, hvordan man forvalter Webstedets cookies, så klik her Dine valg vedr. cookies.

     
    a. Hvad er en ‚ÄĚcookie‚ÄĚ ?

    En ‚ÄĚcookie‚ÄĚ er den generelle term for en tekstfil, der gemmes et s√¶rligt sted p√• harddisken i din enhed (computer, tablet, smartphone osv.) fra en mediebruger (internet, applikationer osv.) n√•r du ser indhold eller onlinereklamer. Cookie-tekstfilen giver udstederen mulighed for at identificere den enhed, der ‚ÄĚhuser‚ÄĚ cookien, med henblik p√• at spore mediebrugerens aktivitet og tilbagekalde information (som brugerpr√¶ferencer eller oplysninger indtastet af brugeren i skemaer) p√• mediet lige s√• l√¶nge cookien er gyldig eller gemt. Visse cookies er n√łdvendige for overhovedet at bruge mediet, andre optimerer og tilpasser det viste indhold, mens andre igen viser reklamer.

    Cookies identificerer ikke brugeren men derimod vedkommendes anvendte browser eller enhed. Information om det indhold, der bliver set på et medie er direkte forbundet med en identifikator i cookien. Når en bruger browser på et medie, forbindes denne identifikator til sidevisningerne og, mere generelt, til navigationen og interaktionerne på mediet (antallet af klik, for eks.) Derfor er det muligt at opspore al den browsing, brugeren har foretaget på mediet.

    Brugen af cookies g√łr det muligt at forbinde browsing-oplysninger med brugerens profil uanset, hvilken enhed han eller hun bruger, takket v√¶re den s√•kaldte cookie exchange-teknologi. Denne iv√¶rks√¶ttes af de partnere, som offentligg√łr disse cookies og som typisk er kommunikationsagenturer eller digitale reklamebureauer. S√•ledes kan en brugers navigation blive opsporet, uagtet hvilket udstyr eller medie han benytter sig af.

     

    bb) Hvad bruges cookies til på webstedet www.sephora.dk ?

    N√•r du bes√łger Webstedet, kan vi installere fire typer cookies p√• din enhed :

    Tekniske cookies, der g√łr det muligt for dig at browse webstedet, garantere dets sikkerhed og give dig adgang til dets forskellige produkter og servicer.
    Betalingssikkerheds-cookies, der forhindrer betalingssvig.
    Publikumsm√•lings-cookies, der giver os bes√łgsstatistikker, sammenligner dem med andre websteder og tr√¶ffer beslutninger om handlinger (s√•som at sende dig en e-mail).
    Reklame-cookies, tillader os og tredjeparter at vise reklamer på dette websted og andre, der er tilpasset din profil, ved at kombinere data fra jeres browsing-vaner med data fra Sephora og tredjeparts-kundebaser.
    Delings-cookies, giver dig mulighed for at dele Webstedets indhold med andre brugere eller at dele dine visninger eller meninger om webstedet indhold med andre.

     

    cc) Hvordan bliver du informeret ?

    Hvis du bes√łger vores Websted for f√łrste gang og Sephora agter at installere andre cookies end de tekniske, oplyser vi dig om vores brug af cookies p√• en informationsbanner √łverst p√• siden.

    Ved at fortsætte med at browse Webstedet, når denne banner vises, indvilger du i vores anvendelse af cookies. Dog kan du til enhver tid ændre indstillingerne for disse cookies. "Dine valg vedr. cookies").

    Nedenfor finder du yderligere oplysninger om cookies og om, hvordan du kan forvalte de relevante indstillinger.

     

    dd) Varighed af bevaring og konsekvenser af at deaktivere cookies

    Type cookies Opbevaringsperiode Konsekvenser af deaktivering
    Personaliserings-cookies Deres levetid er kort, med en varighed, der sj√¶ldent overstiger sessionens varighed p√• typisk et par timer, og allerh√łjst et √•r. Webstedets pr√¶sentation tilpasses ikke din enheds visningspr√¶ferencer, og din adgangskode s√•vel som information fra skemaer udfyldt p√• webstedet gemmes ikke.
    Analyse-, præstations- og publikumsmålings-cookies Levetiden for publikumsmålings-cookies overstiger ikke 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet.
    Reklame-cookies Levetiden for reklame-cookies overstiger sj√¶ldent 13 m√•neder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet. Sletning af cookies forhindrer dog ikke onlinereklamer. Det vil kun forhindre visning af reklame, der tager h√łjde for dine interessecentre.
    Delings-cookies Levetiden for delings-cookies fastsættes individuelt af hvert sociale netværk, men må ikke overstige 13 måneder. Har ingen konsekvenser for anvendelsen af webstedet. Deaktivering af denne type cookies vil imidlertid forhindre al interaktion med pågældende sociale netværk.

    N√łdvendige cookies, Deres levetid er kort, og varer som regel ikke l√¶ngere end sessionen. Du risikerer at miste adgang til webstedet og de tilbudte servicer.

     
    b) Dine valg vedr. cookies

    Ved at anvende vores websted, indvilger du i den brug af cookies, der er angivet ovenfor. Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies.

     

    bb) Youronlinechoices

    Mht. reklame-cookies kan du også henvende dig til webstedet Youronlinechoices, der tilbydes af professionelle inden for digital reklame fra forbundet EDAA (European Digital Advertising Alliance) og administreret i Frankrig af Interactive Advertising Bureau France.

     

    cc) Afvisning af reklame-cookies

    Afvisning af reklame-cookies har ingen indflydelse p√• din brug af vores websted. Afvisningen vil dog ikke forhindre reklame p√• vores websted eller online. Det vil kun forhindre visning af reklame, der tager h√łjde for dine interessecentre.

    Visse cookies kan ikke forvaltes med dette redskab. Hvordan man kan deaktivere dem, beskrives nedenfor :

    Formål Tool Deaktiveringslink
    Publikumsmålings-cookie Google Analytics https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en
    Publikumsmålings-cookies A/B Tasty https://www.abtasty.com/#abtastyoptout=1
    Publikumsmålings-cookies Target2sell https://cop.evidon.com/companies/target-2-sell
    Publikumsmålings-cookies Adobe https://www.adobe.com/mena_en/privacy/opt-out.html/
    Marketing-Cookie Google Ads https://adssettings.google.com/authenticated

     

    dd) Afslag på betalingscookie 

    Formål Afsender Deaktiveringslink
    Afslag på betalingscookie Cybersource Du kan bekræfte dit valg, ved at klikke på knappen nedenfor
    Ja/Nej

    ee) Valg i din browser

    Din browser tilbyder dig muligvis at vælge at deaktivere alle eller visse cookies, enten systematisk eller i overensstemmelse med udgiveren. Du kan også konfigurere din browsersoftware til at acceptere eller afvise cookies (i hvert enkelt tilfælde eller en gang for alle).

    Bemærk dog, at deaktivering af alle cookies vil forhindre dig i at anvende vores websted normalt, med undtagelse af de grundlæggende funktioner.

    Internet Explorer:
    Klik p√• V√¶rkt√łjerog dern√¶st p√• Internetmuligheder. P√• fanebladet Generelt, Historik, klikkes p√• Indstillinger. Klik dern√¶st p√• Se filer og v√¶lg deneller de cookies, du √łnsker at deaktivere. Luk s√• vinduet med listen af cookies, og dobbeltklik p√• OK, for at vende tilbage til internettet.

    Firefox:
    Klik p√• Firefox menu-ikonet, og dern√¶st p√• V√¶rkt√łjer, Klik dern√¶st p√• Valgmuligheder; i det vindue, der √•bnes, v√¶lges Privatlivog der klikkes p√• Fjerne individuelle cookies. V√¶lg de cookies, du √łnsker at deaktivere, og fjern dem.

    Safari:
    Klik p√• Indstillingerog dern√¶st p√• Pr√¶ferencer. I det vindue, der √•bner, v√¶lges Privatliv/Sikkerhedog derefter klikkes p√• Vis cookies. V√¶lg de cookies, du √łnsker at deaktivere, og klik s√• p√• Sleteller Slet alle.

    Chrome:
    Klik p√• Google Chrome menu-ikonet, og dern√¶st p√• Indstillinger.Nederst p√• siden klikkes p√• Avanceret. Under Sikkerhedog privatlivklikkes p√• cookiesog websitedata,og hold s√• musen hen over navnet p√• det websted, der skabte cookien, og klik p√• Xi h√łjre hj√łrne, eller klik p√• Slet alle.

    VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER TIL LANDE UDEN FOR EU

    Bem√¶rk venligst, at eftersom nogle af vores digital reklamepartnere er etableret uden for Den Europ√¶iske Union, kan data indsamlet ved hj√¶lp af cookies blive overf√łrt til ikke-EU-medlemsstater, hvis lovgivning om beskyttelse af personoplysninger afviger fra den, der g√¶lder i Frankrig. Det er et strengt krav fra vores side til vores partnere, at de udelukkende bruger information indsamlet via cookies p√• Webstedet til at administrere eller yde de efterspurgte servicer. Ydermere kr√¶ver vi, at de altid handler i overensstemmelse med g√¶ldende databeskyttelseslovgivning og er s√¶rligt opm√¶rksomme p√• at beskytte fortroligheden af den overf√łrte information. For yderligere oplysninger henvises der til deres databeskyttelsespolitik.

     
    d. Hvis du vil gå videre: forstå i detaljer, hvordan cookies bruges

    aa) "Tekniske" cookies

    Tekniske cookies omfatter cookies, der er n√łdvendige for at kunne browse Webstedet (s√•som session-ID), og cookies, der giver dig adgang til s√¶rlige funktioner, s√•som at blive genkendt p√• webstedet, at signalere dit bes√łg til en side eller at forbedre din browsing-oplevelse, blandt andet ved at:

    • Gemme information fra et skema, du har udfyldt p√• Webstedet (ved registrering af, eller adgang til, konto) eller om produkter, servicer eller information, som du har valgt p√• Webstedet (tilmeldt service, indholdet af en indk√łbskurv osv.)
    • Give dig adgang til reserverede eller personlige omr√•der p√• vores Websted, s√•som din konto, ved brug af ID og en dato, som du kan have angivet tidligere.
    • Tilpasse webstedets udseende til din enheds visningspr√¶ferencer (for eks. hvad ang√•r sprog eller sk√¶rmopl√łsning).

    Du kan afvise brugen af denne type af cookies ved at slette den i dine browser-indstillinger (se under Valg i din browser). Du risikerer dog derved at miste adgang til Webstedet og dets servicer.

     

    bb) Betalingssikkerheds-cookies

    Cookies kan bidrage til at bekæmpe internetbedrageri (betalingssvig, identitetstyveri osv.) I overensstemmelse med dine rettigheder kan Sephora, eller en tjenesteyder, som handler på vores vegne, derfor lagre sporingsenheder med henblik på at indsamle information om den enhed, der foretog bestillingen (herunder det anvendte operativsystem, enhedens geografiske placering, hvorvidt en proxyserver blev benyttet eller ej osv.)

    Disse ‚ÄĚfingeraftryks‚ÄĚ-sporingsenheder forbindes med dine bestillingsdata for at bekr√¶fte bestillingen, den anvendte betalingsmetode og leveringsmetoden. Disse oplysninger kan blive tilsendt samtlige lovligt tilladte tredjeparter eller tjenester for afsl√łring og bek√¶mpelse af svig udpeget af SEPHORA udelukkende for at bestemme k√łberens identitet, bestillingens eller betalingsmetodens gyldighed og den planlagte levering.

    Hvis du imidlertid n√¶gter anvendelsen af vores cookies til at sikre transaktionerne, kan dine bestillinger ikke blive godkendt automatisk og vil blive underlagt manuel inspektion. Du kan blive afkr√¶vet identitetsbevis for at bekr√¶fte din bestilling. Har du sp√łrgsm√•l vedr√łrende denne kontrol eller skulle din konto blive sp√¶rret, s√• kontakt venligst kundeservicen.>

     

    cc) Publikumsmålings-cookies

    Publikumsmålings-cookies måler publikummet for forskellige indhold og dele af vores websted med henblik på at evaluere og organisere dem, og navnlig for at:

    • Opn√• bes√łgsstatistikker om volumen og brug af de forskellige elementer, som udg√łr vores Websted (viste dele og indhold, navigation) for at hj√¶lpe os til at √łge interessen for vores servicer og deres brugervenlighed.
    • Tilpasse Webstedet fremtoning eller reklameomr√•der til din enheds visningspr√¶ferencer (anvendt sprog, sk√¶rmopl√łsning, operativsystem osv.), n√•r du bes√łger Webstedet, afh√¶ngigt af hvilke funktioner og hvilken l√¶se- og visningssoftware, din enhed er udstyret med.

    Publikumsm√•lings-cookies udgives af vores tjenesteydere eller af os selv. Udover at levere bes√łgsanalyser kan de afd√¶kke browsing-problemer og derved hj√¶lpe os til at √łge brugervenligheden af vores servicer.

    De anvendte bes√łgsanalyseservicer producerer og sender kun aggregerede statistikker og bes√łgsvolumener til vores tekniske kontrahenter og udelukker enhver individuel information. Statistikkerne krydses med bes√łgsstatistikker fra andre websteder samt med dine kundeoplysninger.

    På samme måde benytter vi også måleredskaber til at måle effektiviteten af vores e-mailkampagner og derefter planlægge relevante salgsaktiviteter på baggrund af den indsamlede information (som for eks. at sende en ny meddelelse eller et individualiseret tilbud).

    Du kan v√¶lge at deaktivere brugen af cookies, som udf√łrer en statistisk analyse af dine browsing-oplysninger. Se, hvordan du g√łr det, under "Dine valg vedr. cookies"..

     

    dd) Reklame-cookies

    Reklame-cookies bruges til at bestemme indhold, der udelukkende reklamerer for produkter og/eller servicer tilbudt p√• webstedet www.sephora.dk og som, p√• baggrund af den p√•g√¶ldende enheds tidligere browsing, sandsynligvis kunne matche dine interessecentre. Dette g√łres navnlig ved at:

    • T√¶lle det samlede antal reklamer, som vi har vist p√• vores reklameplads, identificere disse reklamer, deres respektive antal visninger, antallet af brugere, som har klikket p√• hver reklame og, hvis det er relevant, brugernes efterf√łlgende aktiviteter p√• de sider, som reklamerne ledte hen til.
    • Tilpasse reklameindholdet p√• Webstedet, s√•vel reklamepladsen som vores egne tilbud, til den enhed, du browser med, p√• baggrund af enhedens browsing p√• Webstedet eller p√• tredjepartswebsteder, de k√łb, du foretager og/eller de lokaliseringsdata (l√¶ngde- og breddegrad), din enhed afsender (med dit forudg√•ende samtykke).

    For så vidt du har forsynet os med dine personoplysninger, herunder dine elektroniske kontaktoplysninger, i forbindelse med din registrering, din bestilling af, eller adgang til, en af vores servicer, og ved at associere denne data med browsing-oplysninger med henblik på for eks. at sende dig elektroniske reklamehenvendelser eller for, i rammerne af vores reklameplads på Webstedet, at vise dig individualiserede reklamer, der sandsynligvis kunne interessere dig. Eller for at sende dig elektroniske reklamehenvendelser, der passer til din brugerprofil.

    Hvordan indsamles informationen af reklame-cookies ?

    Reklame-cookies lagres p√• brugerens enhed ved hj√¶lp af sporingsteknologier iv√¶rksat af vores partnere. En s√•kaldt sporingsenhed inds√¶ttes p√• de bes√łgte sider eller direkte i de reklamer, der vises p√• Webstedet.

    Hvordan krydses informationen ?

    Hvis du har en onlinekonto, et kundeklub-kort, eller n√•r du foretager en bestilling, bliver de oplysninger, der indsamles via reklame-cookies p√• Webstedet eller p√• tredjepartswebsteder, krydset og kombineret med information om brugen af din konto eller af vores produkter og servicer med henblik p√• at oprette en brugerprofil for m√•lrettet reklame og direkte markedsf√łring. Din profil bliver desuden beriget med information fra dine interaktioner med vores partnere eller andre udgivere, som er kunder af disse partnere. Forbindelser foretages ogs√• med data, som er indsamlet offline og lagret i vore kundestyringsredskab eller i systemer forvaltet af vores forretningspartnere (s√•som kommunikationsagenturer, publikumsm√•lingsinstitutioner eller reklamebureauer specialiseret I m√•lrettet reklame).

    Hvad er fordelen ved at blive vist reklamer, der er afstemt efter din browsing ?

    Vi efterstr√¶ber at vise dig den mest relevante reklame overhovedet. Til det form√•l tillader brugen af cookies os i realtid at identificere hvilken reklame, vi b√łr vise p√• en given enhed, p√• baggrund af dens seneste navigation p√• et eller flere websteder eller applikationer. Din interesse for det reklameindhold, der vises p√• din enhed, n√•r du bes√łger et websted, er ofte afg√łrende for, hvor mange reklameressourcer, der bliver tildelt et websted, hvortil adgangen tit er gratis for brugerne. Dette tillader os, s√•vel son tredjeparter, at vise reklamer, som matcher dine interesser, i stedet for reklamer, der ikke n√łdvendigvis appellerer til dig.

    ee) Delings-cookies

    Vores websted indeholder cookies fra delingsknapper med links til Facebook, YouTube, Instagram og andre lignende sociale netv√¶rk, der g√łr det muligt for dig at dele Webstedets indhold med andre personer eller dele dine visninger eller meninger om Webstedets indhold med andre. Denne slags cookies gemmes direkte af de p√•g√¶ldende sociale netv√¶rk, hvilket navnlig er tilf√¶ldet med knapperne ‚ÄĚSynes godt om‚ÄĚ og ‚ÄĚDel‚ÄĚ p√• de sociale netv√¶rk Facebook og Instagram. Det sociale netv√¶rk, som tilbyder en s√•dan knap, er muligvis i stand til at identificere dig, selvom du ikke brugte den under dit bes√łg p√• Webstedet.

    Denne type applikationsknapper kan g√łre det muligt for det sociale netv√¶rk at spore din browsing p√• Webstedet, alene fordi du var logget p√• det sociale netv√¶rk (√•ben session), mens du browsede Webstedet. Vi har ingen kontrol over de processer, sociale netv√¶rk anvender for at indsamle oplysninger om dine bes√łg af Webstedet og hvordan denne information kombineres med de personoplysninger, de sociale netv√¶rk selv besidder. Hvis du er logget p√• et socialt netv√¶rk, samtidig med at du browser vores websted, giver delingsknapperne dig mulighed for at forbinde det indhold, du ser, med din brugerkonto. Vi opfordrer dig til at l√¶se p√•g√¶ldende sociale netv√¶rks¬ī politikker for databeskyttelse for at vide, hvordan de bruger de browser-oplysninger, de opn√•r via delingsknapperne, s√¶rligt hvad ang√•r reklame.

     

    Liste over enheder, websteder og vejledninger i, hvordan man kan ud√łve sine rettigheder

    Frankrig:

    • Sephora SAS, ‚ÄĚsoci√©t√© par actions simplifi√©e‚ÄĚ (forenklet aktieselskab) med en kapital p√• 78.256.500 euro, registreret i handels- og selskabsregistret i Nanterre under nummeret B 393 712 286, og hvis hovedkvarter befinder sig p√• f√łlgende adresse: 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-sur-Seine, Frankrig.
    • phttp://www.sephora.fr Mobilt websted: m.sephora.fr
      Pr. post til f√łlgende adresse: Sephora Customer Service, 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-Sur-Seine, Frankrig eller pr. telefon fra kl. 9 til 20 fra mandag til l√łrdag p√• tlf.nr. +33(0)8.09.40.40.45 (gratis service + pris p√• opkaldet) Pr. e-mail ved at skrive til: serviceclients@sephora.fr.
    Danmark:

    • SEPHORA DANMARK ApS, CVR-registreret p√• 33863225 med kontor p√• Kongens Nytorv 26. 4, 1050 K√łbenhavn K.
    • www.sephora.dk
      Pr. telefon fra kl. 10 til 16 fra mandag til fredag på tlf.nr. +45 89 87 23 40 Pr. e-mail ved at skrive til: kundeservice@sephora.dk

    FORTROLIGHEDSPOLITIK Kosmetik- og ernæringsovervågning

    I denne politik beskrives den brug, som Sephora SAS (¬ę Distribut√łren ¬Ľ) og (¬ę Sephora-m√¶rket ¬Ľ) g√łr af dine personoplysninger, der indsamles specifikt i anledning af en anmeldelse om u√łnskede sanit√¶re bivirkninger, som du eller en af dine n√¶rmeste skulle have oplevet efter brugen af et produkt, der forhandles af Sephora SAS. Distribut√łren af M√¶rket Sephora vil s√•ledes, takket v√¶ret din bistand, kunne sikre en opf√łlgning af u√łnskede sundhedsrelaterede begivenheder, der eventuelt anmeldes eller indberettes i henhold til g√¶ldende lovgivning (herefter "Den u√łnskede bivirkning".).

    Distribut√łren og Sephora-m√¶rket er ansvarlige for den s√¶rskilte behandling af de personlige oplysninger (‚ÄĚoplysningerne‚ÄĚ), der indsamles i medf√łr af ovenn√¶vnte sundhedsm√¶ssige agtp√•givenhed i forbindelse med ‚ÄĚCosm√©tovigilance‚ÄĚ og i givet fald ‚ÄĚNutrivigilance‚ÄĚ (kosmetik- og ern√¶ringsoverv√•gningsprogrammerne). Begge har adresse p√• 41, rue Ybry, Neuilly-sur-Seine, Frankrig (herefter"Sephora" eller "Vi" ).

    Beskyttelsen af og sikkerheden omkring vores kunders og produktbrugeres oplysninger er en topprioritet for Sephora.

    Du opfordres s√•ledes til grundigt at l√¶se vores Fortrolighedspolitik , der beskriver behandlingsproceduren for de oplysninger, som du giver, hver gang du g√łr opm√¶rksom p√• en u√łnsket bivirkning og navnlig:

    Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

    Til hvilke formål?

    Hvordan er betingelserne for udlevering og overf√łrsel af oplysningerne?

    Hvordan sikres de udleverede oplysningers opbevaring og sikkerhed?

    Hvilke er dine rettigheder?

    Hvordan kan vi kontaktes?

    Bemærk venligst, at Fortrolighedspolitikken kan opdateres når som helst af Sephora. Datoen for den seneste opdatering fremgår i slutningen af nærværende Fortrolighedspolitik. Du opfordres derfor til at konsultere den jævnligt.

    Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

    Vi indsamler oplysninger om dig p√• f√łlgende vis:

    • P√• direkte foresp√łrgsel, n√•r du kontakter Distribut√łren gennem:
      • vores kundeservice, pr. telefon, e-mail, i forbindelse med en ordre i vores webbutik eller kommentarer p√• vores websteder og sociale netv√¶rk;
      • vores salgsassistenter i butikkerne; eller
    • via tredjepersoner, n√•r vi f√•r indbragt sager af m√¶rkerne eller sundhedspersonale.

    Sephora indsamler f√łlgende oplysninger med det form√•l at opfylde vores opgave om sundhedsoverv√•gning af markedet:

    • Personoplysninger der er n√łdvendige for vurderingen af en u√łnsket bivirkning, navnlig:
      • civilstands-, identitets-, identifikations- og kontaktoplysninger: for- og efternavn, f√łdselsdato, kundekortnummer og postadresse, e-mailadresse samt telefonnummer, s√• du kan kontaktes, s√•fremt du √łnsker en opf√łlgning af din indberetning. N√•r brugeren af et produkt er mindre√•rig, beder vi desuden om at f√• oplyst for- og efternavnet p√• vedkommendes retlige repr√¶sentant.
      • Oplysninger af personlig og/eller arbejdsm√¶ssig art: data vedr√łrende brugen af det p√•g√¶ldende produkt, der er af afg√łrende n√łdvendighed for vurderingen af en u√łnsket bivirkning,
      • sundhedsm√¶ssige oplysninger: beskrivelse af u√łnskede bivirkninger (reaktionstype), angivelse af om du er blevet sygemeldt og for hvilken periode, om du er blevet indlagt p√• hospitalet osv.
    • Oplysninger om en person, der har anmeldt en u√łnsket bivirkning (herunder eventuelle pr√¶cisioner fra fagfolk i sundhedssektoren).

    Personen informeres om, at vedkommendes identitet herefter g√łres tilg√¶ngelig. Personen skal s√•ledes v√¶re p√•passelig med kun at angive de oplysninger, som Sephora beder om for at opfylde sine forpligtelser p√• omr√•det for kosmetik- og ern√¶ringsoverv√•gning.

    Hvad bruges de til?

    Nedenfor angives form√•lene med vores afdelingers behandling af dine oplysninger og √•rsagerne til, at behandlingen er n√łdvendig for os.

    Behandlingsform√•l √Örsager til at det er n√łdvendigt at f√• behandlet dine personoplysninger i vores afdelinger.
    • Forebyggelse, overv√•gning, evaluering og forvaltning af u√łnskede bivirkninger.

    De relevante behandlingstrin er:
    (i) indsamling, registrering, analyse, opf√łlgning, dokumentering, overf√łrsel og opbevaring af oplysninger vedr√łrende alle u√łnskede bivirkninger fra produkter fra Sephora-m√¶rket som producent, eller som s√¶lges af Sephora som Distribut√łr; og
    (ii) forvaltning af kontakten med personer, der har anmeldt en u√łnsket bivirkning.

    Lovmæssig forpligtelse: behandling af informationer forbundet med kosmetik- og ernæringsovervågning af produkter, der forhandles af Sephora i overensstemmelse med forordning (EF) 1223/2009 og Sundhedsloven i Frankrig.

    Denne behandling er ligeledes n√łdvendig i almenhedens interesse og med henblik p√• opfyldelse af de strenge kvalitets- og sikkerhedsnormer for kosmetiske produkter og ern√¶ringstilskud.

    • Udarbejdelse af statistikker over hyppigheden af tilf√¶lde (ikke-nominative oplysninger).
    Retlig forpligtelse for Sephora og almen interesse vedr√łrende overv√•gning af markedet og identificering af risikoprodukter.
    • Opf√łlgning af konsekvenserne efter en anmeldelse af en u√łnsket bivirkning.
    Retlig forpligtelse til at forest√• en evaluering af u√łnskede bivirkninger.

    De oplysninger, der er n√łdvendige til ovenst√•ende form√•l, er angivet med en stjerne p√• kundeklageformularen, som du eventuelt vil skulle udfylde i vores forretninger, eller som du vil f√• pr√¶ciseret mundtligt, hvis du kontakter vores kundeservice. Hvis du v√¶lger ikke at udfylde de obligatoriske felter, vil vi ikke v√¶re i stand til at behandle din anmodning og/eller kontakte dig igen, n√•r du udtrykkeligt har bedt herom.

    De andre oplysninger (uden stjerne) er frivillige og giver os mulighed for at kende dig bedre og forbedre vores kommunikation med dig og vores afdelinger.

    Hvordan er betingelserne for udlevering og overf√łrsel af oplysningerne?

    Det h√¶nder, at vi m√• videregive dine oplysninger til f√łlgende parter i forbindelse med ovenst√•ende form√•l:

    • Sephoras afdeling for lovregler og kvalitet;
    • Sephoras afdeling for klagebehandling (f.eks. den juridiske afdeling og/eller kundeafdelingen, der er i direkte kontakt med dig;
    • Sephoras afdeling for intern revision med henblik p√• overholdelsen af lovm√¶ssige forpligtelser;
    • Vores leder af kommentarerne p√• Sephoras websted;
    • Tjenesteydere med ansvar for unders√łgelsen af u√łnskede bivirkninger; Sidstn√¶vnte vil efter dit tilsagn kunne kontakte dig for at unders√łge de u√łnskede bivirkninger, der anmeldes;
    • Tredjeparters varem√¶rker, der anf√¶gtes i forbindelse med anmeldelsen;
    • Relevante ansatte i forsikringsselskaberne;
    • Offentlige statsorganer der er kompetente i tilf√¶lde af anmeldelse af alvorlige sundhedsm√¶ssige bivirkninger (f.eks. ANSM i Frankrig, Statsagenturet for l√¶gemidler og sundhedsprodukter);
    • Tjenesteydere der deltager i behandlingen: it-tjenesteydere der styrer behandlingen, eksterne konsulenter og toksikologilaboratorier.

    S√•fremt din anmeldelse vedr√łrer brugen af et produkt af et M√¶rke, der ikke er etableret i E√ėS, overf√łrer vi informationerne til M√¶rket, s√• det kan opfylde de lovm√¶ssige forpligtelser i forbindelse med sikkerhedstiltagene. Denne overf√łrsel sker med dit tilsagn, og Sephora har indf√łrt standardkontraktbestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen, og som sikrer beskyttelsen af dine oplysninger, n√•r de overf√łres til M√¶rker uden for E√ėS. Du har ret til at opn√• informationer om den overf√łrselsmekanisme, via hvilken dine oplysninger overf√łres uden for E√ėS, samt om destinationslandet. For at f√• udleveret disse informationer, bedes du kontakte os ved hj√¶lp af de kontaktoplysninger, der fremg√•r af ‚ÄĚKontakt os‚ÄĚ-rubrikken nedenfor.

    Vi besvarer ligeledes henvendelser om oplysninger, hvis det er lovpligtigt, eller hvis en s√•dan videregivelse er n√łdvendig for at beskytte vores rettigheder og/eller bringe os i overensstemmelse med en retslig procedure, en reguleringsmyndighed, en retsafg√łrelse, en anmodning fra en reguleringsmyndighed eller enhver anden retssag mod os.

    Hvis du anmelder en u√łnsket bivirkning for en tredjepart, bedes du venligst videregive denne notits til p√•g√¶ldende (elektronisk eller i papirudgave).

    Hvordan sikres opbevaringen og sikkerheden af de udvekslede oplysninger?

    Vi opbevarer dine oplysninger i en periode p√• 10 √•r regnet fra den dato, hvorp√• du anmelder en u√łnsket bivirkning, med henblik p√• at overholde de retslige forpligtelser, der g√¶lder inden for den g√¶ldende for√¶ldelsesfrist p√• omr√•det for kosmetik- og ern√¶ringsoverv√•gning.

    N√•r dine oplysninger ikke l√¶ngere er n√łdvendige i medf√łr af ovenst√•ende form√•l eller i lovpligtige arkiverings√łjemed, s√łrger vi for, at de slettes eller g√łres anonyme.

    Sephora gennemf√łrer alle de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der med rimelighed kan kr√¶ves for at sikre sikkerheden og fortroligheden af de persondata, vi behandler.

    Hvilke er dine rettigheder?

    I henhold til g√¶ldende lovgivning r√•der du over f√łlgende rettigheder, hvad ang√•r dine oplysninger:

    • ‚ÄĘ Retten til at f√• udleveret en kopi af dine personoplysninger og alle andre informationer om den m√•de, de behandles p√•;
    • ‚ÄĘ Retten til rettelse af fejlagtige oplysninger (herunder retten til at supplere ufuldst√¶ndige oplysninger) i forbindelse med den g√¶ngse opf√łlgning;
    • ‚ÄĘ Retten til begr√¶nsning af behandlingen af dine oplysninger, dvs. en frysning af disse oplysninger i f√łlgende tilf√¶lde:
      • ‚ÄĘ N√•r rigtigheden af dine oplysninger anf√¶gtes;
      • ‚ÄĘ N√•r vi ikke l√¶ngere har brug for dine oplysninger, men de stadig er n√łdvendige i forbindelse med ud√łvelsen eller forsvaret af et retskrav;
    • ‚ÄĘ Retten til at give generelle eller specifikke anvisninger om den m√•de, hvorp√• vi behandler og bruger dine oplysninger efter din d√łd.

    Når behandlingen er baseret på overholdelsen af et lovfæstet krav, har du hverken indsigelses-, datasletnings- eller dataportabilitetsret.

    Du har ligeledes ret til at indgive en klage ved din lokale kontrolmyndighed med ansvar for beskyttelse af personoplysninger: I Frankrig: CNIL, 3 Place de Fontenoy, 75007 Paris.

    For at ud√łve disse rettigheder, bedes du kontakte os ved hj√¶lp af de kontaktoplysninger, der fremg√•r af
    " Kontakt os"-rubrikken nedenfor. Bem√¶rk venligst, at vi vil kunne bede dig om et ID-bevis, og at vi forbeholder os retten til at opkr√¶ve gebyr inden for lovens rammer, f.eks. hvis din anmodning er √•benbart grundl√łs eller urimelig. Vi g√łr vores bedste for at besvare din anmodning inden for den g√¶ldende frist.

    Hvordan kan vi kontaktes?

    Hvis du har sp√łrgsm√•l om n√¶rv√¶rende Fortrolighedspolitik p√• omr√•det for kosmetik- og ern√¶ringsoverv√•gning, eller hvis du √łnsker at ud√łve en af dine rettigheder, kan vi kontaktes p√• f√łlgende adresse:

    • pr. brevpost p√• f√łlgende adresse: Service R√©glementaire Sephora, 41, rue Ybry, 92200 Neuilly-Sur-Seine, Frankrig; eller
    • pr. e-mail til: cosmetovigilance@sephora.fr

    Vi r√•der over en databeskyttelsesansvarlig, der kan kontaktes p√• f√łlgende mailadresse: privacy@sephora.fr.

    Vi vil til enhver tid kunne foretage √¶ndringer i n√¶rv√¶rende Fortrolighedspolitik p√• omr√•det for kosmetik- og ern√¶ringsoverv√•gning med henblik p√• at tage h√łjde for lov√¶ndringer og/eller √¶ndringer af vores praksisser for beskyttelse af personoplysninger. Derfor opfordres du til j√¶vnlig at konsultere den.

    Den sidste opdateringsdato er den 7 Februar 2022.