Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

FAQ

For glat hud med færre pletter er det vigtigt at anvende en målrettet, skræddersyet hudplejerutine. Start med at rense dit ansigt, morgen og aften. Også selvom du ikke har makeup på. Det er vigtigt for at fjerne ophobede urenheder og overskydende talg (som kan tilstoppe porerne og føre til ufuldkommenheder). Renseolie, micellært vand, mælk eller endda en tofaset løsning ... Vælg den tekstur, der passer til dig. I modsætning til hvad mange tror, kan selv fedtet hud have gavn af dobbelt rensning. Så du kan bruge en renseolie eller balsam. Gør det til en vane to gange om ugen at bruge en blid scrub til at eksfoliere huden. Glem endelig ikke at fugte dit ansigt hver dag med en creme, der passer til din huds behov. Vælg f.eks. produkter, der er beriget med anti-imperfektion, rensende og/eller matterende aktive ingredienser. Fugt er afgørende for, at den hydrolipidiske film kan fortsætte med at spille sin beskyttende rolle som hudbarriere.

For mere strålende hud er dine ansigtsplejeprodukter dine allierede. De hjælper med at opnå en lysende hud. Inkorporer produkter i din daglige rutine, der er specielt formuleret til at oplyse teinten, såsom serum, lotion og fugtgivende cremer beriget med fugtgivende aktive ingredienser som f.eks.eller antioxidante aktive ingredienser, såsom vitamin C. Disse typer af aktive ingredienser hjælper med at lysne din hud op ved at fugte din hud og beskytte mod oxidativ stress genereret af frie radikaler, der dæmper din teint. Her anbefales det også, udover en målrettet hudpleje, en ugentlig eksfoliering for at fjerne døde celler og tilskynde til cellefornyelse. Med andre ord at forstærke hudens udstråling.

Moden hud er hud, der viser tegn på ældning. Disse kan skyldes naturlige faktorer som alder og/eller eksterne faktorer som soleksponering, forurening, stress mv. Tegn på aldring omfatter rynker, tab af elasticitet eller slap hud, pigmentpletter, en mindre strålende teint og tørrere hud generelt. Moden hud kræver særlig opmærksomhed for at opfylde dens specifikke behov. Så vælg produkter rige på antioxidanter, retinol eller C-vitamin. Men udelad ikke fugtgivende, hvor almindelige aktive ingredienser såsom hyaluronsyre eller ceramider hjælper med at styrke hudens beskyttende barriere og reducere forekomsten af fine linjer.

For en fast, tonet hud er det vigtigt at kombinere flere metoder. Start med at inkorporere en almindelig kropsscrub i din rutine for at eksfoliere huden og hjælpe cirkulationen ved at massere din hud, hvilket kan hjælpe med at forbedre dens udseende og elasticitet. Fugt spiller også en nøglerolle. Anvend fugtgivende olier, mælk eller cremer hver dag. Endelig kan selv-massage også fremme fasthed. Brug opadgående strøg og koncentrer dig om områder, der er tilbøjelige til at hænge. Du kan også bruge massagetilbehør såsom Gua Shas.