Boss Bottled Eau De Toilette Boss Bottled Eau De Toilette

BOSS manden er konkurrencedygtig, drevet og ambitiøs. Hans daglige ritualer er en integreret del af ... Læs mere
0 Meddelelse
Boss Bottled - Eau De Toilette

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

Fuld størrelse

Rejsestørrelse

749,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

60742
 • tab description Beskrivelse

  BOSS manden er konkurrencedygtig, drevet og ambitiøs. Hans daglige ritualer er en integreret del af hans personlige søgen efter succes og BOSS BOTTLED er en etableret del af hans daglige påklædning. BOSS BOTTLED er essensen af BOSS. Selvsikker og moderne, og de rene linjer gør BOSS BOTTLED en ikonisk klassiker, designet med den moderne mand i tankerne. Med friske og sanselige noter, udstråler duften raffinement & livsnydelse. Afbalanceret med en frisk og frugtagtig top, er det varme, krydrede hjerte domineret af pelargonier, tilført et strejf af kryddernellike. Basen er en mandlige, harmoni af sandeltræ, cedertræ og vetiver.

 • tab tips Anvendelse
  For at forlænge parfumens intensitet kan du spraye på pulspunkterne: håndled og hals.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT. · AQUA (WATER) · P ARFUM (FRAGRANCE) · ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMA TE · DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE · BHT · LINALOOL · LIMONENE · GERANIOL · CITRAL · CITRONELLOL · EUGENOL · CINNAMAL · BENZYL BENZOATE · BENZYL ALCOHOL..""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  De klassiske værdier af elegance og stil i denne meget maskuline duft stimulerer sanserne med sin topnote af røde æbler, der fremhæves af den delikate duft af kanel og understøttes af en frisk blomstret hjertenote (den sprøde, grønne effekt af geranium). Den bløde træ-ambra-akkord i bundnoten giver det sidste touch til denne meget dybe og søde duft.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Siden starten har HUGO BOSS ledsaget mænd og kvinder på vejen til succes. Gennem årene har HUGO BOSS parfumerne fortsat med at legemliggøre den elegance og modernitet gennem deres raffinerede noter og tidløse design. HUGO BOSS vil altid være med fremme i en af disse unikke og sofistikerede dufte.