Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

FAQ

Lav hårtæthed kan være resultatet af en række faktorer (genetik, aldring, stress, hormonel ubalance eller en ubalanceret kost). Desuden udsættes håret dagligt for ydre skader, som også kan have indflydelse på dets udseende. Forskellige faktorer kan påvirke hårets cyklus og bidrage til en reduktion i hårets antal og tykkelse.
Der er flere løsninger, der kan hjælpe med at begrænse dette fænomen og gøre håret tykkere. Når det gælder hårpleje, kan man ved at bruge den rigtige fortykkende shampoo, der er beriget med kappestoffer, hjælpe med at give håret volumen og tekstur, så snart det er vasket. Målrettede behandlinger, som f.eks. masker til fint hår, giver næring til hårfibrene uden at tynge dem ned og optimerer tætheden. Desuden er regelmæssig børstning af håret med en børste, der passer til din hårtype, en vigtig del af plejen af dine længder. God børstning forebygger brud og holder hovedbunden i god stand for at forbedre hårets volumen. Du bør også begrænse brugen af varmeapparater for at beskytte dit hår (især hvis det allerede er fint), og undgå gentagen føntørring. Endelig er det vigtigt at have en sund livsstil og spise en afbalanceret kost.

Der er mange grunde til, at håret kan blive skadet. Forurening, UV-stråler, stress, varmeapparater eller uegnede behandlinger... Disse daglige ydre påvirkninger beskadiger skællaget, det yderste lag af håret, hvilket fører til tørhed, brud og tab af glans. Hårpleje til skadet hår skal derfor vælges ud fra dit hårs specifikke behov, og du skal vælge produkter med nærende og reparerende ingredienser. Målet er at styrke hårets fibre. De nærende aktive ingredienser, du kan vælge mellem i dine hårplejeprodukter, omfatter keratin og olier. Disse ingredienser hjælper med at give næring til håret og styrke det.

For at hjælpe med at reparere skadet hår er det vigtigt at indføre en hårrutine, der omfatter nærende behandlinger. Der er intet som nærende aktive ingredienser til at genoprette styrke og skønhed i skadet hår. Shampoo, balsam, serum, maske, olier... Det er op til dig at finde de rigtige teksturer og dermed den optimale rutine til at styrke dit skadede hår. Ideen er at bruge supplerende behandlinger til at målrette problemet og beskytte dit hår. Du kan f.eks. vælge en nærende shampoo specielt til skadet hår og anvende en keratinrig maske (en eller to gange om måneden) for at styrke fibrene og fugte håret. Endelig kan du anvende en beskyttende olie i tørt hår. Disse behandlinger skal vælges ud fra dit hårs specifikke behov. Husk også at trimme længderne regelmæssigt (for at undgå spaltede spidser).

Rensning af hovedbunden er en vigtig del af at holde hovedbunden ren, hvilket er grundlaget for et stærkt og strålende hår. Rensning af hovedbunden fjerner de urenheder, der har ophobet sig (rester af stylingprodukter, forurening, talg osv.), og som med tiden kan tilstoppe hårsækkene og bremse hårvæksten.
Hovedbunden er som huden: Det er vigtigt ikke at forsømme den! Hvis du ikke gør det, kan den blive grobund for en række mindre hårproblemer, herunder langsommere hårvækst og tyndere, mere skrøbeligt hår. Vores råd til at passe på din hovedbund:
● Vælg skånsomme shampooer
● Massér din hovedbund for at stimulere cirkulationen. Du kan bruge dine fingre eller en særlig børste til hovedbundsmassage.
● Skrub din hovedbund: En gang om ugen skal du inkludere en blid skrub i din hårrutine. Det hjælper med at fjerne døde celler, klargøre og rense hovedbunden.