Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

Black Friday

Happy Black Friday 2024! Denne tradition kom til os fra USA, og nu kan vi ikke få nok! Det er chancen for at købe dine guilty pleasures til uimodståelige priser - især hos Sephora. Black Friday-ugen tegner allerede nu til at blive uforglemmelig med masser af tilbud på vores mest eftertragtede parfumer, hotteste hudplejeprodukter og foretrukne makeup-mærker. Er du klar til at shoppe løs af disse Black Friday-tilbud?

Nedtælling til Black Friday 2024

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores Black Friday tilbud

Fra nu af går du ikke glip af noget. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive rabatter og aldrig gå glip af nyheder!Tilmeld dig nuGaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Hvad er Black Friday?


Black Friday er en tradition der begyndte i USA i 1960'erne. Denne dag er slet ikke mørk, som navnet måske antyder. Tværtimod! Hvert år på dagen efter Thanksgiving starter Black Friday tilbuddene. Hvis du ønsker at shoppe de hotteste tilbud hos Sephora, må du ikke gå glip af den fjerde fredag i november, som i 2024 er den 29 november!


Hvorfor hedder det Black Friday?


I 1960'erne brugte amerikanske politifolk udtrykket Black Friday til at beskrive de enorme menneskemængder, der strømmede ind i byens gader dagen efter Thanksgiving, da folk begyndte at købe julegaver. Navnet blev hængende, og i dag er Black Friday-udsalg en tradition i hele verden.


Hvornår starter tilbuddene på Black Friday 2024?


Den 29. november 2024 starter de bedste Black Friday-tilbud! Disse tilbud gælder hele weekenden. Det er op til dig hvornår du udnytter dem!


Hvad er forskellen mellem Black Friday og Cyber Monday?


Forskellen? Ikke rigtig nogen. Mange steder er Cyber Monday og Black Friday én stor begivenhed der finder sted i løbet af 4 dage. Nogle gange kaldes det endda Cyber week, fordi alle kampagner fra Black friday til Cyber monday er tilgængelige online. Gå til Sephora.dk for at opdage vores bedste tilbud!