Black Friday

Happy Black Friday 2023! Denne tradition kom til os fra USA, og nu kan vi ikke få nok! Det er chancen for at købe dine guilty pleasures til uimodståelige priser - især hos Sephora. Black Friday-ugen tegner allerede nu til at blive uforglemmelig med masser af tilbud på vores mest eftertragtede parfumer, hotteste hudplejeprodukter og foretrukne makeup-mærker. Selv vores accessories er nedsat på denne store tilbudsdag! Mærker som Huda Beauty, KVD eller Fenty Skin til priser, du ikke kan tro. Er du klar til at shoppe løs af disse Black Friday-tilbud?

Nedtælling til Black Friday 2023

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores Black Friday tilbud

Hvis du ikke vil misse Sephora-arrangementer eller kampagner, kan du give os din e-mailadresse. Vi holder dig opdateret om alle vores Sephora-moments, som du ikke må gå glip af!Du er:
Feltet fornavn er tomt. Venligst udfylde den.
Feltet efternavn er tomt. Venligst udfylde den.

Din tilmelding er blevet registreret!

Gaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Faq

Black Friday er en tradition der begyndte i USA i 1960'erne. Denne dag er slet ikke mørk, som navnet måske antyder. Tværtimod! Hvert år på dagen efter Thanksgiving starter Black Friday tilbuddene. Hvis du ønsker at shoppe de hotteste tilbud hos Sephora, må du ikke gå glip af den fjerde fredag i november, som i 2023 er den 24 november!

I 1960'erne brugte amerikanske politifolk udtrykket Black Friday til at beskrive de enorme menneskemængder, der strømmede ind i byens gader dagen efter Thanksgiving, da folk begyndte at købe julegaver. Navnet blev hængende, og i dag er Black Friday-udsalg en tradition i hele verden.

Den 24. november 2023 starter de bedste Black Friday-tilbud! Disse tilbud gælder hele weekenden. Det er op til dig hvornår du udnytter dem!

Forskellen? Ikke rigtig nogen. Mange steder er Cyber Monday og Black Friday én stor begivenhed der finder sted i løbet af 4 dage. Nogle gange kaldes det endda Cyber week, fordi alle kampagner fra Black friday til Cyber monday er tilgængelige online. Gå til Sephora.dk for at opdage vores bedste tilbud!