Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Singles' Day 2024

Den 11. november 2024... Singles' day! Ja, den 11.11. er frie, selvstændige og single personer i fokus i mange lande! Dagen fejres med blandt andet udflugter og fester.. Folk griber muligheden for at have det sjovt og fejre en enkelt ting: DIG! Til Singles' day 2024 har Sephora forberedt et udvalg af skønhedsprodukter til uimodståelige priser. Der er parfumer til mænd og kvinder, hudplejeprodukter og makeup-produkter på tilbud. Det er tid til at forkæle dig selv eller give din yndlingssingler en gave!

Nedtælling til Singles' Day

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores Singles Day tilbud

Fra nu af går du ikke glip af noget. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive rabatter og aldrig gå glip af nyheder!Tilmeld dig nuGaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Hvad er Singles Day?


Det er den eneste fest i verden, der er lavet specielt til singler! Singles' Day - også kaldet 11.11. og udtalt "double eleven" - fejres hver 11. november. Og enhver fejring inkluderer selvfølgelig gaver.... For singler, der vil forkæle sig selv, er Singles' Day nemlig en enestående tilbudsdag. Ligesom på Black Friday kan du gøre en god handel på denne dag med særlige tilbud og rabatter, der vil glæde dit shoppingbudget. Deltag i festen, også selvom du ikke er single!


Hvorfor fejrer vi Singles Day?


Singles' Day er en mulighed for at fejre det at være single og gøre det med stolthed! Singler fejrer denne dag med fester sammen. I årenes løb er 11.11 også blevet en mulighed for at forkæle sig selv og købe en gave! Verden over elsker vi at bruge denne mærkedag til at give gaver. Singles' Day er blevet en af de mest ekstraordinære shoppingdage, der overgår Black Friday og Cyber Monday med fantastiske tilbud, som selv ikke-singler kan nyde godt af.


Hvorfor er Singles Day den 11/11?


Valget af dato for Singles' Day er ikke tilfældigt. Den 11. november kan også skrives 11.11 - den består udelukkende af tallet 1, som står for en enkelt person. Graver man dybere, finder man ud af, at "four ones" lyder præcis som "for ones" eller "for single people"."


Hvem har skabt Singles Day?


Singles' Day kommer fra Kina. Den opstod i 1993, da kinesiske studerende besluttede, at de ville have deres egen fest. Lidt ligesom Valentinsdag, men i stedet for at date tilbragte de tid med venner. Singles' Day skulle være en mulighed for at hygge sig med spil, aktiviteter og gaver sammen med andre singler.... I årenes løb har denne tradition spredt sig over hele verden, f.eks. i Korea, Australien, Indien, USA, Storbritannien, Frankrig og Belgien!


Hvilke aktiviteter er der for at fejre Singles Day?

For at fejre din uafhængighed kan du gøre det samme, som du ville gøre på Valentinsdag for at fejre dit forhold! Du kan for eksempel: tage ud og møde dine bedste venner, del et godt måltid med dem, organiser spil eller kulturelle udflugter. Og lad os ikke glemme den vigtigste begivenhed: en shoppingtur for at forkæle dig selv med de ekstraordinære tilbud.