Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Singles' Day 2023

Den 11. november 2023... Singles' day! Ja, den 11.11. er frie, selvstændige og single personer i fokus i mange lande! Dagen fejres med blandt andet udflugter og fester.. Folk griber muligheden for at have det sjovt og fejre en enkelt ting: DIG! Til Singles' day 2023 har Sephora forberedt et udvalg af skønhedsprodukter til uimodståelige priser. Der er parfumer til mænd og kvinder, hudplejeprodukter og makeup-produkter på tilbud. Det er tid til at forkæle dig selv eller give din yndlingssingler en gave!

Nedtælling til Singles' Day

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores Singles Day tilbud

Hvis du ikke vil misse Sephora-arrangementer eller kampagner, kan du give os din e-mailadresse. Vi holder dig opdateret om alle vores Sephora-moments, som du ikke må gå glip af!Du er:
Feltet fornavn er tomt. Venligst udfylde den.
Feltet efternavn er tomt. Venligst udfylde den.

Din tilmelding er blevet registreret!

Gaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Faq

Hvert år fejres Singles Day den 11. november. Når vi siger "fejring", mener vi "gaver". Singles day er en dag med ekstraordinære kampagner, så alle kan få gode tilbud. Lidt ligesom Black Friday.

Folk der er single mødes for at feste. I årenes løb er den 11/11 også blevet en mulighed for at forkæle sig selv.

Selve datoen for Singles Day er velvalgt. Den 11. november, også skrevet 11.11: består kun af ettaller som et symbol på det enkelte individ ... En anden fortolkning: "fire 1'ere", eller "four ones", udtalt som "For ones", hvilket betyder "for enkeltpersoner".

Singles day kommer direkte fra Kina. Det var i 1993, at de studerende besluttede at få deres egen dag. På en eller anden måde, ligesom Valentinsdag! Bortset fra at det i stedet for en enkeltstående sammenkomst er en tid med venner, hvor man deler spil, aktiviteter, glade øjeblikke og vigtigst af alt gaver ... I årenes løb har denne fest spredt sig til mange lande!

For at fejre din uafhængighed kan du gøre det samme, som du ville gøre på Valentinsdag for at fejre dit forhold! Du kan for eksempel: tage ud og møde dine bedste venner, del et godt måltid med dem, organiser spil eller kulturelle udflugter. Og lad os ikke glemme den vigtigste begivenhed: en shoppingtur for at forkæle dig selv med de ekstraordinære tilbud.