Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

Cyber Monday.

Efter Black Friday er det tid til Cyber Monday! I næsten 15 år har den legendariske lange weekend med (meget) gode tilbud sluttet med denne vilde mandag. Derfor er sephora.dk stedet for de hotteste tilbud på Cyber Monday! Gør dig klar til at scrolle gennem de bedste tilbud på en skærm nær dig.

Du vil finde: rabatter og gode tilbud på blandt andet de mest eftertragtede skønhedsprodukter. Makeup, hudpleje, damedufte, herredufte og meget mere - det er tid til at forkæle dine guilty pleasures uden skyldfølelse! Selv de bedste mærker er med! Det er også en oplagt mulighed for at købe nogle fantastiske julegaver...

Og efter Cyber Monday? Så er det næsten tid til at åbne din julekalender med 24 overraskelser frem til jul!

Nedtælling til Cyber Monday 2024

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores Cyber Monday tilbud

Fra nu af går du ikke glip af noget. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive rabatter og aldrig gå glip af nyheder!Tilmeld dig nuGaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Hvad er Cyber Monday?


Cyber Monday begyndte i USA og fejres mandagen efter Black Friday. Cyber Monday er en dag med online kampagner og blev oprettet for at tilskynde folk til at handle online. Hos Sephora siger vi aldrig nej til en dag med rabatter! Og disse rabatter gælder for hundredvis af makeup-produkter, hudpleje, damedufte, herreparfumer og meget mere. Der er nok udvalg til alle budgetter, så du kan forberede julen uden stress!


Hvorfor hedder det Cyber Monday?


Leder du efter en historie, du kan imponere dine venner med? Cyber bruges som et præfiks til at danne ord, der er relateret til internettet (tænk på cybernetik). Når "cyber" er knyttet til mandag, betyder det, at denne dag er dedikeret til at finde gode tilbud udelukkende online.


Hvornår er Cyber Monday 2024?


I år finder Cyber Monday 2024 sted mandag den 2. december. Denne dag med onlineudsalg kommer i kølvandet på Black Friday og udvider weekendens ekstraordinære tilbud for at give dig endnu mere glæde! Gå ikke glip af din sidste chance for at udnytte de hotteste tilbud før jul!


Hvor laenge varer Cyber Monday-Tilbuddene?


De virkelig uovertrufne Cyber Monday-priser gælder kun én dag. Men bare rolig, Black Friday varer i 4 dage lige før! Det betyder, at du har en 5-dages Cyber Week til at udnytte fordelene ved nedsatte produkter - fra den 29. november til den 2. december 2024. Men tiden går hurtigt, så gå ikke glip af din chance!


Hvad er forskellen mellem Cyber Monday og Black Friday?


De uovertrufne Cyber Monday-tilbud er kun gyldige i én dag. Men bare rolig, Black Friday inden da varer i flere dage! Det betyder, at du har en hel Cyber Week til at udnytte de nedsatte produkter. Men tiden flyver, så mis ikke din chance!