Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Jul

Tro på dit højeste ønske går i opfyldelse... og mens du venter på juleaften, lad dig inspirere med disse gaveidéer. Find den perfekte gave til alle, også til dig selv, uanset dit budget. Sephora har naturligvis tænkt på alt og tilbyder dig et stort udvalg af julegaveiéer! De bedste skønhedsgaver nogensinde!

Nedtælling til juleaften

Dage
24
Timer
08
Minutter
05
Sekunder
56

Gå ikke glip af vores juletilbud

Fra nu af går du ikke glip af noget. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive rabatter og aldrig gå glip af nyheder!Tilmeld dig nuGaveidéer

Gavekort

Vi er her for dig fra januar til december, så du kan give de bedste gaver. Men hvis du foretrækker at lade den person du forkæler vælge, hvad de vil have, er Sephora-gavekortet perfekt! Der findes forskellige versioner, som du kan tilpasse...

Leder du efter den perfekte julegave?


Find den bedste gave i år, og få dine kæres ønsker til at gå i opfyldelse. Før du ved af det, er julen her. Men bare rolig, vi hjælper dig med at spare tid:

  • Find vores særlige udvalg af skønne skønhedssæt, make-up, hudpleje, og parfume gavesæt....
  • Vælg efter dit budget, fra det mindste til det største, med vores udvalg af gaver under 200 kr og over 1000kr
  • Bestil online for at gøre din shopping nemmere! Spild ikke tiden: besøg sephora.dk og få den bedste jul nogensinde!
  • Vores julekalender: Fra den 1. december kan du åbne en gave hver dag og opdage en overraskelse: en læbestift, en mini-mascara, en creme, en accessory ... Overrask dig selv med denne før-julegave! Eller glæd teenagere, mødre eller bedstemødre... Ikke alene er det uventet og unikt, men den heldige modtager vil også opleve forlænget juleglæde.
  • Vores After Christmas"-kalendere: Uanset om du køber til dig selv eller en anden, vil vores "After Christmas"-kalendere holde magien i gang efter jul fra 26. til 31. december. Med vores kalendere er det en leg at købe gaver. Fra førsteklasses hudpleje til populær makeup - der er noget for enhver skønhedsentusiast på din liste.Hvad kan jeg give hende i julegave?


Hvilke gaveideer siger "jeg elsker dig" til en kvinde, en teenager, en søster, en bedstemor, en kæreste eller en ven? Uanset om hun er 30, 40 eller 50, ældre eller yngre, kan du finde de perfekte julegaver på sephora.dk! Her er et par tips: Hvis hun er en naturlig skønhed, så køb hudplejeprodukter med gode ingredienser. Hvis hun kan lide vovede looks, hvorfor så ikke give hende en makeup-palette eller en mascara med ekstra volumen? Hvis hun er specelt i dine øjne, hvad så med en ikonisk parfume? Alle sammen dejlige gaver, synes du ikke?Hvad kan jeg give ham i julegave?


Uanset om du køber til en teenager, en kæreste, en mand eller en far, der har alt, er det nemt at finde en julegaveidé til mænd hos Sephora. Fortæl os om hans stil, så finder vi den perfekte gave til dig! Hvis han er mere til klassiske stilarter, så prøv en parfume eller hvad med en cologne? De er ved at komme på mode igen! Hvis han kan lide at pleje sin hud, har vi barbersæt eller skægplejesæt. Hvis han er eventyrlysten, kan du hjælpe ham med at opdage en ny rutine med et hudplejesæt. Som du kan se, er udvalget af gaveidéer uendeligt!Hvornår åbner man julegaver?


I Danmark er der tradition for at åbne julegaverne juleaften sammen med sine nærmeste. Benyt lejligheden til at overraske dem med skønhedsgaver. Hvad med et nyt hudplejesæt, så du kan starte det nye år med en ny rutine? Eller en ny duft, der perfekt understreger din elskedes personlighed? Hos SEPHORA finder du den perfekte gave at åbne juleaften.