Vitamin Nectar Mini Glow Face Mask FRESH

Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Face Mask er en glansfuld ansigtsmaske, som tilfører fugt og blødg ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 144ms
 • reviews, product
200,00 KR
Produktdetaljer

Hjemme levering billede Levering mulig
Fra den 19 Maj
På lager

Return = Retur Nem returnering

Sikker betaling billede Sikker betaling

392713
GOOD FOR
 • tab description Detaljer

  Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Face Mask er en glansfuld ansigtsmaske, som tilfører fugt og blødgør huden samtidig med den får ny glans. Teksten er ligesom en lækker marmelade og består af et 50 % koncentrat af citrusfrugter med pressede appelsiner, citroner og klementiner. Ansigtsmasken omfatter ligeledes en kraftig blanding af C-vitamin, E-vitamin og B5-vitamin, ekstrakter af citron og appelsin og genopbyggende mineraler, så du får en strålende og lysende teint.

  - En maske med en lækker tekstur og en duft af de dejligste citrusfrugter.
  - Ansigtsmasken kan bruges til alle hudtyper, der har brug for mere energi.
  - Booster hudens glans, så du får den mest strålende hud.
  - Masser af fugt, der giver en elastisk og blød hud.

 • tab tips Brugsanvisning
  - Påfør masken ved at massere den let på den rengjorte hud.
  - Lad masken virke i 10 minutter, før du skyller efter med lunkent vand.
 • tab more info Yderligere information
  Det vitaminberigede kompleks med udvalgte frugter er en sammensætning af vitaminer, ekstrakter fra citrusfrugter og mineraler, som er med til at genopbygge den glansløse hud og gøre den meget sund. Huden får en blød og glat tekstur. Citronpuréen, som er fremstillet af citroner, der dyrkes i Middelhavsområdet, sikrer en dobbeltvirkende eksfoliering. Eksfolieres blidt på huden for at gøre den glat. Har en blid kemisk peelingeffekt, takket være sit indhold af AHAfrugtsyrer. Appelsin og klementinpuréen fremstilles på basis af appelsiner og klementiner, der er dyrket på Korsika i Middelhavsområdet, og sikrer en dobbeltvirkende eksfoliering. Eksfolieres blidt på huden for at gøre den glat. Har en blid kemisk peelingeffekt, takket være sit indhold af AHAfrugtsyrer.
 • tab ingredients Ingredienser
  -Proprietary Complex of Vitamins C, E, and B5; Lemon and Orange Fruit Extracts; and Revitalizing Minerals: Helps promote a glowing complexion.
  -Concentrated Citrus Fruit Paste of Crushed Oranges, Lemons, and Clementines with AHA Fruit Acids: Helps to gently exfoliate and smooth the skin.

  Water, Glucose, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Clementina Fruit Extract, Citrus Sinensis (Orange) Fruit Extract, Fructose, Glycerin, Sucrose, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Sclerotium Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Citrate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Caramel, Sodium Metabisulfite, Citric Acid, Potassium Sorbate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, CI 75120 (Annatto), Phenoxyethanol, Limonene.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

Vi er drevet af vores aldrig selvtilfredse indieånd, hvor himlen er grænsen. Denne tilgang er indledt af Lev og Alina og leves af hele organisationen. Vores ubegrænsede nysgerrighed fremmer vores søgen efter det ekstraordinære, hvad enten det er et øjebliks glæde i naturen eller en oplevelse af generøsitet i vores butikker. Hvor frisk går, følger skønhed. Vi er pionerer - i produkt, i erfaring, i kultur og i proces.