T.L.C. Sukari Babyfacial™ - Dybderensende Ansigtsmaske

0 anmeldelser
T.L.C. Sukari Babyfacial™ - Dybderensende Ansigtsmaske
659,00 KR (1)
Hvad er det: Babyfacial er en AHA/BHA “ansigtsmaske” i professionel kvalitet, der dukker frem igen ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

659,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
487309
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Hvad er det:
  Babyfacial er en AHA/BHA “ansigtsmaske” i professionel kvalitet, der dukker frem igen for at give større klarhed, forbedrer hudens tekstur og tone, og giver en mere ungdommelig glød. Tænk på den som et ekstra skub på stædig, kedelige hud (med andre ord, den smider cellerne på porten).

  Hvad er den udviklet til at gøre:
  Denne next-generation maske er en maske til hjemmet, der effektivt, men nænsomt eksfolierer poreoverfladen og kommer tilbage for at rydde op i ophobede døde hudceller. Med en imponerende 25 % AHA/2 % BHA-blanding er det vores drømmehold af glycol-, vin-, mælke-, citron-, og salicylsyre, og denne formel ” i professionel kvalitet blødgør teksturen dramatisk og minimerer fremtoningen af porer, fine linjer og rynker. Unikt udviklet med kikærtemel, græskarferment og en lindrende antioxidantblanding af matchate, mælketidsel og æble giver Babyfacial en utroligt lysende og enzymatisk virkning, der forbedrer hudens elastiske følelse og giver et mere jævnt, strålende og baby-blød teint.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug: Bruges én gang om ugen.
  Påfør et jævnt lag på tør og ren hud. Lad det sidde i op til 20 minutter. Skyl grundigt med lunkent vand, og dup tør. Følg straks op med Virgin Marula Luxury Facial olie for at opnå de bedste resultater. Der kan opleves en let prikkende fornemmelse. Hvis Babyfacial er nyt for dig, så overvej at begynde med 10 minutter, og arbejd dig så gradvist op til de fulde 20 minutter. Tip: Tænk på T.L.C. Framboos™ som vedligeholdelse hver aften og Babyfacial som ugentlig dybderensning. ADVARSEL: Anvend kun som angivet. Undgå øjenkontakt. Hvis du har sensitiv hud, skal du kontakte din læge før brug eller test af produktet på et mindre område af huden, før du anvender det. Stop straks brug, hvis der opstår hudirritation, og konsultér en læge. Brug solcreme dagligt, når disse produkter benyttes og en uge efter du er ophørt med at bruge dem. Produktets kontakt med huden skal ske med begrænset hyppighed eller varighed.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  25 % AHA blanding af glykol- + (T) vin-, (L) mælke-, and (C) citronsyre: Eksfolierer overfladen for døde hudceller og fremmer overfladeudskiftning for at blødgøre og lysne hudens fremtoning.
  2 % Salicylsyre (BHA): Penetrerer og eksfolierer indersiden af porevæggen såvel som hudoverfladen, fjern tilstopningen i porer og giver bedre hudklarhed, mens den også lindrer rødme.
  Kikærtemel: Balancerer og lysninger hudens fremtoning, mens den bekæmper mathed.
 • tab more info Yderligere information
  Hvad du ellers skal vide:
  Babyfacial er udviklet til alle hudtyper. Glykolsyre har et dårligt rygte for at være sensibiliserende, men vi mener, at det er pH’en og andre ingredienser (tænk på parfumeolier eller høje mængder af alkohol), der kan være det reelle problem. Vi har udviklet Babyfacial til en ideel pH-værdi på 3,5 med en blanding af syrer, der arbejder synergistisk sammen for at sikre højere effektivitet uden rødme og sensibilisering.
  Fri for sulfater, silikoner, essentielle olier, parfume, farvestoffer og udtørrende alkohol.
  Vegansk og ikke testet på dyr.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 128ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER/AQUA/EAU, GLYCOLIC ACID, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, TARTARIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, LACTOBACILLUS/PUMPKIN FERMENT EXTRACT, LACTOBACILLUS/PUNICA GRANATUM FRUIT FERMENT EXTRACT, OPUNTIA FICUS-INDICA EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, SILYBUM MARIANUM SEED EXTRACT, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF POWDER, CICER ARIETINUM SEED POWDER, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, SODIUM PCA, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, DEXTRIN, POLYDEXTROSE, SORBITAN ISOSTEARATE, AMYLOPECTIN, NIACINAMIDE, PHYTOSPHINGOSINE, LACTIC ACID, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYSORBATE 60, CAPRYLYL GLYCOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Drunk Elephant forpligter sig til kun at bruge ingredienser, som enten gavner hudens sundhed direkte, eller som understøtter vores formuleringer…