Splendida Tubereuse Mistique Eau de Parfum Splendida Tubereuse Mistique Eau de Parfum

Tuberose er kendt som Mistress of the Night, og dens duft er rig og fortryllende, en legendarisk ... Læs mere
0 Meddelelse
Splendida Tubereuse Mistique - Eau de Parfum
 • 50 ml
  689.00 KR 482.30 KR
  1.378,00 KR / 100ml
689,00 KR 482,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

488833
OUTLET
- 30%

*Bemærk, varer kan være nedsat grundet udløbsdato, lager, indpakning m.m.

*Gælder til og med den 27. september og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Gisou, Sephora Favorites og julekalendere. Kun online.

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Tuberose er kendt som Mistress of the Night, og dens duft er rig og fortryllende, en legendarisk blomst, hvis tiltrækning har hypnotiseret gennem århundreder og kulturer. På grund af dens temperamentsfulde, følsomme natur er den også kendt som "engens diva".

  - En eksklusiv natlig høst for at indfange natteblomstrende tuberose på sit højeste.
  - Sophie Labbé skabte den mystiske og fortryllende fortolkning af duftens sensualitet.
  - Bliv forført af denne blomstrende fantasi.
  - Har fængslende topnoter af Davana-essens og solbær absolute.
  - Fortryllende mellemnote af midnatstuberose absolute.
  - Afrundes med bundnoter af vanilje absolut og orientalsk harpiks.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE,HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE,ISOEUGENOL, EUGENOL, CINNAMAL, CITRAL, BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2),""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Tuberose er kendt som "nattens dronning" og udstråler en rig og overdådig duft. Denne " feltets diva ", der viser sine mest uimodståelige noter i skumringen, bliver kun plukket om natten for at bevare hele friskheden i duften.

  Den mystiske og fortryllende duft SPLENDIDA BVLGARI TUBEREUSE MYSTIQUE, der er udviklet af mesterparfumer Sophie Labbé, genoptager begrebet sensualitet og inviterer dig til at afsløre din forførende kraft.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 123ms
  • reviews, product

Den berømte italienske juveler Sotirio Bulgari åbnede sin første butik i Rom i 1884 og blev i 1950’erne verdenskendt for sine juveler bl.a. takket være Hollywood stjernen Elisabeth Taylor som sværgede til disse. I dag er Bvlgari er et af de mest anerkendte juvelermærker i verden. Siden 1992 har Bulgari lanceret prestigefyldte parfumer til både kvinder og mænd verden over.