Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

Science matters.

Vi ved, at din hud er unik. Derfor betragter vi hudpleje som en videnskab, der giver din hud præcis det, den har brug for. Uanset om du ønsker at forebygge tegn på ældning, øge fastheden eller genoprette udstrålingen, har vi udvalgt de bedste hudplejeinnovationer til enhver hudtype.

Science matters.

Vi ved, at din hud er unik. Derfor betragter vi hudpleje som en videnskab, der giver din hud præcis det, den har brug for.

Uanset om du ønsker at forebygge tegn på ældning, øge fastheden eller genoprette udstrålingen, har vi udvalgt de bedste hudplejeinnovationer til enhver hudtype.

Læs mere

Første alderstegn

Hvornår skal jeg starte min første anti-aging behandling?

For at forebygge de første tegn på aldring og fine linjer skal du fra 25-årsalderen bruge tilpasset hudpleje med antioxidanter, der hjælper huden med at forsvare sig mod oxidativt stress.

Fasthed og rynker

Hvordan kan jeg reducere mine rynker?

Indfør en opstrammende rutine og en multi-action hudpleje med fyldende og opstrammende aktive stoffer som f.eks. hyaluronsyre.

Ujævnheder

Hvilken behandling til at reducere mine ujævnheder?

Brug rensende produkter med niacinamid, salicylsyre eller ler for at reducere overskydende talg og udseendet af porer.

Fugt

Hvordan kan jeg tilføje fugt til min hud?

Brug et dagligt plejeprodukt, der indeholder ceramider og/eller hyaluronsyre, for at bevare hudens barrierefunktion og begrænse dehydrering.

Glød

Hvordan kan jeg få min hud til at stråle igen?

Fugt din hud for at gøre den lysere, og fuldend din rutine med en behandling med C-vitamin og/eller frugtsyre-boostet behandling!

UV-beskyttelse

Hvordan kan jeg beskytte min hud mod UV-stråler på daglig basis?

Indfør et produkt med en SPF i din hudplejerutine eller påfør en tonet creme med UV-beskyttelse.

Opdag mere

Unbox your beauty power!

Vores første rutine nogensinde, der er udviklet til at forebygge tegn på aldring.

Opdag