Origins Funhouse Origins Funhouse

En overraskelse bag hver dør: Vores julekalender med hudpleje og 24 miniudgaver af vores mest ... Læs mere
0 Meddelelse
Origins Funhouse

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

1.299,00 KR 909,30 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

640866
3 FOR 2
- 30%

*Gælder til og med den 29. januar. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Vær opmærksom på, at nogle produkter kun er tilgængelige online, og at sortimentet i butikkerne kan variere.

*Gælder til og med den 29. januar. Gælder ikke for Click & Collect. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  En overraskelse bag hver dør: Vores julekalender med hudpleje og 24 miniudgaver af vores mest elskede ansigts-, krops- og selvplejefavoritter.

  DET GØR PRODUKTET
  Gaven, der bliver ved med at give – i 24 dage. Opfrisker gløden, booster fugttilførslen, lysner huden under øjnene, tackler synlige linjer og rynker, blødgør huden, renser porerne og meget mere. Derudover er alle musthaves rejsevenlige, uanset hvor ferien fører dig hen.

  SÆTTET INDEHOLDER:
  Ginger Travel Candle
  Tag vores krydrede signaturduft med hjem med dette lys, der er perfekt til enhver lejlighed.
  Sådan bruger du produktet: Brænd ikke levende lys uden opsyn. Lad lyset stivne, inden du tænder det igen. Klip vægen, hvis der opstår sort røg. Den bør være ren og ikke længere end 6 mm. Brænd ikke ned til bunden eller ned til ​​noget, der kan antænde. Hold uden for børns og kæledyrs rækkevidde.

  Clear Improvement™ Active Charcoal Mask to Clear Pores, 15 ml
  Denne maske er beriget med bambuskul og hjælper med at rense tilstoppede porer i dybden og fjerne miljømæssige giftstoffer fra huden, så du får en hud, der synes og føles helt ren.
  Sådan bruger du produktet: Fjern eventuel makeup, åbn porerne med et varmt, fugtigt håndklæde, og påfør et lag maske. Lad masken tørre, og skyl af. Brug 1 gang om ugen eller efter behov.

  Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish, 15 ml
  Denne skånsomme rensemaske afgifter effektivt huden, samtidig med at den tilfører næring, så huden føles renere, klarere og mere velplejet.
  Sådan bruger du produktet: Brug 1 gang om ugen eller efter behov. Åbn porerne med et varmt, fugtigt håndklæde, og påfør et lag maske. Lad masken tørre. Skyl grundigt.

  Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado & Glacier Water 15 ml
  Denne ultrafugtgivende natmaske giver øjeblikkeligt huden et fugtboost og holder den blød, glat og fugtmættet i op til 72 timer.
  Sådan bruger du produktet: Tryk en lille mængde af produktet ud i hånden, og påfør på renset hud inden sengetid. Lad den sidde natten over. Fjern med renseserviet. Bruges 1-2 gange om ugen eller efter behov.

  Original Skin™ Retexturizing Mask with Rose Clay, 15 ml
  2-in-1-maske eksfolierer huden og fjerner døde hudceller, samtidig med at den nænsomt renser i dybden, mindsker synligheden af porer og hjælper med at få huden til at fremstå friskere og mere klar.
  Sådan bruger du produktet: Brug 1-2 gange om ugen. Brug masken på renset hud, og undgå området omkring øjnene. Lad masken sidde i 10 minutter. Fugt fingerspidserne, og massér ansigtet med cirkulære bevægelser for at eksfoliere. Skyl grundigt, og afslut med serum og fugtighedscreme.

  High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream with Fruit-Derived AHAs 15 ml
  En 2-i-1-fugtighedscreme og peeling til natten med AHA'er udvundet af frugt, der gør livløs hud mere glødende, glattere og fornyet.
  Sådan bruger du produktet: Påfør om aftenen på ansigt og hals.

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Cream 15 ml
  En fugtgivende creme, der øjeblikkeligt beroliger huden og hjælper med at reducere synlig rødme og følsomhed. Også velegnet til sart hud.
  Sådan bruger du produktet: Påfør morgen og aften.

  Checks and Balances™ Frothy Face Wash, 30 ml
  Mild og skummende ansigtsrens med ekstrakt af bredbladet tang, turmalin og mynte, der renser og genskaber hudens balance.
  Sådan bruger du produktet: Kom en smule ansigtsrens i håndfladen, og skum op med lunkent vand. Massér ind i huden med cirkulære bevægelser, og sørg for at undgå øjnene. Skyl grundigt.

  Checks and Balances™ Polishing Face Scrub 30 ml
  En skånsom, men effektiv scrub, der bruger polerende kræfter fra naturen – bambus og mineralsk silica – til at reducere synligheden af porerne og give en glat og blød hud.
  Sådan bruger du produktet: Massér produktet ind i fugtig hud med cirkulære bevægelser efter rens. Undgå øjnene. Skyl af, og dup huden tør. Brug den op til 4 gange om ugen.

  Ginger Hand Lotion, 30 ml
  Omgiv din hud og dine sanser med den sanselige varme fra ingefær. Nærende saflor- og solsikkekerneolie bidrager til at blødgøre og udglatte huden. Aloe vera hjælper med at lindre tørhed. Indeholder E-vitamin. Absorberes øjeblikkeligt og efterlader ikke en fedtet, klæbrig fornemmelse.
  Sådan bruger du produktet: Påfør en rigelig mængde på hænderne efter rens.

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Fortifying Emulsion 30 ml
  Den fugtgivende, barriereboostende og fjerlette formel med planteafledt hyaluronsyre, lindrende reishi og fermenteret chaga tilfører +128 % fugt.*
  Sådan bruger du produktet: Påfør morgen og aften på ren hud efter brug af lotion og serum.
  *Klinisk test udført på 25 personer i alderen 21-66 år umiddelbart efter brug af produktet. Effekten varierer fra person til person.

  Ginger Burst™ Savory Body Wash 30 ml
  Skum op, og lad ingefær sende en beroligende varme gennem din krop, mens den friske duft af citrus, lime og bergamot løfter dit humør til nye højder.
  Sådan bruger du produktet: Kom en smule produkt i din fugtige håndflade eller på en vaskeklud. Massér produktet, så du får et lækkert skum. Vask kroppen ren med et lækkert, blødt skum. Skyl af.

  Plantscription™ Anti-Aging Power Eye Cream, 5 ml
  Meget fugtgivende øjencreme absorberes øjeblikkeligt med hjælp fra anti-aging-ingredienser som anogeissus, der mindsker fine, tørre linjer omkring øjnene.
  Sådan bruger du produktet: Dup forsigtigt rundt om øjnene med en fingerspids. Brug om morgenen og aftenen eller efter behov.

  Ginger Body Scrub™ Smoothing Body Buffer 30 ml
  Body Scrub, som blidt fjerner tør hud, renser huden og forvandles til en cremet, rensende skum. Huden bliver blød, opfrisket og fornyet.
  Sådan bruger du produktet: Gå væk fra brusevandet, og massér produktet ind i ren, våd hud med hånden eller en vaskeklud. Vær ekstra opmærksom på tørre, ru pletter. Skyl af. Dup huden tør med et håndklæde. Må ikke bruges på ødelagt eller nybarberet hud

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion, 50 ml
  Denne lindrende lotion med en let og tynd konsistens indeholder reishisvampe, havtorn og fermenterede chagasvampe og gør huden klar til serum og fugtighedscreme. Alkoholfri.
  Sådan bruger du produktet: Påfør morgen og aften. Ryst produktet, hæld det ud i hænderne, og dup det på renset hud før serum og fugtighedscreme. Ligesom en essens eller skintonic er denne lotion andet trin i din hudplejerutine.

  Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Mushroom Skin Relief Micellar Cleanser 30 ml
  Dette renseprodukt uden afskylning og uden sæbe fjerner skånsomt, men effektivt, snavs, forurenende stoffer og makeup uden irritation. Huden føles opfrisket, silkeblød og helt ren.
  Sådan bruger du produktet: Gennemvæd en vatrondel. Påføres forsigtigt i hele ansigtet og på halsen. Du behøver ikke skylle af. Følg op med Mega-Mushroom-rutinen. Undgå kontakt med øjnene.

  GinZing™ Into the Glow Brightening Serum, 30 ml
  Avanceret serum, der øjeblikkeligt lysner og udjævner hudtonen. Indeholder C-vitamin samt et 5 % genopbyggende kompleks med AHA/BHA og grøn kaffefrøblanding, der udglatter huden og mindsker synlige porer.
  Sådan bruger du produktet: Påføres morgen og aften på afrenset hud.

  Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum 15 ml
  Vores mest omfattende serum til ansigt, hals og øjne er fremstillet med seks kraftfulde peptider samt anogeissus, og reducerer synligheden af linjer, porer og fem typer rynker. Det hjælper med at afspænde udtrykslinjer samt giver et glattere og mere løftet udseende.
  Sådan bruger du produktet: Påfør morgen og aften på ren hud. Udviklet til brug i ansigtet, på halsen og omkring øjnene.

  GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff in Original, 5 ml
  Denne øjenbehandling med C-vitamin og niacinamid hjælper med synligt at reducere mørke rande – øjeblikkeligt og over tid – samtidig med at den fjerner hævelser, lysner og fugter.
  Sådan bruger du produktet: Dup forsigtigt på øjenområdet med fingerspidserne, både morgen og aften.

  Ginger Souffle Whipped Body Cream 30 ml
  Forkæl din hud med plejende oliven-, vindrue-, riskorn- og abrikoskerneolie, som giver tør hud fornyet blødhed. Den forfriskende duft af ingefær giver sanserne fornyet energi og vitalitet.
  Sådan bruger du produktet: Massér cremen ind i ren hud efter karbad eller brusebad.

  Indeholder også: Øjenmassageværktøj, sovemaske, mini-ansigtsbørste og mini-maskebørste

  UDEN:
  Animalske ingredienser (bortset fra cruelty-free honning og bivoks). Og vores formler er vegetariske.

  MINIMAL EMBALLAGE
  I dag
  Alle vores kartoner er FSC-certificerede og fremstillet af pap fra ansvarligt forvaltede skove. 55 % af vores emballage efter vægt er genanvendelig, genopfyldelig, genbrugt eller genindvindelig.
  I morgen
  Vi løfter vores forpligtelse over for planeten til et helt nyt niveau med genanvendelig tubeemballage. I 2023 er vores mål at sikre, at mindst 80 % af vores emballage efter vægt er genanvendelig, genopfyldelig, genanvendelig, genanvendt eller genindvindelig

 • tab tips Anvendelse
  Se beskrivelsen
 • tab ingredients Ingredienser
  CARBONE DI BAMBÙ, AVOCADO, ACIDO IALURONICO VEGETALE, AHA DI DERIVAZIOEN VEGETALE, FUNGO REISHI, CHAGA FERMENTATO, OLIO DI MENTA PIPERITA, ZENZERO, ANOGEISSUS, PEPTIDI, CAFFEINA, PANAX GINSENG, VITAMINA C, NIACINAMIDE

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Origins mission er at "beskytte jorden, dens ressourcer og alle levende væsener," viser Origins sig som et innovativt mærke med planetens bedste i tankerne. Af samme årsag bliver alle Origins produkter til med stor respekt for jordens naturlige ressourcer. Origins historie starter tilbage i slutningen 1980'erne.