Original- Bella Rosa Galaxy Hair Elastic Original- Bella Rosa Galaxy Hair Elastic

ORIGINAL elastikken fra Invisibobble har Hairlovetech™-teknologi, som gør det muligt at fastgøre h ... Læs mere
0 Meddelelse
Original- Bella Rosa Galaxy - Hair Elastic
39,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

579008

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  ORIGINAL elastikken fra Invisibobble har Hairlovetech™-teknologi, som gør det muligt at fastgøre håret uden at beskadige det. Takket være dens spiralform, der fordeler trykket ujævnt, efterlader den ingen grimme mærker i håret og undgår hovedpine. Ideelt tilbehør til at sætte håret op, den tilpasser sig til alle hårtyper. Oplev denne limited edition i en skinnende og lyserød finish.

 • tab tips Anvendelse
  Original Rosa Galaxy kan användas som ett klassiskt hårband som kan lindas runt håret två eller tre gånger. Den kan också bäras runt handleden som en modeaccessoar för att komplettera vilken outfit som helst.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Det magiske trick til invisibobbles sporløse resultater skyldes dens ejendommelige form, der minder om en telefonledning. Når invisibobble er viklet om håret, lægger den et ujævnt tryk omkring hestehalen, så håret kan holdes kraftigt fast i hestehalen uden at være for stram. Dette giver de enkelte hår mere plads i hestehale og giver det sporløse resultat. Invisibobbles glatte overflade og spiralform sikrer, at kvinder undgår at få hovedpine eller spaltede spidser.