Handle with curl Heatless curling set

0 Anmeldelser
Handle with curl - Heatless curling set
Tjek dette limited edition kit, der består af to slanke sprunchies samt en boudin til at opnå ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
119,00 KR
128,79 KR / 100g

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
651914
 • tab description Beskrivelse

  Tjek dette limited edition kit, der består af to slanke sprunchies samt en boudin til at opnå varmefrie krøller. Med den lille hjælp fra invisibobble Handle with Curl-sættet har wellness-oplevelsen derhjemme aldrig været tættere på!

  Dette let anvendelige varmefri krøllesæt lavet af premium silkeagtig matherial vil skabe smukke varmefri frisurer. Det bløde materiale på krøllebåndet er designet til den mest behagelige søvn, mens de stilfulde scrunchies også holder krøllerne på plads og kan bruges til yderligere hårstyling af dit hår efter brug af sættet.

  Hvert produkt er udstyret med Hairlovetech™-teknologi, som gør det muligt at sætte dit hår op uden at beskadige det. Vores tilbehør giver mulighed for ujævn trykfordeling, hvilket ikke efterlader grimme mærker i dit hår og dermed undgår du hovedpine.

 • tab tips Anvendelse
  1.Start med tørt eller let fugtigt hår. Kæm dit hår og del det som du vil i to lige store dele.
  2.Placer krøllebåndet oven på dit hoved, og fastgør først segmentet på den ene side med en SPRUNCHIE SLIM.
  3. Tag en lille sektion af dit hår af det andet segment, og begynd at vikle det rundt om båndet væk fra ansigtet. Fortsæt med at vikle yderligere sektioner af håret, indtil du har viklet hele håret segmentet rundt om båndet.
  4. For at holde det krøllede look fast, skal du fastgøre enden af båndet med en SPRUNCHIE Slim.
  5. Gentag trin 3 og 4 for det andet segment af dit hår.
  6. Du er færdig! Bær krøllebåndet i et par timer eller natten over (for det bedste resultat) og nyd dine smukke, sunde krøller!
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Det magiske trick til invisibobbles sporløse resultater skyldes dens ejendommelige form, der minder om en telefonledning. Når invisibobble er viklet om håret, lægger den et ujævnt tryk omkring hestehalen, så håret kan holdes kraftigt fast i hestehalen uden at være for stram. Dette giver de enkelte hår mere plads i hestehale og giver det sporløse resultat. Invisibobbles glatte overflade og spiralform sikrer, at kvinder undgår at få hovedpine eller spaltede spidser.