Lactic Acid 10% + HA 2% - Exfoliator

0 anmeldelser
Lactic Acid 10% + HA 2% - Exfoliator
Mælkesyre er en alfahydroxysyre, som eksfolierer huden. Denne ti procents formel giver en mild ... Læs mere

99,00 KR (1)
Dette produkt er ikke inkluderet i tilbud eller rabatkoder.

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
502441

*Gælder til og med d. 2. juni for medlemmer. Den 30 maj gælder rabatten kun i Sephora appen. 20% rabat gælder kun for Black Card medlemmer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder kun produkter på siden https://sephora.dk/member-days/.

 • Beskrivelse  Mælkesyre er en alfahydroxysyre, som eksfolierer huden. Denne ti procents formel giver en mild peeling og indeholder ren tasmansk peber, som er kendt for at mindske inflammation og følsomhed, som ellers ofte opstår efter exfoliering.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserMælkesyre er en alfahydroxysyre, som eksfolierer huden. Denne ti procents formel giver en mild peeling og indeholder ren tasmansk peber, som er kendt for at mindske inflammation og følsomhed, som ellers ofte opstår efter exfoliering.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Påføres en gang om dagen, gerne om aftenen. Kan blandes i andre produkter for at reducere styrken en smule, indtil huden har vænnet sig til produktet. Undgå kontakt med øjnene. Hvis vedvarende irritation opstår, slut med at bruge produktet og kontakt læge.

Advarsel:
Produktet indeholder en alfahydroxisyre (AHA), som kan gøre huden mere følsom for sol og øge risikoen for solskader. Brug solbeskyttelse med SPF på de dele af huden, som ikke dækkes af tøj. Undgå at eksponere dig for solen, når du har brugt produktet og i en uge efter.

Brug kun produktet efter anvisningerne. Anvend ikke produktet oftere end anbefalet. 30 ml

-Lactic Acid: An alpha hydroxyl acid that exfoliates the skin.
-Tasmanian Pepperberry: Reduces visible signs of inflammation and sensitivity that is often associated with exfoliation.

Water, Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Potassium Citrate, Arginine, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, PPG-26-Buteth-26, Ethyl 2,2-Dimethylhydrocinnamal, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.