Salicylic Acid 2% Solution

0 anmeldelser
Salicylic Acid 2% Solution
Dette produkt er en vandbaseret, eksfolierende formel, der er designet til at fjerne døde hudceller, ... Læs mere

75,00 KR (1)
Dette produkt er ikke inkluderet i tilbud eller rabatkoder.

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
617526
 • Beskrivelse  Dette produkt er en vandbaseret, eksfolierende formel, der er designet til at fjerne døde hudceller, der kan bidrage til tilstoppede porer. Det er udviklet til alle hudtyper, herunder dem, der er tilbøjelige til at få tilstopninger og urenheder.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserDette produkt er en vandbaseret, eksfolierende formel, der er designet til at fjerne døde hudceller, der kan bidrage til tilstoppede porer. Det er udviklet til alle hudtyper, herunder dem, der er tilbøjelige til at få tilstopninger og urenheder.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Påføres en gang dagligt om aftenen. Påfør en lille prik på det ønskede område eller påfør en lille mængde over hele ansigtet til generel brug. Må ikke anvendes på følsom, afskallende eller skadet hud. Undgå øjenomgivelserne og kontakt med øjnene.

AQUA (WATER), SACCHARIDE ISOMERATE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SALICYLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.