C-Firma™ Fresh Day Serum C-Firma™ Fresh Day Serum

Hvad det er: C-Firma™, frisklavet på bestilling... af dig! Denne superpotente 15% C-vitamin ... Læs mere
0 Anmeldelser
C-Firma™ Fresh Day - Serum
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
629,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
559053
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Hvad det er:
  C-Firma™, frisklavet på bestilling... af dig! Denne superpotente 15% C-vitamin dagsserum er fyldt med et kraftfuldt antioxidantkompleks, essentielle næringsstoffer og frugtenzymer, der alle arbejder sammen for at opstramme og lysne hudens udseende og samtidig forbedre tegnene på forandringer i huden fremmet af solen.

  Hvad den er formuleret til at gøre:
  C-Firma™ Fresh Day Serum er designet til at blive blandet af dig før første brug, hvilket maksimerer styrken af de delikate (men kraftfulde) ingredienser, samtidig med at formlen holdes frisk. Denne revolutionerende C-vitamin serum er fyldt med et kraftfuldt antioxidantkompleks af 15% l-ascorbinsyre, 0,5% ferulinsyre og 1% E-vitamin for at afsløre en lysere, fastere og mere ensartet teint. C-Firma™ er stærkt formuleret med græskarfermentekstrakt og natriumhyaluronatcrosspolymer og hjælper med at opløse døde hudceller på overfladen på enzymatisk vis, samtidig med at den fugter og beroliger. Resultatet er et mærkbart reduceret udseende af tegn på ældning og solskader - erstattet af en utrolig udstråling og lysstyrke.

  Nøgleingredienser:
  - Potent antioxidantkompleks (15% l-ascorbinsyre plus 0,5% ferulinsyre og 1% E-vitamin): Opstrammer og lysner hudens udseende og fornemmelse og minimerer samtidig tegn på solforandringer samt skader forårsaget af forurening og andre miljømæssige stressfaktorer.
  - Græskarferment og granatæbleekstrakt: Giver en blid enzymatisk eksfoliering, som øger indtrængningen af C-Firmas antioxidantkompleks.
  - Chronocyclin: Et kronopeptid, der efterligner antioxidantfordelene ved D-vitamin for en mere ungdommelig hud.  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Brugsanvisning:
  Hæld hele den flydende serumbasis i hætteglasset med 15% l-ascorbinsyrepulveret. Skru pumpen på toppen af hætteglasset, og ryst i et minut, indtil pulveret er helt opløst. Der vil dannes bobler - det er OK! Sæt derefter hætteglasset ind i C-Firmas uigennemsigtige ydre beholder med pumpen vendt mod venstre, indtil den klikker på plads. Dit C-Firma™ Fresh Day Serum er klar til brug! Når C-Firma™ er blandet, holder den sig frisk i seks måneder. Det er ikke nødvendigt at opbevare på køl. Advarsel: Bland kun efter hensigten. Undgå kontakt med øjnene.

  Foreslået anvendelse:
  Om morgenen, påfør et pump på et rent, tørt ansigt, hals, bryst og håndrygge, eller bland det i din daglige Drunk Elephant-skincare-smoothie. Glem ikke at toppe den af med solcreme! ADVARSEL: Brug kun som anvist. Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene.

 • tab more info Yderligere information
  Hvad du ellers skal vide:
  Når C-Firma™ bæres under din solcreme om dagen, arbejder C-Firma™ hårdt for at afværge forurening og UV-genereret skade forårsaget af frie radikaler. C-Firma™ er formuleret med en pH-værdi på 2,5. Ingen køling er nødvendig!
  Tip: Bland det med A-Passioni™ om dagen for at opnå endnu bedre beskyttelse mod UV-genereret skade forårsaget af frie radikaler samt bedre glød-boosting og hudforstærkende fordele.

  100% fri for æteriske olier, silikoner og parfume.

  Vegansk og Cruelty-free.
 • tab warnings Bemærkninger
  FORSIGTIG: Kun til ekstern brug. Brug kun som anvist. Afbryd brugen, hvis der opstår irritation. Undgå kontakt med øjnene.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER/AQUA/EAU, DIMETHYL ISOSORBIDE, ASCORBIC ACID, LAURETH-23, GLYCERIN, TOCOPHEROL, LACTOBACILLUS/PUMPKIN FERMENT EXTRACT, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE EXTRACT, FERULIC ACID, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LACTOBACILLUS/PUNICA GRANATUM FRUIT FERMENT EXTRACT, PROPANEDIOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, GLUTAMYLAMIDOETHYL IMIDAZOLE, TETRAHYDROBISDEMETHOXYDIFERULOYLMETHANE, TETRAHYDRODEMETHOXYDIFERULOYLMETHANE, TETRAHYDRODIFERULOYLMETHANE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Drunk Elephant forpligter sig til kun at bruge ingredienser, som enten gavner hudens sundhed direkte, eller som understøtter vores formuleringer…