C-Firma™ Fresh Day Serum - C Vitamin Serum

4.4 325 anmeldelser
C-Firma™ Fresh Day Serum - C Vitamin Serum
649,00 KR (1)
Hvad er det: C-Firma™, fremstillet klar til at blive brugt … af dig! Denne superpotente 15 % C ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

649,00 KR (1)
Good For

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
559053
 • tab description Beskrivelse

  Hvad er det:
  C-Firma™, fremstillet klar til at blive brugt … af dig! Denne superpotente 15 % C-vitamin dagsserum er pakket med en kraftfuld antioxidantkompleks, essentielle næringsstoffer og frugtenzymer, der alle arbejder sammen for at opstramme og lysne huden udseende, samtidig med at den reducerer tegn på skader forårsaget at solen.

  Hvad er den udviklet til at gøre:
  C-Firma™ Fresh Day Serum er designet til at blive blandet af dig, før det bruges første gang, hvilket øger potentialet for dets sarte (men kraftfulde) ingredienser, mens formlen bevares frisk. Dette revolutionerende C-vitaminserum er proppet med et kraftfuldt antioxidantkompleks bestående af 15 % l-ascorbinsyre, 0,5 % ferulsyre og 1 % E-vitamin, som hjælper med at skabe en mere klar, fast og ensartet hud. C-Firma™ er potent udviklet med fermenteret græskarekstrakt og krydspolymer af natriumhyaluron, der hjælper med at opløse døde hudceller på overfladen, da den tilfører fugt og lindrer. Resultatet er en synlig mindsket forekomst af tegn på aldring og solskader -erstattet af utrolig glød og lys.

  Hvad du ellers skal vide:
  Når den bruges under din solcreme i dagtimerne, arbejder C-Firma™ hårdt på at afværge forurening og skade fra UV-genererede frie radikaler. C-Firma™ er udviklet til en pH-værdi på 2,5. Ingen køl påkrævet! Tip: Bland den med A-Passioni™ i dagtimerne for en jævn og
  bedre beskyttelse mod skade fra UV-genererede frie radikaler samt bedre glød og hudopstrammende fordele.

 • tab tips Anvendelse
  Anvendelser: Hæld al det flydende serum ned i den lille flaske, der indeholder 15 % I-ascorbinsyrepulver. Skru pumpen på toppen af den lille flaske, og ryst den i et minut, indtil pulveret er helt opløst. Der skabes bobler -det er ok! Dernæst indsættes den lille flaske i C-Firmas uigennemsigtige yderbeholder med pumpen pegende til venstre, indtil den klikker på plads. Din C-Firma™ Fresh Day Srum er klar til brug! Efter blanding har C-Firma™ en holdbarhed på seks
  måneder. Ikke nødvendigt at opbevare på køl. Advarsel: Følg instrukser for blanding. Undgå direkte kontakt med øjnene. Anbefalet brug: Påfør ét pumpeslag til et rent, tørt ansigt, hals, bryst eller håndryg, eller bland det i din daglige Drunk Elephant hudpleje-smoothie. Glem ikke at følge op medsolcreme!
 • tab composition Stjerne ingredienser
  - Potent antioxidantkompleks (15 % l-askorbinsyre plus 0,5 % ferulsyre og 1 % E-vitamin): Opstrammer og lysner udseendet og følelsen af huden, samtidig med at den minimerer tegn på skader forårsaget af solen såvel som skader fra forurening og andre miljømæssige stressfaktorer.
  - Ekstrakt fra fermenteret græskar og granatæble: Giver blid enzymisk eksfoliering, hvilket booster indtrængen af C-Firmas antioxidant-kompleks.
  - Chronocyclin: En kronopeptid, der imiterer de antioxidante fordele ved D-vitamin for en mere ungdommeligt udseende hud.
 • tab more info Yderligere information
  100 % fri for essentielle olier, silikoner, farvestoffer og parfume. Vegansk og ikke testet på dyr.
 • tab warnings Bemærkninger
  ADVARSEL: Anvend kun som angivet. Kun til udvortes brug. Undgå direkte kontakt med øjnene.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  WATER/AQUA/EAU, DIMETHYL ISOSORBIDE, ASCORBIC ACID, LAURETH-23, GLYCERIN, TOCOPHEROL, LACTOBACILLUS/PUMPKIN FERMENT EXTRACT, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE EXTRACT, FERULIC ACID, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LACTOBACILLUS/PUNICA GRANATUM FRUIT FERMENT EXTRACT, PROPANEDIOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, GLUTAMYLAMIDOETHYL IMIDAZOLE, TETRAHYDROBISDEMETHOXYDIFERULOYLMETHANE, TETRAHYDRODEMETHOXYDIFERULOYLMETHANE, TETRAHYDRODIFERULOYLMETHANE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SORBIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CAPRYLYL GLYCOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Drunk Elephant forpligter sig til kun at bruge ingredienser, som enten gavner hudens sundhed direkte, eller som understøtter vores formuleringer…