Virgin Marula Luxury Facial Oil - Ansigtsolie

0 anmeldelser
Virgin Marula Luxury Facial Oil - Ansigtsolie
Fra: 329,00 KR
Hvad er det: Vores Virgin Marula Oil er som rehabilitering for din hud. Marula er rig på ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

609,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
453765
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Hvad er det:
  Vores Virgin Marula Oil er som rehabilitering for din hud. Marula er rig på antioxidanter og omega 6 og 9, og den plejer og balancerer, samtidig med at genopbygger en ungdommelig glæd og forbliver i sin reneste form.

  Hvad er den udviklet til at gøre:
  Den kommer direkte fra kernen af marulafrugten, og vores rene, ikke-raffinerede olie er bogstaveligt talt urørt af enhver kemikalie eller parfume, naturlig eller syntetisk. Denne super-absorberbare olie vil hurtigt synke ind og mindske udseendet af fine linjer og rynker. Passende for alle hudtyper, herunder de mest sensitive.

  Hvad du ellers skal vide:
  Drunk Elephant bruger en proprietær rå, koldpresset ekstraktions- og filtreringsproces, der resulterer i den reneste og mest koncentrerede form af olien, og som er yderst absorberbar med sine delikate antioxidante polyfenoler og barrierestøttende fedtsyrer intakt. Vores marulaolie indeholder større koncentrater af polyfenoler end mørk chokolade eller grøn eller sort te, hvilket betyder, at en kraftfuld antioxidant forsvarer mod forurening og skadende miljømæssige frie radikaler.

  - Sclerocarya Birrea (Marula) frøolie: Denne superabsorberbare olie, der har et højt indhold af afgørende antioxidanter såsom tocopherol (E-vitamin), tocotrienoler, fenolblandinger og flavoner, såvel som omega 6 og 9 fedtsyrer, hjælper med at fugtgive, pleje og forynge huden for at give en ungdommelig glød.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Påfør 2-3 dråber på ansigt, hals, bryst, bagside af arme, eller ethvert sted med behov for øget fugt uden at fedte, og få en afbalanceret, sundt udseende hud med glød. Brug sammen med
  Drunk Elephant rensemidler, serummer og solbeskyttelse som en del af din komplette Drunk Elephant hudplejerutine.
  Tip: Påfør 1-2 dråber under øjnene for at hjælpe med at minimere fine rynker og forynge sensitiv hud.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  Sclerocarya Birrea (Marula) frøolie: Denne superabsorberbare olie, der har et højt indhold af afgørende antioxidanter såsom tocopherol (E-vitamin), tocotrienoler, fenolblandinger og flavoner, såvel som omega 6 og 9 fedtsyrer, hjælper med at fugtgive, pleje og forynge huden for at give en ungdommelig glød.
 • tab more info Yderligere information
  100 % fri for essentielle olier, silikoner og parfume.
  Vegansk og ikke testet på dyr.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 123ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Drunk Elephant forpligter sig til kun at bruge ingredienser, som enten gavner hudens sundhed direkte, eller som understøtter vores formuleringer…