Mød vores Mascara & Liners!

They're Real Magnet, ekstrem længde med en magnetisk kraft!

They’re Real! Magnet har en kraftig løftende og forlængende effekt på vipperne takket været dens magnetiske børste og mineralberiget formel. Beauty tip: Lad produktet tørre i et par sekunder mellem hvert lag for at opnå EKSTREMT vippe drama!

Opdag

BIGGER, BADDER volume med BAGgal BANG

En volumengivende mascaras som er nem at opbygge for massiv volumen uden at tynge vipperne. Dens formel som arbejder med tyngdekræften, opbygger volumen lag for lag, og indeholder aero-partikler, et af de letteste materialer i rumteknologi. Dens skræddersyet børste er designet til at ramme enhver vippe for 360 graders volumen.

Opdag

Smukke buede vipper med Roller Lash!

En mascara inspireret af curlers for at give et sexet, øjenåbnende look takket været dens super-bukkende effekt. Den patenterede Hook ’n’ Roll™ børste har små skræddersyet hår som fanger, løfter og bukker selv korte og lige vipper.

Opdag

Uvirkelige vipper med They’re Real!

They’re Real mascara fremhæver vipper du ikke troede du havde! Den specialdesignede børste har forskudte børstehår som fanger vipperne helt nede ved rødderne og giver en uvirkelig længde. Den skræddersyet tip bruger sine børstehår til at løfte, definere og bukke selv den mindste vippe. Med en glossy, jet-black, langtidsholdbar formel, vil du få luksuriøse, bløde vipper som ikke smitter af, klumper eller udtørrer.

Opdag

DEN BEDSTSÆLGENDE VOLUME MASCARA BADGAL BANG! NU VANDFAST!

Opdag

Kick some lash!

 


Volume? Buk? Længde? Ekstrem længde? Vi har den perfekte mascara til dig og dine vipper.

 

ROLLER LINER FOR EN ABSOLUT MAT FINISH!

Opdag

THEY'RE REAL! XTREME PRECISION LINER FOR EN SATIN FINISH!

Opdag

Skab uendelige øjenlooks med ekstrem præcision og nem applikation!