Good scalp
& hair care

Se alle hårplejeprodukter

Denne styrkende shampoo er vegansk og er formuleret med biotin kendt for å styrke håret fra rod til spids.

Denne rensende hovedbundsscrub indeholder æblecidereddike som er kendt for at give glans til håret.

Jeg elsker den!!
- StefanoMichele

Jeg er helt besat af den her scrub! Man kan virkelig mærke at den renser hovedbunden især på grund af saltkrystallerne.

En fugtgivende maske formuleret med vegetabilske proteiner som fugter og reparerer dit hår.

Beriget med Biotin og fytoproteiner, stabiliserer dette styrkende balsam håret for at bringe det tilbage til sin bedste stand.

Håret føles så blødt!
- Liz

Jeg er en stor fan af hårmasker og synes ofte, at mange af dem ikke er fugtgivende nok. Denne her tynger ikke mit hår ned og får det til at se meget glat ud. Jeg vil helt bestemt købe den igen.

Beriget med en kombination af Biotin og fytoprotein, gør dette styrkende hår serum håret tættere og tykkere.

Denne beskyttende hårolie beriget med moringa & vitamin F, reparerer beskadigede hårstrå og beskytter dit hår mod skader fremadrettet.

Dette hårserum holder virkelig hvad det lover!
- Kystal2001

Dette er officielt det første serum, jeg nogensinde har brugt, der faktisk gør hvad det hævder. Mit hår er meget slidt, tyndt men er klart forbedret siden jeg begyndte med dette serum..

FAQ.

Alle voresSephora Collection hårprodukter er fremstillet i Europa, for det meste i Frankrig. Effektivitet er meget vigtigt for os, men vi holder også altid øje med nye måder at gøre tingene på og vælger vores leverandører ved at evaluere dem på både miljømæssige og sociale aspekter.

Good For hårplejesortimentet er blevet udviklet i samarbejde med flere emballageleverandører, der er specielt udvalgt fordi de udvikler emballager med en ansvarlig tilgang. Vores beholdere er fremstillet af 68 % genbrugsplast, og vores glasflasker er også fremstillet af 30 % genbrugsglas.
Derudover kommer vores lette papkasser fra bæredygtigt forvaltede skove og er trykt med vegetabilsk baseret blæk.

I overensstemmelse med europæiske regler tester vi ikke vores produkter eller ingredienser på dyr.
Sephora Collection eksporteres dog til lande i verden, heriblandt Kina. Siden den 1. maj 2021 kan nogle de produkter der karakteriseres som "almindelig" kosmetik importeres til Kina, uden at de skal testes på dyr. Men for nogle produkter karakteriserede som "specifikke" (herunder hårprodukter, produkter med UV-filtre mm.), er reglerne uændrede: De kinesiske myndigheder kræver, at vi stiller vores produkter til rådighed for test i laboratorier, der er certificeret af staten før de sælges. Vi vil gerne understrege, at disse tests udføres af de kinesiske sundhedsmyndigheder.

Alle vores produkter er blevet testet af uafhængige laboratorier i samarbejde med professionelle frisører for at sikre, at de er effektive til alle hårtyper. Afhængigt af din hårtype kan nogle produkter dog være mere velegnede til dine behov.