Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% Serum Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% Serum

En vandfri, silikonefri stabil suspension. C-vitamin er en effektiv antioxidant, og den rene form ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% - Serum
79,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

502461
GOOD FOR

*Gælder ved køb af Good for produkter for over 500 kr med koden GOODFORBOX. Gælder til og med den 21. august eller så længe lager haves. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  En vandfri, silikonefri stabil suspension. C-vitamin er en effektiv antioxidant, og den rene form af L-Ascorbinsyre har vist sig at forbedre flere tegn på hudens aldring, samtidig med at huden lysnes, når den påføres topisk.

  Denne vandfri silikonefri formel giver 23% rent L-Ascorbinsyre, som forbliver fuldstændig stabilt på grund af udeblivelsen af vand.

  Systemet understøttes med tilsætning af dehydrerede kugler af Hyaluronsyre for at udglatte hudoverfladen samtidigt med fordelene ved C-vitamin. Denne behandling anvendes ideelt ved sengetid.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør en lille mængde i ansigtet morgen eller aften. Et let prikkende fornemmelse kan kort opstå efter påføring.
 • tab ingredients Ingredienser
  -L-Ascorbic Acid: Visibly reduces multiple signs of aging and brightens the skin tone.
  -Dehydrated Spheres of Hyaluronic Acid: Offer visible surface smoothing alongside the benefits of vitamin C.

  Ascorbic Acid, Squalane, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Coconut Alkanes, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Trihydroxystearin, BHT.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.