Lactic Acid 10% + HA 2% Exfoliator Lactic Acid 10% + HA 2% Exfoliator

Mælkesyre er en alfahydroxysyre, som eksfolierer huden. Denne ti procents formel giver en mild ... Læs mere
0 Meddelelse
Lactic Acid 10% + HA 2% - Exfoliator
59,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

502441
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Mælkesyre er en alfahydroxysyre, som eksfolierer huden. Denne ti procents formel giver en mild peeling og indeholder ren tasmansk peber, som er kendt for at mindske inflammation og følsomhed, som ellers ofte opstår efter exfoliering.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

 • tab tips Anvendelse
  Påføres en gang om dagen, gerne om aftenen. Kan blandes i andre produkter for at reducere styrken en smule, indtil huden har vænnet sig til produktet. Undgå kontakt med øjnene. Hvis vedvarende irritation opstår, slut med at bruge produktet og kontakt læge.

  Advarsel:
  Produktet indeholder en alfahydroxisyre (AHA), som kan gøre huden mere følsom for sol og øge risikoen for solskader. Brug solbeskyttelse med SPF på de dele af huden, som ikke dækkes af tøj. Undgå at eksponere dig for solen, når du har brugt produktet og i en uge efter.

  Brug kun produktet efter anvisningerne. Anvend ikke produktet oftere end anbefalet. 30 ml
 • tab ingredients Ingredienser
  -Lactic Acid: An alpha hydroxyl acid that exfoliates the skin.
  -Tasmanian Pepperberry: Reduces visible signs of inflammation and sensitivity that is often associated with exfoliation.

  Water, Lactic Acid, Glycerin, Pentylene Glycol, Potassium Citrate, Arginine, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, PPG-26-Buteth-26, Ethyl 2,2-Dimethylhydrocinnamal, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 129ms
  • reviews, product

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.