Un Jardin à Cythère - Eau de Toilette

4.2 211 anmeldelser
Un Jardin à Cythère - Eau de Toilette
Fra: 529,00 KR
SKABELSE Le Jardin à Cythère eau de toilette er skabt af Hermès' parfumeur Christine Nagel og er en ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

719,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
659238
 • tab description Beskrivelse

  SKABELSE
  Le Jardin à Cythère eau de toilette er skabt af Hermès' parfumeur Christine Nagel og er en overraskende have, der hverken er grøn eller blomstret, men... blond. Den er udtryk for en olfaktorisk søgen gennem Grækenland, der fører til Kythira, en uspoleret ø, der har inspireret mange kunstnere.

  OLFACTORY NOTES
  Un Jardin à Cythère eau de toilette er en citrus- og træagtig duft, der kombinerer omsluttende noter af græs med styrken fra oliventræ og ømheden fra frisk pistacie.

  OBJEKTET
  Flasken er designet af Fred Rawyler og er inspireret af linjerne fra hestevognslygter fra gamle dage. Det lysende graduerede gule glas afspejler den solrige duft. På æsken skitserer kunstneren Elias Kafouros et farverigt landskab fra sit hjemland: gyldne græsser, grønne oliventræer, friske lyserøde pistacienødder og i baggrunden havets blå farve.

  PARFUMS-JARDINS-kollektionen
  Parfums-Jardins-kollektionen samler et stedets sjæl, parfumørens inspiration og det tema, som Hermès hvert år vælger for at belyse sin skabelse. En olfaktorisk spadseretur, der kan deles i hvert øjeblik, og som tilfredsstiller ethvert ønske om friskhed, drømme eller flugt.

 • tab olfactory Duftnoter
  Un Jardin à Cythère eau de toilette er en citrus- og træagtig duft, der kombinerer omsluttende noter af græs med styrken fra oliventræ og ømheden fra frisk pistacie.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL , PARFUM (FRAGRANCE) , AQUA (WATER) ,BENZYL SALICYLATE ,LIMONENE , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,METHYL ANTHRANILATE,LINALOOL,COUMARIN,CITRAL,PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE , CITRONELLOL ,HYDROXYCITRONELLAL,GERANIOL,BENZYL ALCOHOL,TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE,EUGENOL,DISODIUM EDTA.

Parfumen har været en del af Huset Hermès’ historie siden 30'erne. I Hermès’ parfumebibliotek fortæller hver duft en historie og åbner dørene til et imaginært univers. Hermès, der både er håndværker og kunstner, vidner i sine parfumer om sit fremragende kendskab og tidløse og elegante stil, som på én gang er modig og harmonisk.