Squalane - Mini Cleanser

0 anmeldelser
Squalane - Mini Cleanser
105,00 KR (1)
En mild ansigtsrens, skabt til at fjerne makeup samtidig med at den holder huden blød og fugtet. ... Læs mere

105,00 KR (1)
Good For
Red dot-produkter er ikke inkluderet i tilbud eller kampagner

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
502458
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  En mild ansigtsrens, skabt til at fjerne makeup samtidig med at den holder huden blød og fugtet. Formlen indeholder Squalane og andre milde, fugtighedsgivende lipofile estere, der effektivt fjerner makeup og urenheder samtidig med, at de letter produktets spredning på huden.

  Renseproduktet er non-comedogen, sæbefrit og er mild nok til at anvende dagligt uden at huden udtørres, hvilket gør det velegnet til alle hudtyper.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

 • tab tips Anvendelse
  Masser produktet mellem dine hænder i et par sekunder før du påfører det i ansigtet. Konsistensen ændres fra en balm-konsistens til en klar olie.

  Dette tillader de emulgerende saccharoseestere i formlen at opløse makeup og urenheder og fjerner dette, når du skyller ansigtet med vand.
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  Squalane, Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Sucrose Stearate, Ethyl Macadamiate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Laurate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isoceteth-20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Malic Acid, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.