Salicylic Acid 2% - Anhydrous Solution

0 anmeldelser
Salicylic Acid 2% - Anhydrous Solution
The Ordinary Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution er et vandfrit produkt, der er formuleret til ... Læs mere

95,00 KR (1)
Dette produkt er ikke inkluderet i tilbud eller rabatkoder.

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
582969
 • Beskrivelse  The Ordinary Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution er et vandfrit produkt, der er formuleret til effektivt at mindske hævelse af huden og give en overfladisk eksfolierende effekt. Dette vil resultere i en synlig reduktion af porer og uregelmæssigheder i strukturen, med forbedret ensartethed og klarhed i hudtonen over tid.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserThe Ordinary Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution er et vandfrit produkt, der er formuleret til effektivt at mindske hævelse af huden og give en overfladisk eksfolierende effekt. Dette vil resultere i en synlig reduktion af porer og uregelmæssigheder i strukturen, med forbedret ensartethed og klarhed i hudtonen over tid.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Påføres morgen og aften. Påfør en lille prik på det ønskede område for en målrettet behandling eller påfør en lille mængde over hele ansigtet til almindelig brug.

SQUALANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, HYDROXYMETHOXYPHENYL DECANONE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.