Pycnogenol 5% - Serum

5.0 1 anmeldelser
Pycnogenol 5% - Serum
99,00 KR (1)
Nær og genopfrisk livløs hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftig, plantebaseret ... Læs mere

99,00 KR (1)
Good For
Red dot-produkter er ikke inkluderet i tilbud eller kampagner

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
548892
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Nær og genopfrisk livløs hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftig, plantebaseret antioxidant proppet med procyanidiner, bioflavonoider og organiske syrer, der i harmonisk samspil booster fugt og fremmer hudens smidighed.

  Produktet er udvundet af bark fra franske strandfyrtræer og kan selektivt knytte sig til kollagen og elastin, for at beskytte dem mod nedbrydelse og forsvare imod miljømæssige skader, der kan resultere i skadet hud og rynker. Det kan endda genanvende iltede C-vitaminer ved at gendanne deres aktivitet, så man får endnu mere strålende og ensartet hud. Anvend den mørkerøde anti-ageing løsning på ren hud, for at fugte, opstramme og beskytte huden imod miljømæssige aggressorer.

  Indeholder ingen vand, alkohol, olie, silikoner eller allergifremkaldende stoffer (nødder, gluten).

 • tab tips Anvendelse
  Nær og genopfrisk livløs hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftig, plantebaseret antioxidant proppet med procyanidiner, bioflavonoider og organiske syrer, der i harmonisk samspil booster fugt og fremmer hudens smidighed. Produktet er udvundet af bark fra franske strandfyrtræer og kan selektivt knytte sig til kollagen og elastin, for at beskytte dem mod nedbrydelse og forsvare imod miljømæssige skader, der kan resultere i skadet hud og rynker. Det kan endda genanvende iltede C-vitaminer ved at gendanne deres aktivitet, så man får endnu mere strålende og ensartet hud. Anvend den mørkerøde anti-ageing løsning på ren hud, for at fugte, opstramme og beskytte huden imod miljømæssige aggressorer.
 • Anmeldelser

  JaySay

  Køn: Mand

  28/12/2021

  5/5
  Spontan anmeldelse uden bekræftelse af køb

  Sjukt underskattad antioxidant!

  En ny "staple" efter att ha provat mig fram bland Ordinary's produkter. Otroligt återfuktande och ger ansiktet en glödande lyster. Har reaktiv/känslig hud som inte påverkats negativt på något sätt av denna. Kan även reboosta C-vitamin som börjat gulna/bli gammal.

  Oversæt med Google Vis originalen

  Anbefaler dette produkt: Ja

  Oprindeligt slået op på sephora.se

  Var denne anmeldelse en hjælp?

  Indberet

  Rapporteret

  Indberet Rapporteret
 • tab ingredients Ingredienser
  PROPANEDIOL, PINUS PINASTER BARK EXTRACT.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.