Pycnogenol 5% Serum Pycnogenol 5% Serum

Nær og genopfrisk livløs hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftig, plantebaseret ... Læs mere
5.0 1 Meddelelse
Pycnogenol 5% - Serum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

89,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

548892
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Nær og genopfrisk livløs hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftig, plantebaseret antioxidant proppet med procyanidiner, bioflavonoider og organiske syrer, der i harmonisk samspil booster fugt og fremmer hudens smidighed.

  Produktet er udvundet af bark fra franske strandfyrtræer og kan selektivt knytte sig til kollagen og elastin, for at beskytte dem mod nedbrydelse og forsvare imod miljømæssige skader, der kan resultere i skadet hud og rynker. Det kan endda genanvende iltede C-vitaminer ved at gendanne deres aktivitet, så man får endnu mere strålende og ensartet hud. Anvend den mørkerøde anti-ageing løsning på ren hud, for at fugte, opstramme og beskytte huden imod miljømæssige aggressorer.

  Indeholder ingen vand, alkohol, olie, silikoner eller allergifremkaldende stoffer (nødder, gluten).

 • tab tips Anvendelse
  Nær og genopfrisk livløs hud med The Ordinary 100% Pycnogenol 5%; en kraftig, plantebaseret antioxidant proppet med procyanidiner, bioflavonoider og organiske syrer, der i harmonisk samspil booster fugt og fremmer hudens smidighed. Produktet er udvundet af bark fra franske strandfyrtræer og kan selektivt knytte sig til kollagen og elastin, for at beskytte dem mod nedbrydelse og forsvare imod miljømæssige skader, der kan resultere i skadet hud og rynker. Det kan endda genanvende iltede C-vitaminer ved at gendanne deres aktivitet, så man får endnu mere strålende og ensartet hud. Anvend den mørkerøde anti-ageing løsning på ren hud, for at fugte, opstramme og beskytte huden imod miljømæssige aggressorer.
 • tab ingredients Ingredienser
  PROPANEDIOL, PINUS PINASTER BARK EXTRACT.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.