Multi-Peptide Lash and Brow Serum

5.0 1 anmeldelser
Multi-Peptide Lash and Brow Serum
129,00 KR (1)
The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum er et koncentreret, farveløst til lysegult, let ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

129,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
617323
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum er et koncentreret, farveløst til lysegult, let serum, der er designet til at fremme udseendet af tykkere, fyldigere og sundere vipper og bryn. Teknologierne i denne formel omfatter SYMPEPTIDE XLASH® peptidkomplekset (med Myristoyl Pentapeptide-17), REDENSYL™-komplekset (med Larix Europaea Wood Extract og Camellia Sinensis Leaf Extract), CAPIXYL™-peptidkompleks (med acetyltetrapeptid-3 og Trifolium Pratense-blomtekstrakt), Widelash™-peptidkompleks (med biotinoyltripeptid-1), Anargy®-peptidkompleks (oligopeptid-2 og glykoproteiner) og koffein med høj opløselighed (0. 5 vægtprocent netto Koffein) i en ultralet base.

  Hver teknologi i formuleringen virker for at målrette en unik vej for at hjælpe med at støtte sundt hår. SYMPEPTIDE XLASH® og Anargy® hjælper med at forbedre udseendet af de naturlige vippers tykkelse og tæthed. Widelash™ og CAPIXYL anvendes til at forbedre og styrke udseendet af vippe- og brynvolumen, så de ser fyldigere ud. REDENSYL™ giver næring til hår og hud, hvilket giver et sundere udseende hår. Den samlede koncentration af disse teknologier i formlen er 23,5 vægtprocent.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Efter rensning og tørring af applikationsområdet, påføres et tyndt lag langs vippelinjen og øjenbrynene morgen og aften.
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, CAFFEINE, PANTHENOL, ARGININE, GLYCINE, GLYCOPROTEINS, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, DEXTRAN, MALTODEXTRIN, ZINC CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYSORBATE 20, SODIUM METABISULFITE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.