Multi-Peptide Lash and Brow Serum Multi-Peptide Lash and Brow Serum

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum er et koncentreret, farveløst til lysegult, let ... Læs mere
0 Meddelelse
Multi-Peptide Lash and Brow Serum
119,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

617323
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum er et koncentreret, farveløst til lysegult, let serum, der er designet til at fremme udseendet af tykkere, fyldigere og sundere vipper og bryn. Teknologierne i denne formel omfatter SYMPEPTIDE XLASH® peptidkomplekset (med Myristoyl Pentapeptide-17), REDENSYL™-komplekset (med Larix Europaea Wood Extract og Camellia Sinensis Leaf Extract), CAPIXYL™-peptidkompleks (med acetyltetrapeptid-3 og Trifolium Pratense-blomtekstrakt), Widelash™-peptidkompleks (med biotinoyltripeptid-1), Anargy®-peptidkompleks (oligopeptid-2 og glykoproteiner) og koffein med høj opløselighed (0. 5 vægtprocent netto Koffein) i en ultralet base.

  Hver teknologi i formuleringen virker for at målrette en unik vej for at hjælpe med at støtte sundt hår. SYMPEPTIDE XLASH® og Anargy® hjælper med at forbedre udseendet af de naturlige vippers tykkelse og tæthed. Widelash™ og CAPIXYL anvendes til at forbedre og styrke udseendet af vippe- og brynvolumen, så de ser fyldigere ud. REDENSYL™ giver næring til hår og hud, hvilket giver et sundere udseende hår. Den samlede koncentration af disse teknologier i formlen er 23,5 vægtprocent.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Efter rensning og tørring af applikationsområdet, påføres et tyndt lag langs vippelinjen og øjenbrynene morgen og aften.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, CAFFEINE, PANTHENOL, ARGININE, GLYCINE, GLYCOPROTEINS, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, DEXTRAN, MALTODEXTRIN, ZINC CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYSORBATE 20, SODIUM METABISULFITE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 8ms
  • reviews, product

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.