Mandelic Acid 10% + HA Exfoliator Mandelic Acid 10% + HA Exfoliator

Med AHA og hyaluronsyre Mandelsyre 10% + HA tilbyder en overfladeexfoliering, som er mildere end ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Mandelic Acid 10% + HA - Exfoliator
59,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

548888
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Med AHA og hyaluronsyre
  Mandelsyre 10% + HA tilbyder en overfladeexfoliering, som er mildere end andre alfahydroxysyrer.

  Mandelsyres molekylevægt er 152,1 dalton, hvilket er højere end andre alfahydroxysyrer (fx. Har glykolsyre en molekylevægt på 76,0 dalton).

  Den større størrelse betyder, at mandelsyre penetrerer huden langsommere.
  En egenskab, som gør den vældig mild og velegnet til alle hudtyper, inklusiv den mest følsomme hud.

 • tab tips Anvendelse
  Brug en gang dagligt, med fordel om aftenen. Kan blandes med andre produkter for mindsket styrke, indtil huden har øget sin tolerance. Undgå kontakt med øjnene. Hvis der opstår irritation, så stop brugen og kontakt lægen. Brug kun efter anvisningerne. Produktets kontakt med huden skal være af begrænset frekvens og varighed. Advarsel mod solskader: Dette produkt indeholder en alfahydroxysyre (AHA), som kan øge hudens følsomhed over for sol og især risikoen for solskader. Brug solbeskyttelse, beskyttende tøj og begræns soleksponering, mens du bruger dette produkt og i en uge bagefter.
 • tab ingredients Ingredienser
  PROPANEDIOL, AQUA (WATER), MANDELIC ACID, GLYCERIN, DIMETHYL ISOSORBIDE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT/LEAF EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL.""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.