Lime Basil & Mandarin Diffuser

Vores signaturduft. Man glemmer aldrig sin første kærlighed. Vores var Lime Basil & Mandarin. En ... Læs mere
(0)
629,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

532634
ONLINE ONLY

*Gælder kun i appen til og med den 23. maj eller så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Vores signaturduft. Man glemmer aldrig sin første kærlighed. Vores var Lime Basil & Mandarin. En moderne klassiker, der beviser at selv de mest ukonventionelle ægteskaber kan bestå testen. En ny vinkel på en citrusduft med aromatiske noter. Nogle synes måske, at basilikum er et besynderligt valg til en moderne duft, men basilikum har en historie, der går århundreder tilbage, gennem fjerne lande og gennem gamle kure, der var elsket af monakker og digtere. En fortid der havde sine rødder i romancer og lægemidler. Det er den ukonventionelle helt af vores moderne klassiker; Lime Basil & Mandarin. Hvor pebret basilikum og aromatisk hvid timian bringer et uventet tvist til duften af lime i den caribiske brise.

  Vores diffusere kommer i et lækkert design og tilfører dit rum kontinuerlig duft. Diffuseren leveres med 10 duftpinde, og vi anbefaler at bruge alle 10 pinde på én gang for at opnå den bedste fordeling af duften i hjemmet.

 • tab olfactory Duftnoter
  Fragrance Family:
  Fresh

  Scent type:
  Citrus
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 133ms
  • reviews, product

Jo Malone London er et britisk duft- og livsstilshus, der er synonymt med enkle, elegante cologner, stearinlys, bade- og kropsprodukter samt dufte til rummet, der alt sammen hylder generøsitet og det at give.

Uanset om gaven er et symbol på hengivenhed eller den største gestus af alle, kommer den i den ikoniske æske i cremefarvet og sort.