Kabuki-Buff Brush 115 Kabuki-Buff Brush 115

Hvad det er: Mød Fenty Beauty's ultimative foundationbuff: Uanset formlen er denne børste designet ... Læs mere
0 Meddelelse
Kabuki-Buff - Brush 115

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

319,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

484023

*Kun for medlemmer ved køb for mindst 450 kr. med koden WINTERBOX Gælder t.o.m den 12. februar eller så længe lager haves. Gælder ikke Click & Collect. Kun online. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  Mød Fenty Beauty's ultimative foundationbuff: Uanset formlen er denne børste designet til at blande det hele. Den store, kuppelformede form er fyldt med bløde, syntetiske børstehår, der sømløst polerer og påfører din favorit Fenty Beauty foundation.


  Større end Full-Bodied Foundation Brush 110, Kabuki-Buff Foundation Brush 115
  blender med den ultimative hastighed og lethed, hvilket giver dig hurtig, opbyggelig dækning og en super-diffus, airbrushed finish.

  Artistry Pro Tip:
  For områder, der har brug for ekstra dækning - tænk på porer, urenheder eller teksturerede overflader - prøv at bruge i en prikkende bevægelse for at opnå den mest koncentrerede påføring.

  Fenty Beauty er 100 % cruelty free.

 • tab tips Anvendelse
  - Brug i en cirkulær “buffing”-bevægelse.
  - For områder, der muligvis har brug for ekstra dækning - tænk porer, pletter eller strukturerede overflader - prøv at bruge en ujævn bevægelse for den mest koncentrerede påføring.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”