Good Fortune Gift Set Good Fortune Gift Set

Viktor&Rolf præsenterer en julesæson, der er inspireret af haute couture, og som fejrer julens samh ... Læs mere
0 Meddelelse
Good Fortune Gift Set

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

N/A
635432
 • tab description Beskrivelse

  Viktor&Rolf præsenterer en julesæson, der er inspireret af haute couture, og som fejrer julens samhørighed.
  Deltag i vores fest, og oplev de mest spektakulære gavesæt, der helt sikkert vil fortrylle enhver. Skæbne er ikke et spørgsmål om tilfældighed, det er et spørgsmål om valg. Med inspiration fra "Spiritual Glamour" haute couture-kollektionen er Good Fortune indbegrebet af en ny positiv livsstil, et duftmanifest for spiritualitet og selvpotentiale, der giver dig styrken til at skabe din egen skæbne. Good Fortune er totem-duften til en ny type kvinder, der søger et formål og forenes af en stærk og urokkelig følelse af søsterskab, indbegrebet af vores Egerie, den talentfulde og visionære kunstner FKA Twigs.
  Duften er fortryllende og kraftfuld og åbner med fenniklens hemmelige alkymi og ensianblomsten, der er destilleret som en oplivende magnetisk top. En superinfusion af jasmin indtager derefter hovedrollen i duftens hjerte, der blomstrer med sine fløjlsbløde solnoter, mens en cremet og fængslende Bourbon Vanilla, etisk indkøbt i Madagascar, udgør basen.
  Good Fortune er en vegansk duft uden animalske ingredienser, der er i tråd med de værdier, den bærer, og Viktor&Rolfs langsigtede miljøbevidste engagement.

 • tab ingredients Ingredienser
  560528 07 : ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , DIPROPYLENE GLYCOL , LIMONENE , LINALOOL , BENZYL SALICYLATE , BENZYL ALCOHOL , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , HYDROXYCITRONELLAL , METHYL ANTHRANILATE , CITRONELLOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , COUMARIN , GERANIOL , ISOEUGENOL , BENZYL BENZOATE , CITRAL , TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE , EUGENOL , FARNESOL , CI 60730 / EXT. VIOLET 2 , CI 17200 / RED 33 (F.I.L. Z284343/1).
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Viktor & Rolf går mod konventionerne og deres parfumer er ingen undtagelse. Magi, glamour og surrealisme. Gennem sprudlende og forførende dufte, har den hollandske design duo skabt et tidsløst univers af skønhed og fantasi.