Celestial Black Diamond Cream 111 SKIN

Denne koncentrerede formel anvender sorte diamantpartikler, som hjælper de aktive ingredienser med ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
5.199,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

519436
ONLINE ONLY
 • tab description Detaljer

  Denne koncentrerede formel anvender sorte diamantpartikler, som hjælper de aktive ingredienser med at trænge ind i huden og giver mere intense resultater.

  Celestial Black Diamond Cream giver det optimale miljø til produktion af kollagen og hyaluronsyre, hvilket forbedrer elasticitet, fylde, hydrering, struktur og hudtone.
  Formlen indeholder NAC Y2, der giver antioxidantbeskyttelse.

  I kliniske forsøg var der en statistisk signifikant forbedring i linjernes udseende, og alle deltagere i forsøget var enige om, at deres hud var glattere, blødere, fastere og så yngre og friskere ud.
  Områder med hyperpigmentering behandles med lysende aktive ingredienser, hvilket mindsker synligheden af mørke områder for en jævn hudfarve. Den rige formel er ideel til brug i barske klimaer og giver en beskyttende, blødgørende barriere, mens den nærer tør eller dehydreret hud.

 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA / WATER / EAU, MYRISTATE D'ISOPROPYLE, HUILE DE PALME HYDROGÉNÉE, ALCOOL CÉTÉARYLIQUE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STÉARATE DE GLYCÉROL, GLYCÉRINE, STÉARATE PEG-100, ALCOOL BENZYLIQUE, CETEARETH-25, HUILE DE RICIN HYDROGÉNÉE PEG-7, OXYDE DE ZINC, HUILE DE JOJOBA HYDROGÉNÉE, HYALURONATE DE SODIUM, EXTRAIT DE GRAINES DE AESCULUS HIPPOCASTANUM (MARRONIER D’INDE), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, EXTRAIT DE RACINE DE GLYCYRRHIZA GLABRA (RÉGLISSE), HUILE DE NOYAU DE PRUNUS ARMENIACA (ABRICOT), POLYSORBATE 20, PALMITATE DE RÉTINYLE, TOCOPHÉROL, ACIDE LINOLÉIQUE, GOMME XANTHANNE, EXTRAIT DE CENTELLA ASIATICA, ACÉTYLCYSTÉINE, POUDRE DE DIAMANT, PARFUM.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
111SKIN, af den verdensberømte plastikkirurg Harley Street, Dr. Yannis Alexandrides, er hurtigt blevet en favorit blandt hudplejeentusiaster for berømtheder (fra Priyanka Chopra til Margot Robbie), skønhedsredaktører og ekspertkunder. 111SKIN, formuleret som svar på reelle kundeproblemer, er en blanding af kirurgisk viden, innovative ingredienser og medicinsk inspirerede metoder.