Blackberry & Bay Diffuser Blackberry & Bay Diffuser

Nyd duften af en eksplosion af syrlige brombær blandet med friskheden fra nyligt indsamlede laurb ... Læs mere
0 Meddelelse
Blackberry & Bay - Diffuser
629,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

582088
 • tab description Beskrivelse

  Nyd duften af en eksplosion af syrlige brombær blandet med friskheden fra nyligt indsamlede laurbærblade. Lad tanker blive ledt tilbage til barndommens minder om brombærplukning en efterårsdag i skoven.
  Diffuseren leveres med 10 duftpinde, og vi anbefaler at bruge alle 10 pinde på én gang for at opnå den bedste fordeling af duften i hjemmet.

 • tab tips Anvendelse
  Placer duftpindene i diffuseren og giv dem 24-36 timer for at skabe, en kontinuerlig og omsluttende duftoplevelse. Duften holder i 3-4 måneder. Diffuseren leveres med 10 duftpinde, og vi anbefaler at bruge alle 10 pinde på én gang for at opnå den bedste fordeling af duften i hjemmet.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Limonene, Linalool, Citronellol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citral, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tocopherol, Bht, Dilauryl Thiodipropionate

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter

  Olfactory familie: Frugtblomster Laurbærblade Cedertræ Brombær

  Brombær :
  Naturlige solbærknopper giver et frugtagtigt, let syrligt touch, mens valleessens antyder den sprøde, grønne karakter af brombærblade.

  Laurbærblade :
  En akkord baseret på den naturlige note af galbanum, der giver en vegetabilsk lysstyrke og en vidunderlig grøn kvalitet til duften.


  Cedertræ :
  Dets træagtige, tørre karakter giver basen en karismatisk intensitet.

 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Jo Malone London er et britisk duft- og livsstilshus, der er synonymt med enkle, elegante cologner, stearinlys, bade- og kropsprodukter samt dufte til rummet, der alt sammen hylder generøsitet og det at give.

Uanset om gaven er et symbol på hengivenhed eller den største gestus af alle, kommer den i den ikoniske æske i cremefarvet og sort.