Alice & Olivia Double Layer Hair Wrap Alice & Olivia Double Layer Hair Wrap

Vådt hår er svagt hår. Tænk på dine negle, når du kommer ud af et bad. De føles ikke så stærke og ... Læs mere
0 Meddelelse
Alice & Olivia - Double Layer Hair Wrap
389,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

550413

*Gælder til og med 25. september og kun for medlemmer. Kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke for Click & Collect. Gælder ikke Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly og julekalendere. Kun online.

*Gælder kun for medlemmer og så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Vådt hår er svagt hår. Tænk på dine negle, når du kommer ud af et bad. De føles ikke så stærke og sunde som de gør når de er tørre. Den samme gælder dit hår efter langvarig udsættelse for vand hvilket fører til brud, krus, skader og sammenfiltringer.

  Aquis håndklæder og turbaner er konstrueret til at obsorbere vand og fugt ud af håret fem gange hurtigere end bomuld. Ved at reducere tiden forbedres dit hårs sundhed. Mindre krus. Mindre brud. Længere farve. Dette limited edition-samarbejde med Alice + Olivia gør selvpleje for dit hår legende og elegant ved at reducere tørretiden med 50 %, samtidig med at det forbedrer det generelle helbred og liv i håret og beskytter mod krus og brud.

  Fordele:
  - Halverer tørretiden med 50 procent
  - Hjælper med at reducere kruset hår og knæk
  - Hjælper farvet hår med at forblive levende i længere tid


 • tab tips Anvendelse
  Buk dig forover og sæt turbanen på bagsiden af hovedet med knappen i nakken.
  Drej den, indtil den sidder stramt og behageligt. Fastgør ved at fastgøre løkken til knappen.
  Lad det sidde i 10-20 minutter for at opnå det bedste resultat. Lufttør eller føntør og style som normalt. Når håret er tørt, og turbanen er tørret vend den om til charmeuse-siden.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  80% Polyester/20% Nylon - 94% Polyester/6% Elastane
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 115ms
  • reviews, product

AQUIS anvender videnskab og teknologi til at gøre din hårpleje mere enkel, samtidig med at du understreger hårets naturlige skønhed. Det første produkt er et håndklæde til håret, som er designet til at reducere hårtørringstiden med 50%, ligesom det giver beskyttelse mod krusninger og skader samt forbereder håret til stylingen - processen er ganske ubesværet og foregår i ét trin.