Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

En duo, du skal kende

RETINOL C-VITAMIN
Forbedrer hudens struktur og tone
RETINOL HYALURON SYRE
Mindre irritation, mere fugt
HYALURON SYRE AHA
Hjælper med eksfoliering af huden og genopretter fugt
HYALURON SYRE C-VITAMIN
Reducerer synlige tegn på ældning

FAQ

Indarbejd retinol i din hudplejerutine om natten, da det er følsomt over for UV-eksponering. For at teste, om det passer til din hud, kan du starte med en eller to ugentlige påføringer og gradvist øge mængden. Du kan også prøve "retinol sandwich"-teknikken, hvor du påfører et tyndt lag af din fugtighedscreme, derefter et tyndt lag retinolbehandling og til sidst endnu et lag fugtighedscreme. Påfør altid SPF i din daglige rutine. Undgå øjenområdet, hvis produktet ikke er specielt designet til brug under øjnene.

At bruge solcreme er en af de bedste - og nemmeste - metoder til at beskytte din huds udseende og generelle sundhed, uanset din alder. Regelmæssig brug af solcreme hjælper med at forebygge solskoldning og for tidlig ældning af huden.

Ja, C-vitaminserummet er bedst at anvende om morgenen for at forberede huden på at blive udsat for miljømæssige stressfaktorer. Retinol er mere effektivt, når det bruges om aftenen for at lette hudens genopbygning natten over. Når disse ingredienser bruges sammen, bevarer de din huds glatte, lyse og ungdommelige udseende.

Opbevar dit C-vitaminprodukt på et køligt, mørkt sted for at bevare dets virkning. Påfør det en gang dagligt om morgenen efter rensning, og husk at følge op med SPF.

Undgå at kombinere AHA'er og BHA'er med retinolprodukter, da det kan føre til irritation. Undgå også at blande disse ingredienser med C-vitaminprodukter, da det også kan forårsage hudirritation.