Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

Giv din hovedbund
ekstra pleje!

Se alle hårplejeprodukter

Udforsk hele hårplejesortimentet fra Sephora Collection.

FAQ.

Alle vores hårprodukter er fremstillet i Europa, hovedsageligt i Frankrig. Effektivitet er meget vigtigt for os, men vi holder også altid øje med måder at gøre tingene på og vælger vores leverandører ved at evaluere dem på både miljømæssige og sociale forhold.

Alle vores produkter er blevet testet af uafhængige laboratorier under overvågning af professionelle frisører for at sikre deres effektivitet på alle hårtyper. Afhængigt af din hårtype kan nogle produkter dog være mere velegnede til dine behov.

I overensstemmelse med europæiske regler tester vi ikke vores produkter eller ingredienser på dyr. Sephora Collection eksporteres dog til lande over hele verden, herunder Kina. Siden 1. maj 2021 kan nogle af de produkter, der kaldes "generel" kosmetik, anmeldes, før de importeres til Kina, uden først at skulle testes på dyr. Men for nogle produkter, der kaldes "specifikke" (især hårprodukter, produkter til mørke pletter, produkter, der indeholder UV-filtre osv.), forblev reglerne uændrede: De kinesiske myndigheder kræver, at vi stiller vores produkter til rådighed for test i laboratorier, der er certificeret af staten, med henblik på registrering og før kommercialisering af dem. Vi vil gerne understrege, at disse tests udføres af de kinesiske sundhedsmyndigheder.

Good hair & scalp care-serien er udviklet i samarbejde med flere emballageleverandører, der er udvalgt for deres evne til at tilbyde os emballager, der er udviklet med en ansvarlig tilgang. Vores krukker er fremstillet af 68% genbrugsplast, og vores glasflasker er også fremstillet af 30% genbrugsglas. Endelig kommer vores lette papkasser fra bæredygtigt forvaltede skove og er trykt med vegetabilsk baseret blæk.