Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.
Fjern

Skab dit look på din måde

Dette er en invitation til inspiration.

De seks grundlæggere af de bedste makeupbrands - Rihanna, Selena, Huda, Ariana, Anastasia og Maureen - har slået sig sammen for din skyld. Omfavn din autenticitet, og udforsk vores mangfoldige udvalg af produkter til øjne, teint og læber. Med dette eksklusive udvalg kan du opdage det perfekte look, den ideelle nuance eller den rette vej, der afslører din sande identitet.

Dette er en invitation til inspiration.

De seks grundlæggere af de bedste makeupbrands - Rihanna, Selena, Huda, Ariana, Anastasia og Maureen - har slået sig sammen for din skyld.

Omfavn din autenticitet, og udforsk vores mangfoldige udvalg af produkter til øjne, teint og læber. Med dette eksklusive udvalg kan du opdage det perfekte look, den ideelle nuance eller den rette vej, der afslører din sande identitet.

Læs mere

FÅ TIPS TIL AT OPBYGGE EN FLOT COMPLEXION

Fejlfri mat teint
som Rihanna

Påfør en mat foundation, så din hud bliver ensartet, og form derefter dit ansigt med en contour stick i en mørkere nuance.

Frisk og glødende teint
som Selena

Fremhæv din teint ved at starte med en let, tintet moisturizer, og tilføj derefter et strejf af glød til dine kindben.

FÅ EKSPERTTIPS TIL AT OPBYGGE DINE ØJNE

Naturlige øjne
som Maureen Kelly

Væk dine øjne ved at gøre dem lysere med en concealer, og udvid derefter dit blik ved at lægge mascara på spidserne af dine vipper.

Glamourøse øjne
som Huda Kattan

Giv dine kinder en livlig farve med en ultra-pigmenteret blush, og skab dybde i dine øjne ved at lægge eyeliner og sort mascara.

FÅ TIPS TIL AT OPBYGGE DINE LÆBER

Matte læber
som Anastasia Beverly Hills

Fremhæv og definer dine læber ved at tegne dem op med en blyant, og fuldend looket ved at påføre din matte yndlingsfarve.

Glossy læber
som Ariana

Giv læberne fugt og glød ved at kombinere balsam og olie, og giv dem et ekstra strejf af shimmer ved at påføre en glitrende finish for at opnå ekstra glans.

Classes for confidence

Inklusion, engagement, forbindelser, fællesskab... Det er nøgleordene i SEPHORAs engagement i lokale, detail- og skønhedsfællesskaber. Med SEPHORAs Classes for Confidence kan du finde din styrke, føle dig støttet og opmuntret til at skabe forbindelser. Bliv motiveret til at engagere dig i ægte positiv forandring.


Fakta

- 13 europæiske lande arrangerede 43 tillidsskabende sessioner på Kvindernes Internationale Kampdag i 2023.

- 250 deltagere deltog på tværs af Europa.

- Deltagerne kom fra forskellige baggrunde, herunder mødre i vanskeligheder, flygtningekvinder, mennesker med handicap, unge og transkønnede.

Se mere