Vi kan se att du är i
global.country.long.us
Ändra land och språk
Indstil dine præferencer for levering og sprog. Se leveringsbetingelser og produkudvalg ud fra det valgte land. Din nuværende kurv vil ikke blive gemt.

The Good For
Fragrance.

The Good For
Fragrance.

Good for parfumer tilbyder en ny olfaktorisk oplevelse: kompositioner lavet af kvalitetsprodukter eller ingredienser af naturlig oprindelse. Genanvendelige eller genopfyldelige flasker, bæredygtig og miljøvenlig emballage. Alt resulterer i dufte, der er både fed og respektfuld. Oplev vores udvalg af parfumer, der er Good for you*, Good for a better planet** and Good for vegan***.

Good for parfumer tilbyder en ny olfaktorisk oplevelse: kompositioner lavet af kvalitetsprodukter eller ingredienser af naturlig oprindelse.

Genanvendelige eller genopfyldelige flasker, bæredygtig og miljøvenlig emballage. Alt resulterer i dufte, der er både fed og respektfuld. Oplev vores udvalg af parfumer, der er Good for you*, Good for a better planet** and Good for vegan***.


Læs mere

The 7 Virtues

Ombygning gennem parfume: Det er 7 Virtues fantastiske mission. De blomster, de dyrker støtte landmænd ved at tilbyde dem job efter en krig eller konflikt. resultat? Økologiske essentielle olier, der producerer allergivenlige duftstoffer, der er alkohol-baserede og sukkerrør-baserede. Naturlige dufte med noter af håb. Det føles så godt at lave parfume, ikke krig!


De øvrige positive (good) bemærkninger:


 • Formler bestående af 22-30% duftende olier: langtidsholdbare!
 • Aromaterapi duftstoffer med fordele for sind, krop og sjæl
 • Pap emballage, der er 100% genanvendeligt og komposterbart

By Rosie Jane

Kreativt set, By Rosie Jane gør dufte, der er beregnet til at blive båret hver dag, som er inspireret af det virkelige liv til at udtrykke trøstende og bevægende følelser. Men når det kommer til fremstilling, Rosie Jane gør ingen indrømmelser. Deres formler er veganske, miljøforkæmpere, har absolut intet at skjule og har forbudt mere end 4.000 ingredienser, der anses for giftige for dit helbred. Slet ikke dårligt! Find en sund parfume til din hud.


De øvrige positive (good) bemærkninger:


 • Bæredygtig emballage: genbrugspapirkasser og engangsplast
 • Skabt og samlet i hånden (i Los Angeles!)

Floral street

Parfume er godt, men ikke på bekostning af vores planet! Floral Street parfume er skabt ved hjælp af master parfumer Jérôme Epinette og er lavet af produkter, der ikke skader planeten: ingredienserne kommer fra bæredygtige kilder, papemballage, lavet af papirmasse (en første i branchen), er 100% genanvendelige, genanvendelige eller komposterbare. Mærket har også vundet priser og certificeringer for sine forpligtelser. Respekt!


De øvrige positive (good) bemærkninger:


 • Alle parfumer er certificeret Leaping Bunny.
 • Al kartonemballage er certificeret af Forest Stewardship Council.
 • Partnerskab med World Land Trust om beskyttelse af kritisk truede skove

100Bon

Vil du have det godt med at lugte godt? Det er hele konceptet bag 100BON: integrere essentielle olier i naturlige parfumer, så du kan drage fordel af deres fordele hver dag. Resultatet: dufte med en kraftig duft, som du ikke kun bære, men indånde! Så du kan genoprette forbindelsen til dig selv og genoprette forbindelsen til naturen.


De øvrige positive (gode) bemærkninger:


 • Flasker, der kan genopfyldes
 • Formler fremstillet i Frankrig
 • Formler, der er gode for krop og sjæl

Do not drink

Vanedannende og lækre dufte, der lugter så godt, at du næsten ønsker at drikke dem. Det giver mening, når du indser, at disse parfumer er lavet med kvalitetsprodukter af naturlig oprindelse og kombinationer af overraskende ingredienser. Men du er nødt til at modstå! DO NOT DRINK er forbeholdt huden og forbedrer dens skønhed...


De øvrige positive (good) bemærkninger:


 • Flasker og æsker, der kan genbruges**
 • 87 % ingredienser af naturlig oprindelse
 • Plantebaseret alkohol fremstillet af beder

Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse.

Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

Økodesignede emballage, af bæredygtige ingredienser.