GØR MERE FOR DINE PORER FÅ MERE UD AF DIN HUD

Med skønne primere, en super setting-spray og en helt NY omfattende kollektion af pore-positive hudløsninger indenfor Pore Care er Benefit din partner til hudens porer!

OPDAG

RENS TILSTOPPEDE PORER:

The POREfessional Get Unblocked er en let og silkeblød, rensende olie, der fjerner makeup og renser porerne. Produktet vil synligt løsne og fjerne makeup, mens dine tilstoppede porer opløses og renses. Din hud efterlades næret og velplejet.

POREfessional Deep Retreat er en glat, cremet lermaske, der renser porerne og efterlader huden synligt forbedret, sund, renset og mat. Det bedste ved det hele? Din hud vil føles behagelig både under og efter påføring.

SYNLIGT MINIMERET PORESTØRRELSE:

The POREfessional Good Cleanup er et skummende produkt, der renser dine porer! Snavs, olie og urenheder fjernes synligt fra porerne, der ser mindre ud og giver et forbedret forfinet udseende.

POREfessional Tight’ N Toned er en tonende skum med AHA+PHA, der forfiner udseendet af porerne. Denne formel med boblende skum føles vægtløs, absorberes hurtigt og kan påføres med fingrene. Dine porer vil se mindre ud og din hud føles glattere.

UDJÆVN DIN TEKSTUR:

POREfessional Speedy Smooth er en hurtigtvirkende udglattende maske til hudens porer, der giver dig en lynhurtig ansigtsbehandling på kun 5 minutter. Den lette formel med gel omdannes til ler, og porerne forfines tydeligt mens den hjælper med at udglatte ujævn tekstur.

POREfessional Smooth Sip er en let udglattende fugtighedscreme, der udglatter udseendet af porerne og fugter din hud med sin lette og forfriskende tekstur. Den vandbaserede formel med gelcreme føres på glidende og glat og fugter din hud i 12 timer.

PRIMER OG SETTING SPRAY TIL PORERNE:

Fuldend din POREfect-rutine med vores POREfessionelle primere til påføring før makeup! POREfessional er et franchisingprodukt, der omfatter primere og en spray til setting, der hver især er udviklet med deres egne unikke fordele for dine porer og imødekommer alle kunders skønhedsdilemmaer.
1
/5

TRIN 1: Rens
POREfessional Get Unblocked, der fjerner din makeup, kombineres med POREfessional Good Cleanup, der fjerner snavs, olie og urenheder for en grundig dobbeltrensning.

2
/5
TRIN 2: Toner
Brug POREfessional Tight’ N Toned for at forfine udseendet af dine porer.
3
/5
TRIN 3: Fugt
POREfessional Smooth Sip anvendes til at fugte huden og glatte udseendet af porerne.
4
/5
TRIN 4: Behandling
En gang om ugen anvendes masken POREfessional Deep Retreat, for synligt at forfine udseendet af dine porer og rense dem i dybden. 
Til dagligt kan du også bruge masken POREfessional Speedy Smooth, for synligt at forfine porerne og udglatte ujævn tekstur. 
5
/5
TRIN 5: Primer
Forbered din hud til din makeup med primere fra POREfessional.