Set di Miniature Blu Mediterraneo Set di Miniature Blu Mediterraneo

Dette fortryllende sæt kommer i en specielt håndlavet blå kasse og inkluderer et udvalg af dufte fra ... Læs mere
0 Meddelelse
Set di Miniature Blu Mediterraneo

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

489,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

469752
 • tab description Beskrivelse

  Dette fortryllende sæt kommer i en specielt håndlavet blå kasse og inkluderer et udvalg af dufte fra Blu Mediterraneo-kollektionen.

  - Arancia di Capri: som er et symbol på det italienske middelhavsland og øen Capri, er solrige, afslappende og ubekymret. I luften smelter antydninger af italiensk citrus og den varme aroma af karamel sammen, for at skabe et rent øjeblik af lykke, ligesom at være på ferie.

  - Soarkling: autentisk bergamot lyser ved starten af ​​Bergamotto di Calabria. Det forbedres af friskheden af ​​citron, rød ingefær og cedertræ. Ved basen fremkommer en hidtil uset kombination af vetiver, benzoin og moskus.

  Amalfikysten: det er et af de mest betagende steder på Jorden. Fico di Amalfi er en blomster-, træagtig og citrusagtig duft, der husker denne betagende strækning af Middelhavskysten med en stærk, energigivende effekt.

  Mirto di Panarea: er kendetegnet ved de aromatiske noter af myrt og basilikum, det åbner med citron og bergamot. I hjertet smelter en havbriseovertræk med jasmin og rose. Den intense base inkluderer lentisc og einer med cedertræ og rav.

  Chinotto: den sjældneste og mest dyrebare citrusfrugt, er en bittersøt skat i Italien. Denne forfriskende og livlige duft er inspireret af et unikt kontrastland. Som en perfekt hukommelse af en solrig morgenvandring med udsigt over havet sammen med chinotto og mandarintræer fremkalder Chinotto di Liguria den dejlige favn af sand og hav.

  Dette sæt indeholder:
  - 0,16 oz / 5 ml Eau de Toilette dabbers i Arancia di Capri, Bergamotto di Calabria, Fico di Amalfi, Mirto di Panarea, Chinotto di Liguria

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Se duftnoter på de enkelte parfumer
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.