DIOR

Poison Girl Eau de Toilette til kvinder Blomster, friske og vanilje noter Poison Girl Eau de Toilette til kvinder Blomster, friske og vanilje noter

Poison Girl er en blomsterkomposition med sensuelle varmt-koldt koncentrater. En duft med et stærkt ... Læs mere
0 Meddelelse
Poison Girl - Eau de Toilette til kvinder - Blomster, friske og vanilje noter
 • 509.00 KR
  1.696,67 KR / 100ml
 • 679.00 KR
  1.358,00 KR / 100ml

50 ml

679,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

372574
 • tab description Beskrivelse

  Poison Girl er en blomsterkomposition med sensuelle varmt-koldt koncentrater. En duft med et stærkt tempo.

  Poison Girl Eau de Toilette spiller på det dristige møde mellem kontrastfyldte råmaterialer: en duo af kolde appelsiner, der går i dialog med hinanden, efterfulgt af en armfuld varme blomster. Endelig bliver de søde og bitre noter af tonkabønne og vanilje den sensuelle og vanedannende duft af Poison Girl. En tre-trins appel til sanserne, en fusionel og slående duft.

  "Poison Girl Eau de Toilette sparer ikke på noget. Det er en foruroligende komposition, der bevarer sin kærlige charme, men samtidig lancerer nye spidser. Det blæser både varmt og koldt." - François Demachy, Dior-parfumeur-skaber

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  421738
  #12325/A ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, LIMONENE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, CITRONELLOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, ANISE ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), TOCOPHEROL, CI 19140 (YELLOW 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Noter af Orange
  Essens af Neroli og Rose absolute
  Noter af Vanilje og Tonkabønner
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle.

I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde.