DIOR

Sauvage Eau de Toilette til mænd Krydrede, træagtige & ravinspirerede noter

5.0 2 Anmeldelser
Sauvage - Eau de Toilette til mænd - Krydrede, træagtige & ravinspirerede noter
Sauvage er resultatet af kreativitet inspireret af store, åbne sletter. En lyseblå himmel, der ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
 • 30 ml
  549.00 KR
  1.830,00 KR / 100ml
 • 60 ml
  649.00 KR
  1.081,67 KR / 100ml
 • 300 ml
  1,749.00 KR
  583,00 KR / 100ml
549,00 KR
1.830,00 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
541801
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Sauvage er resultatet af kreativitet inspireret af store, åbne sletter. En lyseblå himmel, der dominerer et hvidglødende, klipperigt landskab. De stærke vindstød af citrus i Sauvage Eau de Toilette forankres i aromamolekylet ambroxan, harpiksagtig elemi og uforarbejdet træ, der binder det hele sammen.
  Denne letgenkendelige parfume til mænd er hurtigt blevet en signaturduft, og særligt parfumens intense maskulinitet har gjort den unik*.
  Som en dyb indånding af frisk luft består Sauvage Eau de Toilette af en vovet sammensætning, som henvender sig til manden, der tør stå ved sig selv.
  Du kan genopfylde din 30 ml eller 100 ml Sauvage Eau de Toilette-flasker (fremgår af bagsiden af 30 ml flasker og på undersiden af 100 ml flasker).

  * Hos Dior.

  "Jeg brugte manden som udgangspunkt, da jeg skabte Sauvage. En stærk og umiskendelig maskulinitet. Ligesom billedet af en mand, der bryder med både tid og mode."

  François Demachy, parfumer for Dior De naturlige ingredienser er nøje udvalgt og doseret. Essensen af parfumen forstærkes af de sprudlende undertoner af bergamotappelsin. Ambroxan frigiver en stærk duft af uforarbejdet træ. For at kunne skabe Sauvage bad François Demachy om en bergamot af en helt særlig kvalitet. En eksklusiv bergamot, som han udviklede i samarbejde med lokale producenter for at opnå en bestemt Dior-signatur. Efter at have groet under den varme sol i italienske Calabrien udvikler bergamotappelsinen nogle mere frugtagtige og lettere peberagtige facetter.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab olfactory Duftnoter
  Noter af Reggio bergamotte
  Noter af ambroxan
 • Anmeldelser
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  #09406/A ALCOHOL —PARFUM (FRAGRANCE) —AQUA (WATER) —LIMONENE —LINALOOL —ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE —CITRONELLOL —BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE —ETHYLHEXYL SALICYLATE —COUMARIN —DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE —BHT —CITRAL —GERANIOL —CI 60730 (EXT.VIOLET 2) —CI 14700 (RED 4) —CI 19140 (YELLOW 5) —CI 42090 (BLUE 1) —TOCOPHEROL""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle.

I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde.