DIOR

Sauvage Eau de Toilette til mænd Krydrede, træagtige & ravinspirerede noter DIOR

Sauvage er resultatet af kreativitet inspireret af store, åbne sletter. En lyseblå himmel, der ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 133ms
 • reviews, product
475,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

541801
GOOD FOR
 • tab description Detaljer

  Sauvage er resultatet af kreativitet inspireret af store, åbne sletter. En lyseblå himmel, der dominerer et hvidglødende, klipperigt landskab. De stærke vindstød af citrus i Sauvage Eau de Toilette forankres i aromamolekylet ambroxan, harpiksagtig elemi og uforarbejdet træ, der binder det hele sammen.
  Denne letgenkendelige parfume til mænd er hurtigt blevet en signaturduft, og særligt parfumens intense maskulinitet har gjort den unik*.
  Som en dyb indånding af frisk luft består Sauvage Eau de Toilette af en vovet sammensætning, som henvender sig til manden, der tør stå ved sig selv.
  Du kan genopfylde din 30 ml eller 100 ml Sauvage Eau de Toilette-flasker (fremgår af bagsiden af 30 ml flasker og på undersiden af 100 ml flasker).

  * Hos Dior.

  "Jeg brugte manden som udgangspunkt, da jeg skabte Sauvage. En stærk og umiskendelig maskulinitet. Ligesom billedet af en mand, der bryder med både tid og mode."

  François Demachy, parfumer for Dior De naturlige ingredienser er nøje udvalgt og doseret. Essensen af parfumen forstærkes af de sprudlende undertoner af bergamotappelsin. Ambroxan frigiver en stærk duft af uforarbejdet træ. For at kunne skabe Sauvage bad François Demachy om en bergamot af en helt særlig kvalitet. En eksklusiv bergamot, som han udviklede i samarbejde med lokale producenter for at opnå en bestemt Dior-signatur. Efter at have groet under den varme sol i italienske Calabrien udvikler bergamotappelsinen nogle mere frugtagtige og lettere peberagtige facetter.

 • tab ingredients Ingredienser
  #09406/A ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● LIMONENE ● LINALOOL ● ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ● CITRONELLOL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ● BHT ● CITRAL ● GERANIOL ● CI 60730 (EXT.VIOLET 2) ● CI 14700 (RED 4) ● CI 19140 (YELLOW 5) ● CI 42090 (BLUE 1) ● TOCOPHEROL""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Olfaktoriske point
  Noter af Reggio bergamotte
  Noter af ambroxan
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle.

I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde.