DIOR

Sauvage Spray deodorant til mænd Spray deodorant med duft Sauvage Spray deodorant til mænd Spray deodorant med duft

Sauvage deodorant er delikat duftende med de træagtige noter. Denne deodorant spray giver friskhed ... Læs mere
0 Meddelelse
Sauvage - Spray deodorant til mænd - Spray deodorant med duft

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

319,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

335960
 • tab description Beskrivelse

  Sauvage deodorant er delikat duftende med de træagtige noter. Denne deodorant spray giver friskhed og langvarig duft til din hud. Sauvage deodorant spray afslører de aromatiske og ravfarvede noter fra Sauvage-duften for at kombinere nydelse og effektivitet. Et friskhedsboost fra det øjeblik, du påfører den.
  Et øjeblik med dyb blå farve, hvor kombinationen af nattens friskhed og ørkenvarme spreder ekstreme dufte og giver plads til de vildeste impulser.
  Sauvage deodorantspray efterlader huden frisk og diskret parfumeret med duftens træagtige noter. Et intenst maskulint dagligt ritual.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  335960
  #09548/A ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHYL CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, BHT, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, TOCOPHEROL""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Citron, Rosmarin, Petit-Grain og Basilikum, Vetiver
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle.

I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde.