Resveratrol 3% + Ferulic Acid Serum

0 Anmeldelser
Resveratrol 3% + Ferulic Acid - Serum
Vandfri formel med højpotente antioxidanter. Denne formel kombinerer høje koncentrationer af de ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
89,00 KR
296,67 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
502452
GOOD FOR

*Gælder kun medlemmer ved køb over 850 kr med koden PREMIUMBOX. Gælder til og med den 11. juni eller så længe lager haves. Gælder ikke Click & Collect. Kun online. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Vandfri formel med højpotente antioxidanter.

  Denne formel kombinerer høje koncentrationer af de mest kraftfulde og vigtige antioxidanter i hudpleje: resveratrol og ferulinsyre.

  Resveratrol er en naturlig fenol, som findes i flere planter. Resveratrolen i dette produkt er udvundet fra planten japanpileurt.

  Ferulinsyre er en fytokemisk antioxidant med høj potens, som naturligt findes i plantecellernes vægge. Hudplejeprodukter indeholder normalt mindre en 1% resveratrol og 0,5% ferulinsyre. Indholdet i produktet er 3%, hvilket er en meget høj koncentration.

  Vand kan forværre stabiliteten hos visse antioxidanter. Denne formel indeholder derefter ikke vand, silikone, olie eller alkohol.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

 • tab tips Anvendelse
  Brug efter vandbaseret serum, men før olier eller tungere cremer. Alternativt kan den blandes med andre produkter for markant at forbedre deres antioxidantkapacitet. Dette produkt kan blandes med Vitamin C suspension 23% + HA-sfärer 2% eller vitamin C suspension 30% i silikone for at opbygge et enestående antioxidantnetværk af C-vitamin C, ferulsyre og resveratrol. Bør ikke opbevares i køleskab.
  Dette produkt er højkoncentreret. Brug det ikke på irriteret, følsom eller tør hud. Kan blandes med de fleste olier for at mindske styrken.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.


  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.